Bizim bir komşumuz vardı gecekondu zamanı. Oğlu 16 yaşındaydı nerdeyse askere gidecek. Kardeşi en samimi kız arkadaşımdı evlerinden çıkmazdık hiç. Abisi sünnetsizmiş bilmiyoruz tabi oğlan kaçıyormuş hep sünnet olmuyor bir türlü.. annesinin de aklına bir şey gelmiş... bir gün kız arkadaşımın yanına geçtim mutfağın balkonunda oturuyoruz. Abiside bahçe duvarında oturuyor çocuk. Olacaklardan haberi yok. Annesi bana siz burdan kalkın ilerde oturun deyince... ben zaten gidecem birazdan deyince.. yok yok dedi annesi siz kalkmayın meğer biliyormuş her şeyi... biz düğün olduğunu bilmiyoruz kesileceğinide bilmiyoruz. Meğer bunlar sünnetçiyle konuşmuş ayarlamışlar odaya sünnetçiyi koymuşlar. kesileceği yerde sünnetçi hazır ! bide annesi çağırdı nihat tı ismi oğlum gel bir şey söyleyeceğim diye içeri çağırdı. Oğlan girer girmez daha ne ye uğradığını şaşırdı. Amcası eniştesi dayısı yedi sekiz kişi birden üstüne çullandılar. Sonra tuttular bunun elini ayağını bağladılar mutfağa yatırdılar. İple böyle kalın halat ğibi bir şey. Tepiniyo ağlıyor falan derken oracıkta soyup sünnetliği giydirdiler zorla. Balkondayız biz izliyoruz ama kavga çıkmış ortalık savaş alanı gibi 😧ondan sonra tuttular kucakladılar , götürdüler yatağa yatırdılar. biri elini bağlamış biri ayağını kurbanlık koyun gibi aldılar götürdüler odaya. Kavga var diye içeri bir girdim ki... tepiniyor ama nasıl.. ondan sonra çocuğu yatırdılar. yatağa yatırdılar annesinin karyolasına. sermişler zaten hazırlamışlar naylon falan. Kocaman adam yatakta yatıyor sünnetlikle kurtulmaya çalışıyor... sünnet deyince küçük geliyo insanın aklına. tepiniyor böyle tutuyolar ayağından bacağından. Yatağı görüyorum böyle eski demir karyolalar olur ya çift kişilik gacur gucur bir karyola 😳 ama çocuk nasıl ağlıyor bas bas bağırıyor. O bağırıyor onlar hiç dinlemiyolar duymuyolar bile. Eline ayağına birer kişi çökmüş bacaklarını açmışlar yazık. Çocuk ne yapacak.. nere kaçacak herkes tepesine çökmüş mal ğibi yazık ne yapabilir ki ! Ben içerde nasıl sünnet ettiklerini bilmiyorum.. kesilim anını görmedim. ama sesi geliyordu ciyak ciyak sanki diri diri kesiyorlardı. zaten bacakları falan açıp sünnetçi yanına gelince biz çıktık... en son karşı koyamıyordu kurbanlık koyun ğibi yatıyordu yatağında. Sona öyle bir çığlık attı ki kapılar pencerelerden sesi geldi. En sonunda gitti yani bagıra bağıra sünnete gitti. O çocuğun sesini unutamam. Heralde kesilince öyle çığlık atıp bağırmıştır o ✂️🙁yazık ne yapabilir ki.. uyuşturmamışlar bir şey yapmamışlar. Lokum falan veriliyormuş kesim anında sesi çıkmasın diye ama millet lokum mu görüyor o an da bir an önce kesip atmaya bakıyolar. Elini ayağını tutup bağırta bağırta kestiler koca çocuğun pipisini zorla... öğleden sonra eğlence yaptılar tebriğe gitmiştik. Yazık bağırmaktan sesi kesilmiş ağlamaktan hala gözleri kanlı böyle yatakta kuzu gibi yatıyordu. Yaşadığı trawma kurtulmak için verdiği çaba boşa gitmiş. çok üzülmüştüm ki. o heralde sünnetini hiç unutamamıştır.
Güncellemeler
+1 yıl
Sünnet şart mı? Sonuçta işin gerçeği istesede istemesede çocuğun eli ayağı tutulup zorla pipisi kesiliyor. sünnete tuttuklarında ne hissettiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer