Evet, yardım ediyorlar
Hayır, yardım etmiyorlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler zaman zaman yenidoğan yardımı yapıyor, daha önce çok rastladım. Muhtemelen ihtiyaç sahiplerine bu tarz "hoşgeldin bebek" yardımında bulunuyorlar. Çünkü bize bu konuda gelen giden olmadı yani muhtarlar sayesinde ihtiyaç sahipleri belirleniyor. Kıyafet yardımı yapacağım zaman da ihtiyaç sahiplerini muhtar ile konuşup öyle sağlıyoruz misal. Bence çok güzel bir uygulama. Yardım yapan tüm belediyeleri tebrik ederim.
Bilgim yok yapılıp yapılmadığından ama çok güzel bir uygulamaymış
Evet, ben de çok takdir ettim bu uygulamayı :)
Belediye her türkü yardımı yapmalı fakat bu konuda insanların vijdan ve ahlak sahibi olmalı. varlıklı olan indanların bu yardımı reddetmeleri gerekli lakin görülüyor ki bu düşünceye sahip kişi sayısı toplumda azınlıkta.
İzmir Kemalpaşa beledıyesı 1 adet yenı dogan takımı 1 paket bez. bebek çantası ve bır adet polar battaniye verıyor
Cevap
8Cevap
Vardır herhalde yanlız ihtiyaçlı bir aile niye çocuk yapar ki çocuğa yazık gerçektende
Oluyor işte. Çok fazla özel durumlar söz konusu.
Bizim burda 10 cocuk dogurup sokaga atiyolar kizlarda 18 yasina gelmeden evleniyo ztn
Bu kadar özel durum arasında nasıl fırsat buluyorlarsa artık yazık cidden.
@aytenlikadin63 Onların ki ayrı bir cahillik rezillik insanların doğum hakkına sınır konmalı zaten keşke.
Genelde araplar olmak uzere iki uc eslilik yapip 20 den fazla cocugu planı taniyom ya ha hepsini okutanda var tek erkekleri okutup kizlari baslik parasi icin evlendirende
@aytenlikadin63 Genelde sadece Araplar değil işin içinde Kürt’lerde var böyle mevzu çok onlarda okumak vs işlerine gelmeyen tembel varlıklar
Ben ztn tek arap demedim genelse arap dedim bizim burda ole yani
Izmirde yok varsa da bana gelmedi
😂😂😅😅😅😂😂😅
Etmiyorlar. Etmesinler de. Bizim milletimiz sırf yardım alacak diye peş peşe doğurur. Zaten boğuluyoruz memlekette kalabalıktan Ouufff.
La birde molfix 👏👏👏hangi belediye bu
Bilmiyorum ama yapmıyorlarsa da yapsınlar
Evli değilim bilgim yok hiç duymadım.
Yardım ediyorlar
Bulunmuyor duymadm ilk defa duydum
Bizim belediye kendine zor bakiyor
Aylık 50 tl sanırsaö
Biz alamadık :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar