Kullanıp memnun kaldığınız ya da bir yerlerden duyduğunuz en iyi fondöten markası hangisi? En İyi, En Kaliteli, Kapatıcı Fondöten Hangisi, Fondöten Yorumları Neler?
Yağlı cilt, kuru cilt ya da karma cilt için ayrı ayrı fondöten önerileri paylaşırsanız birbirimize yardım ederiz. Teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 ay
Doğru fondöteni bulmak doğru kararlar almak kadar zor bir karar diyebiliriz. İyi bir markayı da tercih etsen renk seçimi, cilt tipine uygunluğu gibi çok sayıda detaya dikkat edilmesi gerekiyor.
Loreal True Match Serum Fondöten, her cilt tipine uygun ve geniş renk skalasına sahip popüler fondötenlerden biri. Benimde severek tercih ettiğim makyaj malzemelerinden biri.
Loreal True Match Serum Fondöten Nasıl?
Öncelikle, bu fondötenin en dikkat çeken özelliklerinden biri, cilt bakımını makyajla birleştirmesi. Yani sadece fondöten değil, aynı zamanda cildine iyi gelecek bir serum etkisi de var. Bu da demek oluyor ki, cildin hem kusursuz bir görünüme kavuşuyor hem de gün boyu nemli kalıyor. Özellikle kuru ciltliler için adeta bir nimet! 💦
İçeriğinde hyaluronik asit bulunuyor ki, bu da cildin nem seviyesini artırmaya yardımcı oluyor. Dolayısıyla, kuru bölgelerde pul pul dökülme ya da fondötenin ciltte "oturmuş" gibi durma durumu yaşamıyorsun. Tam tersine, cildin daha pürüzsüz, aydınlık ve taze bir görünüm kazanıyor. Ayrıca, çok hafif bir yapısı olduğu için cildinde ağırlık yapmıyor. Gün boyunca yüzünde fondöten olduğunu bile unutabilirsin. 🤭
L’Oréal True Match Fondöten Renk Tonları 🎨
Şimdi gelelim renk tonlarına... L’Oréal True Match fondöten serisi, gerçekten geniş bir renk skalasına sahip. Açık, buğday, koyu tenli fark etmeksizin her cilt tonuna uygun bir renk bulmak mümkün. Genellikle "C" harfiyle soğuk tonlar, "N" harfiyle nötr tonlar ve "W" harfiyle sıcak tonlar işaret ediliyor. Bu harflerin yanındaki numaralar ise tonun açıklık-koyuluk derecesini belirtiyor.
Örneğin, C1 soğuk alt tonlu açık tenliler için mükemmel bir seçenekken, W6 sıcak alt tonlu buğday tenlilere hitap ediyor. N4 ise nötr alt tonlu tenler için ideal bir ara ton. Gördüğün gibi, Loreal True Match serisi, herkesin kendine uygun tonu bulabileceği şekilde dizayn edilmiş. 🌈
L’Oréal True Match Fondöten Renk Seçimi Nasıl Yapılır? 🎯
Peki, doğru renk seçimini nasıl yapacaksın? Fondöten seçimi yaparken birkaç püf noktası var, onları paylaşayım:
- Alt tonunu bilmek, doğru fondöteni seçmenin ilk adımı. Eğer damarların mavi-yeşil arası bir renkse ve altın takılar sana yakışıyorsa, büyük ihtimalle sıcak alt tonlusun. Damarların mavi-mor arası ve gümüş takılar sana yakışıyorsa, soğuk alt tonlusun. Her ikisi de oluyorsa, nötr alt tonlusun demektir.
- Fondöten alırken, mümkünse doğal gün ışığında deneme yap. Mağazalarda genellikle yapay ışıklar oluyor ve bu, fondöten renginin farklı görünmesine sebep olabilir.
- Fondöteni bileğinde değil, çene hattında denemelisin. Böylece fondötenin yüzünle boynun arasında doğal bir geçiş sağlayıp sağlamadığını görebilirsin. Çene hattına sürdüğünde kaybolup gitmesi, doğru rengi bulduğun anlamına gelir!
- Fondöteni uyguladıktan sonra birkaç dakika bekle. Fondötenin ciltle bütünleşmesi ve rengin tam oturması için bu süre önemli.
