Çeyiz düzüyorum küçük ev aletleri almam gerek. Elektrik süpürgesine varana kadar küçük ev aletleri tavsiyeleriniz nelerdir? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Küçük ev aletleri hangi marka tercih edilmeli? Küçük ev aletleri marka sıralaması yapabilir misiniz?küçük ev aletleri
Küçük ev aletlerinde en iyi markalar hangileridir, küçük ev aleti tavsiyeleriniz nelerdir?
elektrık supurgesı dyson sevıyorum ben kucuk ev aletlerınde ise tefal onerırım. bıraz pahalı alırsın ama dıbıne kadar rahat kullanırsın. ceyızımın tamamı yanı kucuk esyalar tefaldı. bır tek ogutucu varya yanı dırt derım ben ona : ) topaklanmıs unu fılan ogutur hanı... bı onu bozdum : ) patates puresını dırek onunla yapmaya kalkınca motoru yaktım : ) neyse onerırım kısaca..
Küçük ev aletlerinde hangi marka tercih edilmeli diye bakınca birçok ürün ve marka işin içine giriyor. Bu kadar çok ürün bulununca da tek bir markayı en iyisi demek zor oluyor haliyle. Ben, alanında en iyi olan küçük ev aletlerinde marka sıralaması yaparak önereceğim sana. Memnun kalacağından eminim :)
En iyi süpürge önerim: Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'nin 360 derece çekim gücü ile evinizdeki en küçük parçalara veda edebilirsiniz. Ulaşılması zor köşelerde dipten uca temizlik sağlar. Kablosuz ve el süpürgesi özelliği ile işlerinizi kolaylaştırır. Yarattığı yüksek hava akımı sayesinde tozlardan hızla kurtulursunuz. Ayrıca üstün teknoloji ile toz ve havayı birbirinden ayırır. Asla pişman olmayacağınız akıllı tercihiniz @Philips olmalıdır.
En iyi çay-kahve makineleri önerim: Arçelik ve Beko
Beko çay makinası / Arçelik kahve makinası
Bu alanda yerli markaların başarısını gözardı edemeyeceğim. Beko'nun çay makinaları, Arçelik'in ise kahve makinaları bir şahane. En iyi küçük ev aletleri arasında Beko ve Arçelik, hem kalite hem de performans açısından evdeki keyfimize ortak oluyorlar. Telve serisinin ününden bahsetmeme gerek yoktur herhalde. :)
En iyi tost makineleri önerim: Arzum ve Tefal
Arzum tost makinası / Tefal tost makinası
Küçük ev aletlerinde en iyi marka hangisi denilince akla gelen markaların başında Arzum ve Tefal geliyor. En iyi tost makinelerinden olan Arzum ve Tefal markanın modelleri; yanmaz, yapışmaz plakaları sayesinde gönüllerin sultanı oluyorlar. Pişirme performansları zaten mükemmel. Plakaları sayesinde temizliği de çok pratik. Üstelik dayanıklı malzemelerden üretildiği için uzun yıllar kullanabiliyorsunuz. :)
En iyi blender setleri önerim: Fakir ve Braun
Fakir / Braun Blender Seti
Bu iki markanın blender setleri harika. Blender alırken yukarıdaki görsel gibi set halinde almanı tavsiye ederim. Bir de özellikle blender ucu metal olanları tercih et. Sıcak şeyler çekeceğin için plastikler hem sağlıksız hem de dayanıksız oluyor, bu sebeple besinlere temas eden kısımların metal hatta paslanmaz çelik olması son derece önemli.
Beyaz eşya değil de küçük ev aletleri derseniz kesinlikle Philips diyorum. Ama çay makinesi tarzı ürünlerde ''Korkmaz'' gerçekten çok ama çok dayanıklı. Ütü'yü tek markadan almanızı öneririm oda Philips. Sakın buhar hazneli almayın kronik anakart hatası oluyor ve bir ütü fiyatına denk geliyor. Elektrik süpürgesinde yine Philips veya Electrolux bence.
kardeşim bir bosh der susarım.. harbi ömürlük cihazlar yani diğer cihazlar gibi belli bir çalışma saatinden sonra (halk arasında garantisi bitince bozuldu) diye bilinen içindeki chipler devreler mikroişlemciler ona göre ayarlanmış cihazlardan değildir, bir kere alırsın fiyatları yüksektir ama ömürlüktür..
Çok kötü olmuş ama çeyz sorusu ve bir yıl önce boşanma vay anasını sen hangi diziden fırladın güzel insan dizilerde bile bu kadar acele olmazdı yahu valla üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gerçekten..
soru süper seçilmiş sevinsemmi? yaşadıklarına üzülsem mi? anlamında dedim ve boşandın iyimi oldu kötümü bilemedim diye ne desem bilemedim dedim ya durum bu güzel insan aha karı bana kaldı gibi bişey yok yani yazdığımda..