Bu ünlü kadınlardan hangisi favoriniz? Benim Burcu Esmersoy
Ebru Şallı
Burcu Esmersoy
Nurgül Yeşilçay
Ebru Gündeş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3ünüde yakından görmus bırı olarak soyluyorum Burcu esmersoy ve ozge ulusuoy hakıkaten cok kalıtelı ve bakımlı ebru gundes ve nurgül burcu ıle aynı kategorıye bıle gıremez. Yakından görürsenız yaşlarının ustunu gösteriyorlar malesef zaman kadınlara karsı cok daha acımasız. Malasef hepımız zamana ynılecegız bu bır gercek ancak kımısı genetık şansa sahıp oluyor. Bırde buna sıgara alkol duzensız sporsuz yasam eklersek turk kadını 30-35 lı yaşlarda pert. Gercı erkeklerımızde genel olarak dagılıyor evlendıkten sonra fınalde olay kadında bıtıyor kendıne dıkkat eden kadın kocasınada cocuklarınıda ıyı örnek oluyor obez bogazına duskun bır kadının eşıde cocuklarıda obez oluyor :)
erkekler 30 sonra bir poha benzemiyor aslinda
@SEYMAAAAAHARUN Kişisel algılamamak lazım ;) Bıreyın kendıne dıkkat edıp etmemesıyle alakalı. MIsal 20 lı yaşlarda dahı benım yaşımdakı bırının bıle ılgısını cekmeyecek derecede pasaklı kızlarımız mevcutken 40 lı yaşlarda çok bakımlı kenıne bakan kadınlarımızda mevcut. erkekler ıcınde aynı durum gecerlı kendıne bakan bırı herzaman bırılerının dıkkatını ceker;)
Nurgül hala çok çekici ve tatli
Ebru şallı bence aşırı saçma biri tamam güzel ama tavrından nefret ediyorum. Nurgül Yeşilçay'ı beğeniyorum ama Burcu Esmersoy aşırı derecede tatlı💜
Nurgül Yeşilçay ın ayrı bir güzelliği var
Cevap
221Cevap
Nurgül Yeşilçay gadası
Cevap veriyorum
Hiç biri :))
Bu fotolardan önce dünya makyaj yapılıyor sonra özel filtreler kullanılıp foto çekilip daha sonra fotoşoklanıyor. Gerçekte bunları görünce ıyyyy o kişi bu mu? Diye şoka giriyoruz.
Bunların içinde tartışmasız Nurgül Yeşilçay. Kadın afet çünküm.
Lakin 40 olup da en beğendiğim kadın Katheryn Winnick, aralik ayında yaşı 42 olacak
Ebru salli mi iyyy. Sopa gibi gitsin, fotosop yapip dalga konusu olsun😂 burcu esmersoy. Belki guzel kadin ama goruslerinden oturu asiri itici benim icin. Ebru gundes? Tam bir kiro. Nurgul yesilcayi secerdim.
Hiçbiri de değil çünkü hepsi de baştan ayağa estetik güzeli. Ve ben hiçbirini de beğenmiyorum. Belki bir ihtimal Nurgül yeşilçay olur ama diğer şıklar kesinlikle olmaz..
Bunları paraları yaşlandurmıyor, hiç bulaşık yıkayan ünlü bilmiyorum ya da ev süpüren
Sen yıkar mısın ya da ev işlerini yapar mısın
Görmeden inanmam söyle bir kaç gün ya da hafta seni ev işlerin de görmem lazım
lan ebru gündeşin ne işi var burda, mk kerkenezi gitsin zarrabın kalıntılarını süpürsün
Bunlar benim temizlik yapsın yemek yapsın bulaşık yıkasın elbise assın da sonra çıtır olsunlar gerçi bu halime rağmen çıtırim bende ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hepsi makyajsız ve botoxsuz aynı babaanneme benziyor
Benim öyle bir iddiam olmadı ki.. botox falan da yaptırmadım ayrıca.. makyaja da gelirsek evet severek yapıyorum ama ben makyajsız da harikayim demiyorum.. onlar servet döküyor ciltleri için.. gerçekçi olalım dimi
ebru şallı süper
burcu esmersoy ztı türkiye 2. güzel
nurgül yeşilçay o çimen yeşili gözleri yok mu
ebru gündeş demir attığım yanlızlığa dizindeki o gülmeyen bedyüzlü tavşan dişli kız nese bu karı o
Mankenlerin yanında şarkıcı biraz adaletsizlik olmuş 😅 ama ben her türlü Nurgül derim.
Senin yaninda oda sönük kalir
Hiçbiride çıtır değil sıkıyosa filtresiz makyajsız çıksınlar insanların karşısına hepsi kart bunların
Hiç biri de çıtır değil bir tek Ebru Şallının vücudu güzel
İki Ebru nun da maşallahı var. Gündeş çok tatli bir yüz. Şallıda fit vücuduyla öne çıkıyor. Nurgülde abazanların gözdesi malûm. Burcu çok zayıf ya
.
Gerçekten bir sürü çıtır,
İstediğini yap, merak edip bakan bile olmaz.
Ünlü olmak zor ama ünlüler ile birlikte olmakta zor.
.
El alem 40 yaşında peygamber olur. Bunlar çıtır oluyor. Bu nasıl iştir ya? Daha çok çalışmaları lazım ki bunlar da bir şey olsun. Daha çok çalışın, bizden niye peygamber çıkmıyor lan?
Karakterli ve sürekli medyaya çıkmak için aptallaşmıyor. Hiçbir şey olmasa Nurgül Yeşilçay'ı A şıkkına koysanız diğerlerine bakmazdım bile...
nezi nasıl unutursun zındık yaşlanınca ona ben bakacam
Yüz güzelliği olarak Nurgül Yeşilçay favorim, lakin vücut güzelliği olarak Ebru Şallı harika.
Ebru gündeşin neresi çıtır? Bu listeye yakışmayan birisi resmen. En çıtırı ise tabii ki ebru şallı
Ebru şallı sesi duruşu fiziği bence efsane bir kadın 🤩
Sesi 😅😅 emin misin 😂
@AKREP_BİR-ADAM
Ebru gündeş yalnış yazmışım🙈
Ahahahha. 😂😂😂baya güldüm ama 😂
@AKREP_BİR-ADAM valla bende🤣🙈
Burcu Esmersoy hepsinden daha güzel hala genç çıtır.
Nurgül Yeşilçay yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Kendisine yıllardır hayran olduğum doğrudur.
Nurgül Yeşilçay gençliğin ve zarafetin formülünü iyi tutturmuş kadın.
Görünüş olarak Ebru şallı tabi ki. Ama gönülller her zaman Ebru gündeş ❤️
Gerçekten oldukça fazla sexsi bir kadın etkileyici bana göre.
Ebru Şallı sadece çıtır görünümlü, diğerleri orta yaş kadın
nurgül yeşilçay ın kendine özgü bir albenisi var. anlam veremiyorum 🤷🏻♀️
Ebru Gündeş ilk gençliğimin ve çocukluğumun aşkı. O varsa başkasını görmem 😍
Nurgül Yeşilçay tabikisi:)
Nurgül, açın kapıyıııııı 😂😂
Nurgül yeşilçay bazı sahneleriyle bizi uçurmayı başarmış bir hatundur 😃😃😂😉
Birton Makyaş yaparsa Bende 20 sene gençleşirim 😂😂😂😂😂😂😮😅😅😅😅😅
Gülşen Bubikoğlu.
Emel Sayın.
Bence.
Buradakilerin hiçbiri olamaz.
Burcu esmersoy samimi icten herseyi hakkediyor gercekten
Burcu Esmersoy aşırı çıtkırıldım nurgül yeşilçay fena değil
Çıtır görmesem çıtır derdim bunlarada zaten çoğu estetik
Aynen öyle
Hakllisin
En güzeli nurgül yeşilçay ama en genç gözükeni burcu esmersoy
Paraları olduğu için taş gibi olmasınlar.. Botoks, spor, makyaj, filtre tamam al sana taş vücut.
Vücut olarak Ebru Şallı
Güzellik olarak Burcu Esmersoy
Burcu ah burcu endamı güzel heryeri mükemmel
Tek geçerim.
Nurgül yeşilçay varken öbürlerini seçmekte ne bileyim
hiçniri hepsi qicik tipler burcu esmersoydan nefret ederim cok kendini beyenmis gicik tip
hiç birisi güzele güzel demem güzel benim olmayınca
nurgül yeşilçay favorim diğerleri onun kadar iyi değiil
esmer için dünyaları yakarım 😎😎👍🏻 sarışın için esmeri yakarım👍🏻
Ebru Gündeş dedim ama, sesi etkileyici bir kadın olduğu için 😅🤭
Çıtır görmesek inanıcaz bunların hepsi türk lokumu kıvamında :)
Nurgul yesilcay ile burcu arasinda kaldim burada napsam ki 🙄
Burcu Ermersoy gerçek ve çok samimi geliyor bana. Diğerleri hele Ebru Şallı çok yapmacık sevmiyorum.
burcu esmersoyu hiç sevmiyorum, tarihi geçmiş kenarlardan kurumuş beyaz oje kıvamında bir tipi var
Yaşları çok büyük ama tercih yapmam gerekseydi Ebru Şallı olurdu
Ebru şallı plates yapa yapa 2080 i görecek herhalde :D
Burcu Esmersoy bence. Ebru Gundes neden secenekler arasinda ya diye dusunmedim degil. 😅
Ebru canım kardeşim 😂
Burcu çekici
Nurgülü çok beğenirim
Ebru gündeş çıtır 😂
Burcu abla. bir zamanlar lol sunuculuğu yapmıştı. Efsane idi.
Öykü Serter
Ankette de Ebru Şallıyı işaretledim benim favorim Ebru Şallı :):)
Kozmetik fabrikalari da olmasa ne olcak sizin haliniz bayanlar acaba 🤔🤔🤔
Ebru gündeş ama biraz da erkeklerden sorun hep kadın soruyisunuz
Ebru şallı guzelde profilden kafasi bursa domatesi gibi duruyor
Burcu Esmersoy'u çok beğeniyorum hem fiziği çok güzel hemde yüzü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar