Hepsi birbirinden tatlı olmuş <3 Favori hamileniz hangisi?
Almeda Abazi
Hazal Kaya
Pelin Akil
Bengü
Seda Bakan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hamilelik yakışan bir şey değil ki neslin devamı için önü alınmaz bir zorlu dönem. Hastalık gibi yakışan bir şey olsa hamile olmayanlar da karnina yastık koyup gezerdi bkz dolgulu sütyen
Onun için hic biri diyorum ama allah hepsine de vatana millete hayırlı bir evlat nasip etsin
Elin gevurları bile hamileyken kapanıyor bari karınlarındaki bebeğin hatrına örtsünler şu bacaklarını be... en gıcık olduğum kadın olmasına rağmen en azında fotosu itibariyle insan gibi giyindiği için Pelin diyorum... Müstakbel annelere bak hele, peh...
Zaten o da pelin değil almedaymış isimleri ayrı tuhaf hamilelikleri ayrı...
Hamilelik her kadina yakisir kimisine nasip olmuyor ayni benim yasim 44 benim cocugum hep hayalim ama nasip kısmet ALLAH nasip ettigine ediyor vardir bir bildigi 😕😕
İnşallah sizede nasip olur
Kısmet
Ben Fahriye Evcene çok yakıştırdım, çok mütevazı yaşadı hamileliğini. Pelin Akil ve eşi aşırı itici, oylamaya göre Hazal diyorum 👌🏻
Cevap
102Cevap
hamilelik her kadına yakısır ki
Bengü bence gadası
Bence hamilelik en güzel Hükya Avşar’a yakışmıştır
Almeda..
Yalan yok bana da çok yakışmıştı hamilelik. Bence bir kadının en güzel göründüğü dönem...
hamilemiymişler😅 rabbim tek nefeste fırlatmayı nasip etsin👅
Bazal Kaya ve Seda Bakan’ı yeni öğreniyorum hamile olduklarını
Pelin ve eşi acayip samimi geliyorlar. Eglenceliler çok yakismis.
Seda Balkan'a çok yakışmış kendisi hem tatlı hemde güzel olduğu için daha da tatlılık ve güzellik katmış abartı durmamış hiç 👍👍
Hacı millet paso pompa yapmış ben Seda bakan dedim. Bu kadınlar kendine bakıyor bizimkiler de Ramazan davulu gibi şişip doğum yapamıyor
Tamam da hamilelik o kadına yakıştı bu kadına yakıştı diye bir şey yok ki... Hamilelik her kadına yakışır... Ünlü olsa da olmasa da ...
Ne zaman popüler sorulara baksam '' ya hacı ben başka bir dünyada mı yaşıyorum, bunlar kim, ilk defa görüyorum bunları '' diyorum...
Kesinlikle Hazal Kaya değil 😂 kızda bir siniklik bir özgüvensizlik var.. Diğerlerinin hepsini beğendim
A a aaa yastık koymuş gibi duruyor valla yaramış hamilelik 😛
Hamilelik her kadına ayrı yakışır. Bir canı taşımak için acılara, hormon değişimlerine, duygu atlamalarına göğüs germek her kadını ayrı güzel yapar.
Burada olanlardan en tatlısı Almeda ama genel olarak en iyisi Fahriye'ydi. O da doğurdu😅
Pelin Akil 😍
Çok tatlı bir kadın hamilelik çok yakışmış, eminim çok eğlenceli bir anne olacak.
ayrimcilik yapmayin anne adayi olan her kadin güzeldir
genel bir yorum olarak hamilelik kadınlara hiç yakışmıyor görsel anlamda.
Hamilelik, annelik her kadına yakışır, ayrım yapamam
Hamilelik 🤰 her kadına yakışıyor bence , ama favorim seda 💕
Hicbiri hic kimseye anneme yakistigi kadar yakismamis
Tanımıyorum lakin hazal kaya fiziği ne göre mükemmel yakışır
Tabi ayni pozlar olmadigi icin karar vermek güç. Seda BAKAN sanki hamile degilmiş gibi duruyor.
Anne olucak herkese hamilelik çok yakışır bunu kişiselleştirmeyelim
Bence hamilelik her kadina yakisir
Ben bengüyü cok sevdigim icin onu sectim 😀
almeda nin yedigi dondurma ne oyle ya :) asermis gibi :) cikolata dondurma pastaya abanmis gibi
Bengüde mi hamile? Zaten tatlıydı daha tatlı olur bence
Pelin Akil. Çok asil, güzel ve doğal bir kadın ve hamilelik de i-na-nıl-maz yakışıyor.
Ben Hazal KAYA ya çok yakıştıdım ya. Ne bileyim çok tatlış göründü gözüme. :)
çok tatlı bir hamilelik göremedim ben kusura bakmayın
Pelin akıl çifti ikiside çok tatlı yakışıyorlar birbirlerine 👍
Fahriye evcen incinde yok ama ben diyorum ki en güzelli o
Hamileliğin görselliği de mi oluyormuş? Arkadaş bırakın şu gösteriş budalalığını.
Almeda ya çok yakışmış ya zaten güzel bir hanımefendi idi şimdi daha güzel olmuş
Almeda’ya yakışmış. Almeda o ne ya, öyle dondurma mı olur😂 göstermelik olduğu nasıl da belli 😂😂
Almeda ya yakismis hamilelik
Pelinin akıl in kocası deniz atı mı la oda 4 aylık gibi duruyor
Hamilelik bütün anne adaylarına yakışır. hepsi çok Tatlılar
Almeda sempatik oldugu için esiylede çok yakisiyolar
Evlenmeden evvel mi hamileydi bunlar? Hazal Kaya'nın kına elbisesi herhalde o.
Hazal Kaya zaten 2 ay önce evlenmiş. Ben onu da yeni öğreniyorum😳
Pelin ve anil çifti en iyisi gerçekten de örnek alınacak çok davranışları var...
Bengü ve hazal kayanın hamileliği belli bile değilki.
Gerçekten bunlar nasıl hamile ben kesin davula benzerim bu dönemde
Pelin çok tatlı değil mi ya? Kadına her baktığımda gözlerimden kalpler fışkırıyor
hamilelik her kadına yakışır ama almedaya çok yakışmış ya ❤️
Tek yürek akıllarda tek soru: Bengü anane bu yaşta nasıl hamile kaldı? Doğacak çocuğu da düşünmüyorlar yahu, ilkokul mezuniyetine bastonla gidersin artık..
Allah analı babalı büyütsün.
Kesin evleneceğim kadına cok yakışırdı
Hele annelik
Ona bir daha aşık olurdum ya
komik kadınlara her şey yakışıyor. ben de bu kadını komik buluyorum
Benim de Seda hoşuma gitti. Çok da tanımam hamile olduğunu da bilmem ama
Bütün bayanlara çok yakışıyor ve döngü zaten bu hamile kalan bütün bayanlar güzelliklerine güzellik katıyorlar.
Kesinlikle Peliinn bir insana hamilelik bu kadar mı yakışırr
Hamilelik her kadına yakışır onlar ünlü diye daha mı çok yakışıyor?
Ne saçma soru
Bunlarin hamile oldugunu yeni ogrendim hahahah
Bende 😐
Hazal Kaya ve Bengüye şasırdim
@Mevo06 sen kimsin?
@Mevo06 kimsin cikaramadim
@Mevo06 engellemiş olsam zaten cevabima yazamazdin.
Bazılarının hamile olduğunu daha yeni duydum
Peline ayrı bir yakışmış sanırım 🤰.
Her anne adayına yakışır hamilelik ,
Her kadına yakışır bence.. 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar