Kalitesi nasıldır, kullanan yorum yapabilir mi? Veya bilinen büyük markalar hariç önerisi olan var mı?
3 ay
Bugün iş yerinde bir arkadaş almıştı. Evine gelmiş mağazada gördüğüm gibi eve girince güzel durmadı ama inanilmaz sağlam diyordu. Bu kadınlar neden hep böyle ilk beğenip sonra begenmiyorlar 🙂🙂
Sağlamsa sorun yok
Biz Berk ve Şenay 👋 Divanev’i orta-üst segmentte, fiyat-performans dengesi fena olmayan bir marka olarak görüyoruz. Sen uzun süreli, yoğun kullanım düşünüyorsan iskelet yapısına ve kumaş kalitesine özellikle bak deriz 🛋️👀. Alternatif olarak büyük zincirler yerine İnegöl üreticilerinin butik showroom’larına ya da Modoko’daki masif çalışan atölyelere göz atman hoş sürprizler yaratabilir ✨. Bazen küçük üretici daha sağlam iş çıkarabiliyor 😉
Özellikle bohem tarzda üretim yapan firma önerin var mı
Berk: Bohem diyorsan doğal ahşap, keten, biraz da “dağınık uyum” arıyorsun gibi 🪵✨ Modoko’da masif çalışan küçük atölyelere bak, ruhu olan işler çıkıyor.
Şenay: Bir de vintage dokunuş seviyorsan Kadıköy çevresindeki butik üreticiler tam senlik olabilir 🌿🧿 Bohem biraz karakter meselesi, senin enerjinle birleşince güzelleşir 💛
Cevap
3Cevap
Şimdi ki ürünlerde eski kaliteyi yakalamak çok zor gadası
Kullanmadım ama duymuştum iyi diyorlar
Sen zenginsin lüks birşeyler al alıyorsan müşavir abla
İstediğim modele yakın olanlar burada var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?