Gigi Hadid
Miley Cyrus
Irina Shayk
Adriana Lima
Bella Throne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya bakın kol kılı bacak kılı bunları geçtim ama
Koltuk altı kılı haram zaten
Yani piss birşey
Ter yapıyor bilmemne oluyor
Ben eşimde falan hiç kıl istemem
Ama
Koltuk altı kılı demek pisligin yuvası demektir
Erkekte kızda özel bölgelerini
Düzenli olarak almalı
Ama kadınların kolları falan beni ilgilendirmez
Ben kendi sevgilime / eşime bakarım nokta
Eig siz mi seçtiniz?
Feministlerin çıkartmış olduğu bir şey bu kıllı kadınlar olayı ve iğr*nç bir şey. Kızlar kıllarınızı, tüylerinizi alın, bu değiştirebileceğiniz ve size bağlı olan bir durum. Üşenmeyin kesin, çok itici duruyor.
Ayrıca birileri bir yanlış yapınca sizin de ona özenmeniz mi gerekiyor. Başlık mantıksız bence.
@Deutschen Teşekkür ederim.
Kadın her an heryerde her halde bakımki olmalı tüylerden kurtulmanın bisürü yolu varken tüylerimle mutluyum demek olmaz Gilette Venüs alanında mükemmel bir ürün her zaman olmasa bile kullanmam gerektiğinde tercihimsin Gilette Venüs
Eig İçin teşekkür ederim 😊
Marifetmiş gibi göstermişler birde bunlar kim ki? Çok şükür elim var hallediyorum temiz geziyorum.
Cevap
76Cevap
Ya ben bunun akım ya da farkındalık olduğunu duymuştum. Birçok ünlü kişi böyle bilerek poz veriyordu. Tüyleri düzenli olarak almak gerekiyor. 🌸
Çok dogal bisey erkekler maymun gibi kıllı gezerken bisey yok kadın da bir tel tüy bile olmamalı madem kıllı olmak bu kadar ayıp ve pis bisey o zaman bir zahmet erkeklerde en azından göğüslerini ve kollarını alabilir ve koltukaltı killarini düzenli tras etsinler
Sizler yabancı hayranlığı beslersiniz, ama Müslüman insan kadar temiz olmadıklarını unutursunuz.
Yurtdışında yaşamayan bunu anlaması daha uzun sürüyor. Tuvalete gidip elini yıkamayandan tutun, 1 ay boyunca yıkanmayanı bile var. Leş gibi kokmasına rağmen kimse tepki göstermez.
Peygamber efendimiz boşuna dememiş, temizlik imandandır diye.
Eksilemiş munafıklar 😏
Türk kadınları kadar titiz değil ki yabancı kadınlar.90 lı yıllarda Laleli'de hep rus kadınlar gezerdi Türkiye'ye mal almaya gelirlerdi, hepsinin bacakları uzun kıllı mini etekle gezerlerdi.
Niye biz ne yapalım dedirtsinki? Ünlüleri büyütmeye ne meraklısınız. Onlarda insan bizde insanız. Bizde istenmiyen tüyler varsa onlarda da var. Abartmayın lütfen😩😩
Sokakta bir kadını böyle görseler demedikleri kalmaz. Kezban diye lafı yapıştırırlar. Ama dünyaca ünlü kadınları böyle görünce kadında tüyü itici bulmuyorum derler 😏
İsterse dünyanın en ünlü en güzel kızı olsun kıl nedir ya koltuk altında özellikle direk Yüzü ne söylerim ben alsın kardeşim kılını tüyünü pis pis gezmesinler
Şaşırtıcı bir şey değil ki bu insan vücudu tüylerle kaplı almazsan uzar. Kimse de tüylerini almak zorunda veya kimseye hesap vermek zorunda değil. Doğal kadın daha seksi.
Irına shayk çok seksi çok dişi bir kadın ve çok beğeniyorum.. O yüzden şaşırdım fakat insan olduğumuza gore onlarda insan olduğuna gore bu tur şeyler olabilir
Hiçbiri şaşırtmadı ama çoğu insan şaşırmış görünüyor. Feminist açıdan falan bakmıyorum olaya ama bu insanların bize mükemmel görünme borcları olduğunu düşünmüyorum ki tüysüzlük mükemmelik demek de değildir sadece genel algı böyle diye yazdım
Ne yani koltuk ve bikini bölgelerindeki tüyleri uzatmak ve bunu insanlara göstermek nedir? Neyi ifade ediyorki? Pis kokularını gizlemek için Fransızların parfüm icat etmesi Wc lerinde taharet için su ve musluk olmaması modern hayatımı lanse ediyor?
Bizim türk erkekleride ölür bunlar icin. Ayni tüyün zerresi bizde olsa kezban derler bunlar başütünde
İğrençlikte üstlerine yoktur bakma sen tvlerde iyi göründüklerine
@Yaxşierkek öyledir tabi onlarda insan sonucta. Ama şimdi bizim erkeklerin dibi düsüyor bunlara ama bu tüyün teki bizde olsa kezban ilan ediyorlar bizi. Acıkcası zoruma gidiyor bu durum.
Öyle düşünme, bir kızda olması gereken en önemli etkn tatlı bir dil ve cana yakınlıktr, onlar afedersn at gbi olabilir ama soğuktur blki elim ulaşmaz ama ulaşsa bile tercih etmm. benim için bir kadın karşında dururken sıcacık bir tebessümü çok şeye bedeldir
@Yaxşierkek ben dısarıdan bakildiginda sert soguk asi gibi dururum ama konusmaya sohbete baslandiginda ılımlı sıcak biri olurum. Bu cok ku kötü bir sey. Sizce
Aksine daha güzel.
tatlı yüzünü sadece değer verdiklerine açmış olursun, o sertlik kötüleri savuşturur en azından.
Yani tüm insanlarda tüy var kadın erkek fark etmez. Sadece bu tüy mevzusu kadinlarda sorun oluyor. Adamlar maymun gibi geziyor kimseler yadırgamıyor ama kadının kolunda tüy olsun dunya meselesi haline geliyor.
Koltuk alti uzatip poz vermek nedir ya bir ara b*kunu cikarmislardi. Cakma sarisinlar kapkara ve sert koltuk alti killariyla ortaya cikiyor. Bunlara tuy denmez bildigin orman.
Hiç degilse öz bakımın kisisel temizligin için al. Orası bir süre sonra terler ve koku yapar. Mis gibi tertemiz olması lazımken almayanlara sasırıyorum. Dogallık bu degil. Görüntü kirliligi resmen.
Kime ne ya kime ne. Neden kadınları kalıpların içerisine sokuyorsunuz ben anlamıyorum. Isteyen koltuk altını almaz isteyen kollarını tüylü sever. Yahu kadını bu hale getiren yine kadınlar. Biz kad
Tamam hepimizde tüy çıkıyoda biz boyle gerile gerile koltuk altimizi gostermiyoruz cidden igrencler ya😂
Hepimiz insanız olabilir ama Gigi Hadid çok kötü duruyor sadece. Onun dışındakilerde aşırı bir şey göremedim.
Demek biraz kıllı olmanın mahsuru yoktur... kıllarımızla barışık olup rahat gezelim 😎
aynen
ıyk. aynen kızlar bunlarda bile kıl var diye sizde almayın pala remzi gibi gezin
Çekici oldukları için belli olmuyor, normal bir kadın koltuk altını almadığı zaman işler değişiyor. Gigi Hadid ve Adriana Lima şaşırttı beni.
En çok irinanın bacakşarı şaşırttı çünkğ diğerlerinin bilinçli yapıldığını düşündüm ama irina baya baya öyle kamerlara yakalanmış fndndn
Gigiyi öyle görmek beni çok üzüyor.
İrinaya da şaşırdım baya madem mini giyiyosun bu ne cesaret yiğidim
Gigi, İrina, Adriana, tüyleri beni çok şaşırttı ilk defa bu fotoğrafları gördüm nereden buldunuz şaşırdım?
Bella thorne ve miley cyrus tam pislik tipler zaten onlara şaşırmam da gigi sen ne alaka🤮
Onlarda insan doğal değil mi bu? Ama böyle gezmek hoş olmamış
Adriana da bile varsa ben artık tüylerimi almamaya kar
Ar verdim
İnsanlık hali, olur öyle şeyler. Bu yüzden hiçbirine şaşırmadım😏
Abi çok saçma ya neden kılı var diye bir insandan soğuyorsun sende yok mu? Anlayışsız ayı.
demek ki bunlar tuylerini seviyor..
Akli olan lazere gider uğraşmaz böyle seylerle.
İstiyorsa dünya guzeli olsun koltukaltinda kıl varsa kaçarak uzaklasiyorum
Siz onlari gozunuzde cok abartmissiniz. Onlar da sadece (insan)
Doğuştan tüysüz olan veya tüyü çok az olan oluyormu? Yokse erkekler gibimisiniz :D
bunlarin hepsi gercekmi yoksa shopmu emin olamadim😕
Tüyleri olmazsa şaşırırdım. Şükür bugün de şaşırmadık.
Tamam tüy olabilir almayadabilir ama kapatsın bir zahmet koltuk altını bu erkekler içinde geçerli
Gigi beni çok şaşırttı lan neyse benim öyle bir derdim yok
Neden semde cikmiyormu
Kadınlara koltukaltı tüyü çok yakışıyor. Özellikle spor sonrası koltukaltlarından akan teri insan yalamak istiyor.
Çok doğal bir şey. Fotoğraflardan hiçbiri de rahatsız edici seviyede değil. Hadid'in bu pozunu çok seviyorum hatta.
Niye şaşıralım? Onlarda insan benim bildiğim kadarıyla 🙄
Türk kızı yapınca Kezban yabancı kız yapınca insanlık hali. 😂
koltuk altı kıl bırakma modası vardı hollywood da. MAdonna da bırakmıştı bir ara. Ama hayatım boyunca bu kadar iğrenç bir moda görmedim.
Ben tüyü kadında itici bulmam ki , bunu hep sòylüyorum , koltukaltı vajina vs vs , ter kokmaması 1. mesele 😈
Tam biskuvimi sute batira batira yiyodum midem öyk oldu😒
Olum tüy bu insanın doğasında var niye takıyonuz bu kadar anlamadım ki
Banane bunlardan ya açıkçası hiç umrumda değiller 😅
Bu bir akımdı galiba
Sosyal medya da paylaşıyorlardı
Adrianın kolları 😅
Ay iğrenç bir de Gigi Hadid'i beğenenler vardı değil mi? 😲
Söyle orusp* melek olarak ve cinsel obje olarak görmeyin artık
Bazen ünlüler hazırlıksız yakalanabilir kameralara, çünkü paparazziler sürekli peşlerinde.
Senin ne mazeretin var? Haftada bir vücut temizliği yap yeter.
Para içinde yüzüolar neden lazer yaptırmıolar acaba
Hepsi montaj fetönün oyunları bunlar
Hayallerimdeki kadınlarda mı böyle olucak tı :(
Tüysüz insan yoktur, tüylerini alan/almayan kadın vardır.
Inanilmaz.. digerleri gosteris.. ama irina shayk.. ben shok
Internetten bir kızla tanıştım manken gibiydi birgün buluştuk sakallı biri çıktı bende ayrildim
Doğal olan şeylere güzelik çirkinlik takmak ne kadar doğru
Sanki özellikle malzeme vermişler koltuk altı tüylerini insanların gözlerine sokmuşlar
Simdi bunlar cirkin ya ondan dolayi bunlarda tuydemi var derim sadece
Koltuk altı zaten herkeste olur Adriana Lima'nin almaya değmez denecek kadar zaten
Türk kızlarına Kezban diyenler okusun.