- Fondöteni sürdükten sonra tüm yüzünü bir ayna yardımıyla kontrol et. Cildinle uyum sağlayıp sağlamadığını ve yüz hatlarını nasıl gösterdiğini gör. Eğer kendine doğal, sağlıklı bir ışıltı veriyorsa, doğru tonu buldun demektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben MAC Pro longwear fondötenini kullaniyorum, dogal duruyor bence memnunum, ama söyle birsey var, ilk sürdügün an pek dogal durmuyor, ama aradan bir 5 dakika gecince sanki cildinle bütünlesiyor ayrica mat bir fondöten ama cildinin dogal isiltisini matlastirmiyor dogal duruyor o yüzen. Belki de ben az miktarda sürdügüm icindir, genelde normalden daha az bir miktar kullaniyorum yüzüme tabaka olusturmak istemiyorum sadece cilt tonumu hafiften esitlemek icin kullaniyorum. Birde bu fondöten pudrali mat bir ürün oldugu icin özellikle kuru cilde sahip olanlarin iyi nemlendirmesi ve baz uygulamasi gerekir daha kadifemsi pürüzsüz bir sonuc elde etmek icin :)
00 Yorumla
Şuana kadar çok fondöten kullanmış biri olarak;
Eğer cildin yağlıysa ve fotoğrafta ışıl ışıl görünmek ve kusur görmemek istiyorsan Wet in Wild Fotofocus fondöten çok iyidir.
Loreal'in fondöteni çok yağlı özellikle true mach önermem
Note'un BB kremleri süper kapatıcı fondöten yerine kullanılır ama bir o kadarda ince ve mat
Note'un mineral fondöteni aşırı güzel ışıl ışıl yapıyor ve mat sadece renk skalası biraz dar ve çok sarı alt tonlu00 Yorumla
Günlük kullanıma karşıyım ama özel günler icin bunlari tavsiye edebilirim:
- L'oréal paris indefectible
lekeleri cok güzel kapatıyor yüzünde kalıp haline gelmiyor cilde yaglı bir görünüm katmıyor fiyatıda uygun
- Dior diorskin star
ayni yukardaki özelliklere sahip gözenekleride tıkamıyor ve okadar dogal görünüm sağlıyor ki yüzümde fondoten yok desen kendin bile inanirsin o derece *.* ama malesef fiyatı uçuk :/22 Yorumla
- +1 yıl
Yüzünde denemeden makyaj fondoten gibi makyaj malzemeleri almak yanlış bence. Bu şekilde karar vermen çok zor. Mağazadaki testerlardan kendi ten rengine yakın olanları yüzünde boynunda ya da bileğinde deneyip, evde gün ışığında bakmalısın. Mağazadaki spot ışıkları renk konusunda yanıltıcı oluyor. Bu yüzden gün ışığında hangisinin senin tenine uygun olduğuna karar vermelisin.
11 Yorumla- Gizli Soran
teşekkür. Ah bide magazalar tester konusunda comert olsalar calisanlarin cogu kendileri kullaniyor testerlari...
En iyi fondotenler MAC'in fondotenleri, ancak fiyatı biraz tuzlu oluyor. Ben ise maybelline affinitone kullanıyorum, ideal ve güzel kapatıyor. Ancak cildinde ciddi kusurlar yoksa hiç başlama derim, bir süre sonra cildini mahfetmekle kalmıyor bir de kendini fondotensiz iğrenç hissetmene sebep oluyor :/
11 Yorumla- 1 ay
Rujlarıda pahalı
- +1 yıl
Garnier Bb cream pureactive. Bunun üzerine pudra vs başka bir ürün kullanmana gerek yok hem cildi dengeliyor hemde doğal bir görünüm sagliyor ayrıca siyah nokta ve sivilcelerin giderilmesinde yardımcı oluyor hafif bir allık sur makyajın tamamlansin :)
00 Yorumla
- +1 yıl
nars sheer glow bence hem yapısı çok ince hemde kapatıcılığı iyi yüzünde kalıp gibi durmuyor ama sorunlu yerleride kapatıyo bunun dışında Yls in fondetenleri var fakat yağlı ciltlere hiç uygun değil
71 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
298
Fondöten seçiminde cilt tipi, renk tonu gibi birçok ayrıntı ön plana çıkıyor. En iyi fondöteni bulmak için öncelikle cildimizi iyi tanımamız, bizden ne istediğini bilmemiz gerekiyor. Kuru ciltler için yoğun nem veren fondötenlerin uygun olduğu gibi, yağlı ciltler için de daha kuru yapıya sahip olan fondötenler uygun oluyor. Aynı zamanda fondötenin parlak mı mat mı duracağına da karar vermemiz gerekiyor :) Deneyimlerimden yola çıkarak memnun kaldığım fondöten markalarını sizinle paylaşmak istiyorum.
