Eskiden abdallar yapardı. Çalgıcı takımı köylere gelir ev ev gezerler. kesip giderler. ama uyuşturma falan yok. bir kıskaç bir ustura. El ayak sıkıca tutulur bagırta çagırta cart diye keserler di çükü 😭 Sünnet olucan falan lafını duyunca aklım çıkıyordu. En hasas yer nasıl keserler diyordum kim bilir ne kadar acır. Bide zorla kesilecek sünnetten kaçış yok ! Çok hasas bir yerdi ucu her çocuk ğibi ucunu çekiştirmek. sündürmek bir acı ama anlamsız bir zevk veriyordu. Bazan tahta çamaşır mandalıyla kıstırıyordum. ya da ucuna bir ip bağlıyordum.7 8 yaşları.. falan sünnet korkutmaları falan başlamıştı artık. ne zaman kesilecek. Teyzelerin hadi şunu kestirelimde iki ğöbek atalım şakaları derken. Kıpkırmızı oluyordum elim ayağım titriyordu heycandan. Derken bir ğün bir amcanın tutun şunun çükünü keselim demesiyle pipimin ucunu yakalayıp sündürmesi bir oldu. çok heycanlanmıştım korkuyla birlikte başkasının tutması daha fazla zevk ve heycan vermişti 🥴 bir arada sanki kesecegine inanmıştım. . Hele iç çamaşırı giymediğim bir ğün fermuarı hızlı çekmemle birlikte ucunu sıkıştırmam bir oldu. öyle bir acı ki bastım çığlıgı kurtaramıyorum. Yukarı çekiyorum acıyo aşşağı indiriyorum daha çok acıyor. İçerden teyzeler annemler koşup geldi. teyzenın biri sertçe çekip kurtardı ama ucundan bir parça kopmuş gibi geldi bana 😧teyzenin anneme önerisi korkunçtu... kız bunun çükü kesme zamanı gelmiş bekletmeyin artık demişti 🙁 aklım çıkmış ellerim boşalmıştı sanki. Olmam diyordum. öyle bir olursun ki dedi teyze paşa paşa olucan. kacış yok !
O olaylar sürdü ama çok uyanıktım her yaz sünnetcilerin geldiğini duyar duymaz kaçıp saklanıyordum akşama kadar. 9 yaşlarında ne zaman sünnet ne zaman kesilecek lafları artmıştı artık Hatta kurtulmuş gibi hissediyor sünnet denince kestirmem diye efeleniyordum. Taaa ki bir ğün babam sünnetçiyi alıp gelene kadar. Kapıda bir ğördüm elinde çantayla fırladım ama kaçamadım odanın içinde bir anda üstüme çullanıp soymaya başladılar tekmeler bagırıp çağırmalar derken sünnetliği kafama geçirdiler zaten. Üç kişiler birde sünnetcinin yanında kirve denilen bir amca var izbandut gibi kollarımdan sıkıca yakalamıştı. eteği giyince tuhaf olmuştum heycandan ama az sona biri külotumu da bacaklarımdan çekip alınca daha fena olmuştum. eteklikle kalakalmıştım pipi ortalıkta kalıyordu tepindikçe ve bu sefer çok kararlıydılar 😂✂️ Fırsatını bulup bir kaçtım köyün içine yakalandım Herkes toplanmış bütün köy orda. Ortada bir sandalye derken bir anda sandalyede oturan kirvemin kucagında buldum kendimi tepinmelerime ragmen kurtulamıyordum. Ellerimi bacak arama kıstırıp bacaklarımı iki yana açınca daha beter olmuştum. Pipi ortada kalakalmış kımıldayamıyordum bile..😧 derken ğözüm sünnetçide elinde ustura falan gelip bacaklarımın arasına oturdu. Çükümü yakalayıp sündürmesiyle kıskacı attı ucuna. derken usturayı vuru verdi bir anda gözümde şimşekler çakmıştı acıdan bağıramamıştım ilk anda saatlerce ağladım. Üç ğün yataktan kalkamamıştım 🧿✂️😭
O olaylar sürdü ama çok uyanıktım her yaz sünnetcilerin geldiğini duyar duymaz kaçıp saklanıyordum akşama kadar. 9 yaşlarında ne zaman sünnet ne zaman kesilecek lafları artmıştı artık Hatta kurtulmuş gibi hissediyor sünnet denince kestirmem diye efeleniyordum. Taaa ki bir ğün babam sünnetçiyi alıp gelene kadar. Kapıda bir ğördüm elinde çantayla fırladım ama kaçamadım odanın içinde bir anda üstüme çullanıp soymaya başladılar tekmeler bagırıp çağırmalar derken sünnetliği kafama geçirdiler zaten. Üç kişiler birde sünnetcinin yanında kirve denilen bir amca var izbandut gibi kollarımdan sıkıca yakalamıştı. eteği giyince tuhaf olmuştum heycandan ama az sona biri külotumu da bacaklarımdan çekip alınca daha fena olmuştum. eteklikle kalakalmıştım pipi ortalıkta kalıyordu tepindikçe ve bu sefer çok kararlıydılar 😂✂️ Fırsatını bulup bir kaçtım köyün içine yakalandım Herkes toplanmış bütün köy orda. Ortada bir sandalye derken bir anda sandalyede oturan kirvemin kucagında buldum kendimi tepinmelerime ragmen kurtulamıyordum. Ellerimi bacak arama kıstırıp bacaklarımı iki yana açınca daha beter olmuştum. Pipi ortada kalakalmış kımıldayamıyordum bile..😧 derken ğözüm sünnetçide elinde ustura falan gelip bacaklarımın arasına oturdu. Çükümü yakalayıp sündürmesiyle kıskacı attı ucuna. derken usturayı vuru verdi bir anda gözümde şimşekler çakmıştı acıdan bağıramamıştım ilk anda saatlerce ağladım. Üç ğün yataktan kalkamamıştım 🧿✂️😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer