Bir kızım olsa sanırım anasının pabucunu dama atarım. 😂🙈 haha. Onu kıskanır kimselere vermem, sonra mazallah evde kalır garibim. ☺️ Peki sizce Kız babası olmanın en büyük zorluğu nedir?
Kızlar babalarına daha düşkün oluyor. Evde anne ile daha fazla vakit geçirme şansı olan kızlar, babalarını daha az gördüğü için özlem duyuyor. Aynı şey kız babaları için de geçerli. Bütün gün birkaç saat kızını gören baba, üstüne titrer ve paylaşmak istemez.
Annesini kıskanacaktır.. Ben öyleydim.. Babam annemi öptüğünde direkt somurtup kollarımı da çiçek yapıp odaya giderdim.. En büyük sorun kıskançlığı olacaktır..
Başka bir erkekle asla paylaşamazlar. Babamdan biliyorum ablalarım ve ben evleneceğimiz zaman hastalanır yataklara düşerdi. Uzun süre kendine gelemezdi. Ve her istediğimizi yapar. Kız çocuklarının da böyle bir farkı var.:))
Kızının gelişmemiş ortadoğu ülkelerinde yaşamak durumunda olduğunu bilmek bir baba için çok zor olmalı hatta artık olay kızdan çıktı erkek çocuklarına da aynı muamele var. Her yerde sapıklar tacizciler.
En İyi Cevaplar