En İyi Fondöten Markası Hangisi?
1- Yves Rocher Rayonnant Jeunesse Likit Fondöten
Cildinde göz kamaştıran, mükemmel görünümü yakalamak isteyenler için ideal fondötenlerden bir tanesi :) İçeriğinde şam ve muskat özleri bulunuyor. Bu sayede ciltte istemediğimiz çizgiler oluşturmuyor, var olan çizgileri de doldurarak kusursuz bir görünüm sağlıyor.
Yves Rocher Rayonnant Jeunesse Likit Fondöten yorumları neler?- Kendime uygun fondöteni uzun zaman aradım ama bulamadım. Sonunda Yves Rocher ile tanıştım, çok memnunum.
- Bir süredir severek kullanıyorum, değiştirmeyi düşünmüyorum.
- İstediğim pürüzsüz görünüme bu fondöten sayesinde kavuştumm. Stok yapmak için indirimleri takip ediyorum.
2- Loreal Paris True Match Fondöten
En iyi fondöten yorumlarına baktığımızda öne çıkan markalardan biri oluyor. Bir süre kullandım ve olumsuz bir durum yaşamadım. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor ve cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Kusursuz ten makyajı isteyenler için ideal bir fondöten :)
Loreal Paris True Match Fondöten yorumları neler?- Çok güzel kalıp gibi durmuyor. Orta dereceli kapatma özelliğine sahip benim için yeterli kadifemsi gibi teşekkürler LOreal Paris❤️
- Gercekten bayıldım fiyatını hak eden bir urun yumuşak dokusu ve doğal bi gorunumu var kesinlikle alın pişman olmazsınız.
- Bu fiyata alınabilecek en güzel yüzde pul pul durmayan pürüzsüz bir fondöten tam 8 farklı marka fondöten deneyen biri olarak sevdim bunu tavsiyedir
3- Mac Face and Body Fondöten
Hafif fondöten arayanlar için en iyi seçim olacaktır. Saten yapısıyla istenilen transparanlığı veriyor. Ciltte ağırlık hissi uyandırmıyor, maske gibi durmuyor :) Yokmuş gibi fondöten arayanlar bu seçeneği mutlaka değerlendirmeli.
Mac Face and Body Fondöten yorumları neler?- 5 yıldır kullandığım tek fondeten diyebilirim diğerleri ile karıştırarak da Harika bir incelik veya kapatıcılık elde edebiliyorum.
- Uzun arayışlar sonucunda bulduğum mükemeeel fondöten. Tek seferde sivilce izlerini kapaması ve aynı zamanda yüzde hiçbir ağırlık yapmaması çok güzel bir olay. Kapatılığının fazla olması kullanımı azaltıyor ve uzun süre kullanabiliyorsunuz. Aşırı derecede tavsiye ediyorummm, çok beğenerek kullanıyorum ve verdiğim paraya değmiş gerçekten.
- Kullandığım fondetenler arasında en iyi fondeten. Cildinizin pek bir problemi yoksa , porselen bir kapatıcılığı istemiyor doğal sağlıklı bir görünü elde etmeyi amaçlıyorsanız cildimde hiç makyaj yokmuş gibi dursun ama cildim kusursuz görünsün istiyorsanız bu fondeten tam da size göre.
4- Maybelline Fit Me Matte Fondöten
Cildinizdeki parlamayı kontrol altına almak istiyorsanız sizin için en mantıklı seçim olacaktır. Mat görünümüyle oldukça kusursuz bir makyaja imza atıyor. Aynı zamanda lekeleri ve gözenekleri çok iyi bir şekilde kapatıyor.
Maybelline Fit Me Matte Fondöten yorumları neler?- Çok beğendim ilk defa kendi rengime uygun bir ürün buldum favori ürünüm oldu diyebilirim kesinlikle denemelisiniz.
