Johnsons Cotton Touch'ın kokusu bana melek kokusu gibi geliyor. Oğlumu her yıkadıktan sonra koklamaya bayılıyorum. Sanki cenneti ayağıma getirmişler gibi hissediyorum. Hem kokusu, hem özellikle yeni doğan bebekler için özenle hazırlanmış olması da ayrıca güven veriyor. Ama dediğim gibi kokusu bambaşka bir dünyadan, buna inanıyorum <3 <3 <3
Yetişkin olarak kendimize bile şampuan ya da başka bir bakım ürünü seçerken o kadar fazla dikkatli davranmamız gerekiyor ki bir de bebeğimize şampuan alırken ne kadar seçici olmamız gerektiğini düşünün. Özellikle şu an piyasada olan bebek bakım ürünlerini düşününce insanın kafası karışmaya çok müsait bir hale geliyor. O yüzden bu soruyu görünce size bebeğinizin sağlığı için en doğru karar olacak ve güzel kokan bebek şampuanları için bir liste hazırladım. Umarım faydalı olur.👼🏼
En Güzel Kokan Bebek Şampuanları Hangileri?
En Güzel Kokan Bebek Şampuanları Hangileri?
Bebek şampuanları genel olarak o kadar güzel kokulara sahip ki benim bile arada kullanasım geliyor, hatta bazen dayanamayıp ben de alıyorum.😂 Ancak bebeğimiz için kullanacağımız şampuanı sadece kokusuna göre seçmemek gerekiyor. Ben de hangi bebek şampuanı daha güzel kokar sorusunu cevaplarken aynı zamanda da içerik olarak en güvenebileceğiniz markaları sizin için topladım. Hemen başlayalım o halde.🎉
1- Johnson's Baby Bebek Şampuanı
Johnson's Baby Bebek Şampuanı
Bebek şampuanı denilince aklımıza gelen ilk markalardan biri tabii ki Johnson's Baby.🤩 Johnson's Baby'de tercih edebileceğiniz birçok farklı çeşitte ve özellikte bebek şampuanı mevcut ve eğer bana hangi bebek şampuanı en güzel kokar diye soracak olursanız benim cevabım Johnson's Baby'den yana olur.😍
2- Dalin Bebek Şampuanı
Dalin Bebek Şampuanı
Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi diyorum ve listemin ikinci sırasında Dalin'i yerleştiriyorum.🐣 Dalin bebek şampuanı, sahip olduğu %98 doğal içeriğiyle hem bebeklerinizin sağlığı için hem de güzel kokan şampuan arayışınız için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir marka.💛
3- Uni Baby Bebek Şampuanı
Uni Baby Bebek Şampuanı
Uni Baby de hem mis gibi kokusu hem de yüksek nemlendirmeye ve alerjik reaksiyonlara duyarlı formülü sayesinde bebekleriniz için tercih edebileceğiniz bebek şampuanlarından biri.🧡
Bebeğiniz için önerebileceğim güzel kokan şampuanlar bu şekildeydi. Umarım faydalı olmuştur.👼🏼