Yeni doğan bebekler için yapılan hastane odası süslemeleri belki güzel oluyor ama toparlaması zor olsa gerek. Bence durumu elveren yapmalı, sence? 😂😂 Yeni doğan bebek hastane odası süslemeleri
Yeni doğan bebekler için yapılan hastane odası organizasyonu sizce gerekli mi?
Durumu el veren de yapmasın, hastane odasını gösteriş için süslemek ne Allah’ınızı severseniz ya. Ona ayırdığınız paraya gider 3-4 bebeğin bez ve mama masraflarını karşılarsınız. Bu durumu iyi olan yapsın mevzusu da gerçekten abartılmaya başladı diye düşünüyorum. Durumunuz iyiyse gidin daha çok yardım yapın, para çarçur etmeyin
Gereksiz masraf , en güzeli eski adetler, evinde lohusa yatağı olur bebeğin üzerinde sarı yazma örtülür baş ucunda işlemeli yastık isteyen bebeğin yüzünü açıp bakmadan yastığa hediyesini takar fazla rahatsız etmeden gider ne varsa eskilerde var
Kadın larin hava atma derdinden üretmiş bir takım boş gösteriş... heleki bir tanesi odayı sünnet şölenine çevirmiş.. o bebeyesunnet kıyafeti giydirmis kendide sultan gibi biselergiymis Allah'ım ne komik
Ozgurle ilgili konuscam nerden taniyosun lan sevgilimi niye hala pesindesin lan sevgilimin noluyo mk kizi seni at lan bana mesaj yollu seni derdin ne kizim senin sevgilimin pesindesin lan hala kasaaar