- Cildim çok yağlı olduğu için mat almıştim. Gercekten mükemmel.
- Yağlı ciltler için müthiş bir fondöten gün içerisinde ağırlık ve yağlanma yapmıyor severek kullanıyorum
5- Rimmel London Lasting Finish Fondöten
Rimmel sevdiğim markalardan bir tanesi, bu fondötenini de çok beğendim. Nemlendirici etkisi yüksek olan bir fondöten, kuru cilde sahipseniz hiç düşünmeden alın derim. Az bir şey kullansanız yetiyor, etkisi süper :)
Rimmel London Lasting Finish Fondöten yorumları neler?- iyi bir kaparici özelliği var yüze tam oturuyor
- üzel kapatıyor, altına baz sürerseniz gün sonunda kuru kuru da durmuyor, 3. kez alıyorum bu fondöteni tenime rengi tek uyan bu ve gerçekten indirimde çok uyguna aldım
- Hem kaliteli hemde uygun fiyat rimmel London cildinizde yok gibi kapaticiliği mükemmel.
6- Maybelline New York Affinitone Fondöten
Kullananların çok memnun kaldığı fondötenlerden bir tanesi :) Tabii ki memnun kalanlardan biri de benim. E vitamini içerdiği için nemlendirme etkisi muhteşem, cildi kurutmuyor ve gün boyu yapısını koruyor. Kusan fondötenlerden değil, topak topak olmuyor ciltte.
Maybelline New York Affinitone Fondöten yorumları neler?- Alırken tereddütteydim. Esmerim ve kuru bi cilde sahibim ama o kadar harika dokusu, yüzde fazlalık hissettirmiyor.10 numara 5 yıldız
- Devam ürünüm. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. Yüzümde yok gibi, doğal.
- Kapatıcılığı çok iyi olan bir fondöten, cildimde çok güzel durdu. Kullanmaya devam edeceğim, tavsiye ederim.
7- Alix Avien Paris
Bütün cilt tipleri için farklı fondötenleri var. Ben değil ama bir arkadaşım kullanıyordu özellikle mat olanları kurtarıcı oluyor. Pütür pütür olmadan güzel yayılıyor ve kusurları çok iyi kapatıyor.
Alix Avien Paris Fondöten yorumları neler?- cilde yayılması, dağıtılması o kadar kolay ki. sanki siz hiç çaba göstermiyorsunuz o kendi işini kendi yapıyor. kısa sürede ciltle bütünleşiyor ve parlak da porselen matlığında da olmayan gerçekten adı gibi doğal bir bitiş sağlıyor. bu sene denediğim en favori iki fondotenden biri. hazır indirimler varken fondöten severlere bir şans vermelerini öneririm. açık buğday tenliyim ve 301 numarası tam bütünleşiyor cildimle.
- Mat ve kusursuz bir makyaj istiyorsanız kesinlikle öneririm, harika bir kapatıcılığı var.
- Tereddüt ederek almıştım ama korktuğum gibi olmadı. Çok kusursuz kapatıcılığı var, üzerine ekstra bir şey sürmeniz gerekmiyor. Sivilce izlerini vs her şeyi kusursuz bir şekilde kapatıyor.
60 Yorumla- u+1 yıl
Ben dun sordum fondoten hakkinda hatta arastirmada yaptim revlonu oneriyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Mac Face&Body kesinlikle yapisi olsun kaliciligi olsun mutis gozum kapali oneriyorum 🌺
00 Yorumla - +1 yıl
Estee lauder double wear ı tek geçerim... Sivilce tedavisi gördüğüm günlerde kurtarıcımdı. Bu fondötenin kapatamayacağı bir şey olduğunu sanmıyorum. Cildi kusursuz gösteriyor, rengi eşitliği, kapatıyor üstelik gün boyu bozulmadan yüzünde kalıyor, yağlanma yapmıyor. Şiddetle tavsiye edilir.
22 Yorumla- +1 yıl
En son 110 dan almıştım
- +1 yıl
Ben sana fondöten değil, ona uygun bir formül söyleyeceğim. Dışarı çıkmadan 30 dk önce yüzüne uygularsan, cildinde tek bir pürüz, sorun kalmaz.
Bir adet patatesi rendele. Sonra suyunu sık ve bu suyla yüzünü yıka. Kalan posayı yüzüne yerleştir. 20 dakika sonra yıka. Gerçekten çok etkili :)12 Yorumla- +1 yıl
Ve fondöten kullanarak cilde zarar vermeye hiç gerek yok. Kesinlikle denemelisin :)
Cildin yagliysa rimmel london ı oneririm stay matte serisini ben onun fondoten, primer ve pudrasini kullaniyorum. Garnierin da bb kremini. Sivilcelerin de rengini esitliyo kirmiziligini sakliyo ama iltihapliysa falan o kadar iyi kapatamiyo. Benim cildim boyle diye o sekilde yorumladim cilt tipine uygun kullanmaya bak bide mineralli olanlar cok ovuluyo ama fiyati biraz ucuk :)
10 YorumlaBen Nars kullanıyorum Nars’ın light reflecting Biraz sıvı formda ama güzel başarılı ayrıca mavi ışığa karşı koruması da var çok yağlı ciltlere tavsiye edilmiyor Daha çok kuru karma ciltlilere öneriliyor Fenty Beauty alacaktım iyi ki almamışım çoğu şikayetçi çizgilere dolma yapıyor kusma yapıyor diye mat bi yapıda esasen yağlı ciltliler sever ama cilde göre de değişir bu Estee lauder da güzeldi porselen cilt isteyen mesela bakabilir 🤷♀️🙂
00 Yorumla- +1 yıl
Aynısını bende kullandım mac üç şişe bitti ama cok kötü kokusu var ve çok memnunum sadece renk tonunda anlaşamadım anlaşamıyorumda bu yüzden bb cream kulanmaya karar verdim ama oda rengi koyu cildim cok beyaz sorun yaşıyorum yort gibide sevmiyorum fondaten azcık cilt olduğu belli olsun diye 😑
011 Yorumla- Gizli Soran
aksine ben seviyorum kokusunu boya gibi koyuyor degisik :) bakalim ya belki yine mac alacagm bu gidisle ozume doncem..
Al cok hoşş ama ben renkleri acıp kulanıyodum cunku en acığını alıp sürdüğümde pembe alt tonu oluyor hoşuma gitmiyordu senin ten rengin nasıl numaran kaç
- Gizli Soran
renk konusunda haklisin cok fazla renk var bazen cok pembe bazen cok sari oluyor tuturmak zor oluyor ben nc15 kullaniyordum beyaz tenime guzel oturuyor bence
Nc 10 bende😔 ama denemek lazim bulruz elbet ☺️
- Gizli Soran
nc10 cok acik degilmi :0
Aynenn cok acık ve pembe alt tonlu bu yüzden yves saint le kariştirip sürüyorum bitmesini bekliyorum yani üç şişe kulandım cok güzel ama hepde ikisini kariştirmaktan bıkdım
- Gizli Soran
cok aciksa nc15 deneyebilirsin oda bir tik konusu cuk oturur bence eger beyaz tenliysen
Evet aklıma yattı sanırım biraz elime alıp gün işiğinda denemek isterim yakın zamanda bir mac dükkanına gideyim iyi oldu söylediğin
- Gizli Soran
ne demek canim bende galiba yine mac alirim buraya yorum atanlarin hic bir gozume kesmedi :D
Haha bencede macden vazgecme 👏🏻💖
- Gizli Soran
tamam oyle yapicamm ;)
Ben fondöten pek sevmiyorum çünkü yüzü tek bir renge boyayıp yapay gösteriyor. Oysa ki yüzün kendine has acıklı koyulu bölgeleri vardır. InstagramInstagramda mac (replika) markalı high light makyaj paletleri satılıyor 40-50 liraya onlardan al daha memnun kalırsın
00 YorumlaBende bb krem öneriyorum biraz yağlı bir görüntü yaratıyor kapatıcı bir pudrayla hafif bir uygulamayla giderebilirsin bunu da, fondöten cilt dokusunu bozuyor gözenekleri kapatıyor ve hava almayan deri kiri dışarı atamadığı için sivilce yoluyla atıyor bu da cildinin sağlığını bozmak olur.
00 Yorumla- +1 yıl
Eger yas kuccukse, fondotenden ziyade BB oneriyorum. Missha'nin bayila bayila kullaniyorum. Ayrica fondotende kapaticilik mi ariyosun, suratini aydinlatsin mi istiyosun gibi sorularla daha acik cevaba ulasabilirsin bence. Ve bir de sey, youtube'da bir dunya blogger var bu konuda yardimci olmaya caliasan merak edenlere. 😋
00 Yorumla fondötenın ıyısı yoktur. fondotenle guzelım taze cıltlerınızı mahvedıyorsunuz. bu dalda bılgılı bırı olarak soyluyorumkı derı nefes almıyor almayınca derı altndakı kılcallarda kucuk oksıjen tasıyan partiküller görevını yerıne getıremıyor ve temız kan acısından yoksun kalıyosun o bolge ıcın. kı ıcınde barındırdıgı kımyasallarda cabası bunun etkısı belkı sımdı gormeyeceksın ama yıllar sonra sende ne etkıler yapcak gorceksın ence bırak fondotenıde pudrayıda hıcbırsey kullanma
00 YorumlaEstée Lauder.
az miktar kullansan da cildi çok iyi kapatıyor ve tüm yüz tonunu aynı renge getiriyor. En iyi marka bir fondöten olsa da sürekli kullanmamak lazım kimyasal içeriyor ve cildin fondötene alışınca sürekli istiyor , fondötensiz aynaya bakınca insan kendini çirkin hissediyor.12 Yorumlasivilce yapmasın yüzüne zarar vermesin istiyorsan önce yüzüne çok hafif yüz kremi sür ama iyi bir yüz kremi olsun o bir katman olduğu için fondötenin önünde yüzüne zarar vermez sonra fondöten kullan golden rose stick fondöten harika kapatıyor hemde mat gösteriyor üzerine de bir kat pudra sürersen daha hoş olur :)
01 YorumlaAmway den aldım ARTISTRY çook güzel bir fondöten... (made in U. S. A) ne matlaştırıyor ne de yağlı bir his veriyor. çoğu ürün sıcakta akmaya başlarken gün boyu etkisini kaybetmiyor.
10 YorumlaEğer suratin cok tahrisli degilse 1 2 tane sivilce varsa bb veya cc krem onerebilirim ama orflimenkini avon sivilce yapti bana ben kullaniyorum esmer oldugum icin makyajda yapmama gerek kalmiyor rimel eyeliener filan bir sure snra kuruluk hisside olmuyor krem zaten adi ustunde
00 Yorumla- +1 yıl
Maddi konuda esneksen Estee Lauder Double wear ustune tanimam.
Fiyati daha dusuk olsun diyosan loreal Lumi ya da Balm in fondoteni. Bunlari fondoten fircasiyla kullanmani tavsiye ederim20 Yorumla fondoten değilde bb krem kullanıyorum loreal skin perfection serisinden , çok memnunumm
20 Yorumla- +1 yıl
1 kere al en iyisini al: mac studio fix fluid
00 Yorumla - 1 ay
şimdiye kadar hiç makyaj yapmadım ancak günün birinde özel bir organizasyona katıldığımda yapmam gerekirse missha'nın bb kremini denemek isterdim.
00 Yorumla Dior'un fondötenlerini seviyorum ben en çok. Arkadaşım bir websitesi kurdu. ( www. guzellesiyorum. com ) Orada tüm ürünler hakkında kullananların yorumları var, oradaki ürün değerlendirmelerine bakarak alıyorum ben artık tüm ürünlerimi. Almadan önce emin olmak lazım, başkalarının tecrübeleri önemli, yoksa paramız çöpe gidiyor:(
00 Yorumla- +1 yıl
bb krem neden kullanmıyosun o daha sağlıklı yağlanma akne yapıyor diyorsan cok iyi temizlicen cildini ama ben cilt sağlıgın için fodoten kullanmanı istemezdim sahsen :)
00 Yorumla Avonun fondöteni yağlı geldi bana. Isabelle dupbont uda pek begenmedim. Alix avien i begendim ama sanırım artık uretilmiyormus o fondöten. Garnier bb iyi. Avon bb çok parlak. En kisa zamanda maybelline affinimat deniycem.
00 Yorumla- +1 yıl
notecosmetics.com/.../detox-and-protect-foundation
kalıcı ve yağlı durmuyor çok mat da değil00 Yorumla - +1 yıl
Hicbiri iyi degil aksine zararli. Fondoten kullanmayin yaa. Fondoten ne degistriyo yagli putur putur igrenc goruntu olustruyo sadece. Zararlarida cabasi...
00 Yorumla - +1 yıl
Canım hiçbir fondoten iyi değildir kesinlikle önermiyorum yüzün mayın tarlasına döner asla kullanma. Bunun yerine bb krem kullan üzerine kapatıcı pudra uygula kapatıcı pudralar çok daha iyi.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben fondöten kullanmıyorum yüzümde alerji yapıyor zaten ihtiyacımda yok sırf makyaj hos dursun diye kullandım bb krem bana yağlı geldi biraz birde Maybeline New York kullandım ondan memnun kaldım tavsiye ederimm canım
00 Yorumla Yagli ciltler icin tavsiyem yves rocher markasi , kuru ciltler icin fondoten bulmak daha kolay, l'oréal, marionnaud gibi bir cok marka olur
10 Yorumla- +1 yıl
BB krem der susarım. Hem nemlendiriyor hem parlak gösteriyor hemde sağlıklı bir ürün. Çok da güzel kapatıyor. Parlak olmasından rahatsız olursan eğer pudrayla yatıştırabilirsin. :)
00 Yorumla Bobbi Brown Moisture Rich Fondöten
En iyi fondöten diyebilirim, tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla güneş ışınlarından koruyor, nemlendiriyor ve cildine bakım yapıyor00 Yorumla- Daha fazla (268)
Daha fazla(293)
Erkekler Ne Diyor
43
- +1 yıl
Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Serum Makeup
Yağsız nemlendirmeyle besleyen ve canlandıran bu fondöten cilde pürüzsüz bir görünüm verirken Estée Lauder’ın Perfectionist Serumu ile güçlendirilmiş formülüyle sadece 4 hafta içerisinde çizgilerin görünümünü azaltıyor.00 Yorumla - +1 yıl
whatsons'ta bir marka var adını unuttum ama çok hoşuma gidiyo baya güzel tadı
21 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuzenim helena rubinstein in nemlendiricili olanini kullaniyordu.. cok memnundu.. kulagimda kalmistir bu marka.. belli bile olmuyor diyordu.
00 Yorumla- +1 yıl
Azcık doğal olun kanka avonun fondotenlerini oneririm sana ablam kullaniyo
22 Yorumla- +1 yıl
Ablan doğal olsun
- +1 yıl
Bence nobbi brown moisturerich fondöten dene derim..
10 Yorumla benefit's some kind of gorgeous
Asiri dogal duruyor00 Yorumla- +1 yıl
''Avonun 10 yaş gençleştirici kremini kullanan 9 yaşındaki çocuk kayboldu''
10 Yorumla Bende merak ediorum @beatrices en güzeline karar verdiğinizmi banada yaz ismini lazım 😁
04 Yorumla- +1 yıl
Neden aşk ilişkiler? Moda ve bakım kategorisi dururken?
10 Yorumla - +1 yıl
Fondotene makyaja karşıyız yaşasın doğal güzellik
60 Yorumla - +1 yıl
O lanet seyler sadece gunluk guzel gosteristir en guzrli dogal guzeliktir bence onlarin faydasindan cok zarari var
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
en guzel halin makyajsi halin ;)
40 Yorumla Senin fondotene hic ihtiyacın yok sanki :)
00 Yorumla- +1 yıl
Bobbi Brown tek geçerim...
20 Yorumla - +1 yıl
ben şahsen arko traş kremi kullanıyorum.
60 Yorumla - +1 yıl
La fonten😃
161 Yorumla - +1 yıl
En iyi fondoten dondo ten.
20 Yorumla Kozmolife. com a sorun bence
11 YorumlaMax faktor kullanıyorlar genelde
00 YorumlaHayır önermem kız ayool
01 Yorumlane desem boş bilgim yok çünkü
00 Yorumla- +1 yıl
En iyi fondoten sürülmeyen fondoten :)))
00 Yorumla Parana kıy MAC al
14 YorumlaMat dgil demi😊
Kapatici etkisi 😂
Paint stick kullan
15 Yorumla- +1 yıl
Nerde bulabilirsin gratiste falan var mı
- +1 yıl
Fiyatı ne kadar
- +1 yıl
Peki çok teşekkürler
- +1 yıl
nars sheer glow bence