Türk kızı candır hanımefendi
Kezban diyenler kendilerine baksınlar
Once 'Kezban' ne demek onu ogrenseniz? :)
Kezban: Kahya kadin, yonetici, evine bagli kadin demektir. :) Yani, aslinda cok iyi. Tukezban ile karistiriyorlar gencler ama sizin yasiniz eger dogruysa, ayni hataya dusmeniz bana tuhaf geldi.
Hanımefendi bir insanın ne anlattıgı degil
Karşı tarafın anlaması önemlidir
Bu yorumu yapan hanımefendi de anlatırken yani aşagılama babında dedi
Erkeklere nasıl abaza diyorsanız o şekilde
Ona bakarsanız" abaza " da sadece bir millet demektir.
Ama insanların anlattıkları bu degildir
Siz sadece ve sadece kelimeye bakıp bize yaşınız dogruysa demeye hakkınız yok diye düşünüyorum.
Kullanan kesim yanlis kullaniyor ve bu da bizim gibi olgun kisilerin de yanlis kullanmasini gerektirmez. Ayrica 'Abaza' millettir ama onlarin da demeye calisip yine cehalete yenik duserek yazamadiklari kelime 'abazan' dir. :)
Böyle basit ve lüzumsuz şeyleri bilmeniz güzel birşey hanımefendi
Yaşım 20 ama
Ben bunları ögrenirsem ileride bana çook faydası olucaktır dimi?
@DELİKANLIPRENSSS Sizin luzumsuz olarak gordugunuz sey 'Turkce' dir beyefendi... :) Ise yarayan biri elbette ise yarar olmaya devam etmek ister ve bunun icin de gerekli olani bilmeye gayret eder. Anlama kabiliyeti de muhim. Siz yormayin kendinizi ;)
Bakın türkçe de bazı kelimeler vardır gerçek manada anlatılır
Ve bazı kelimeler de tamamen mecaz anlama çekilir
Ve bu insanlar tarafından yapılır
Genelde küfür odaklı aldım verdim gibi bir cümleleri bile farklı anlama çekebilirler.
Ve burada sizin dediginiz
Gibi yaparsak tam anlamıylan anlaşma olmaz.
Ben bir kıza sen bir kezbansın desem o kız bana kizabilir.
Çünkü %90 kötü birşey dedigimi düşünür
Ama kezbanı siz açıklamışsınız ama o kişi bunu bilmez.
Ve bana kizabilir.
Sizin ne anlattıgınız degil
Karşınızdakinin anladıgı kadardır.
Diye bir söz vardır hanımefendi
Belki tamamen dogrusunu yapsanızda
Her dogru her yerde söylenmez diyerekten incelemek lazım konuyu.
Kahvedeyim mesela
" bu çay ne kardeşim
İmamın abdest suyu gibi yaaaa"
Bu cümlede sizin dediginizi yaparsak gerçekten o çay abdest suyu mu olmuş oluyor
Yoksa bu cümle karşıdakinin anladıgı şekilde mi yorumlanabilir?
@DELİKANLIPRENSSS Siz mecaz ile yanlis kullanimi karistirdiniz. :D Bence konustukca batiyorsunuz...
Hanımefendi ben karıştırmıyorum
Ve ben batmıyorum da
Kezban kelimesi yüzünden beni kimse batıramaz da
Mecaz anlam oldugunu biliyorum
Burdaki kezban da mecaz anlamdadır zaten
Yorumu yapan hanımefendi de herkesin anladıgı kezban dan bahsediyor
İnsanlar anlıyorsa sorun yoktur
Önemli olan budur
Her kekimeye bakarsanız takıntılı oldugunuzu gösterir
Ve takıntılı olmak bir hastalıktır
Tedavi olun isterseniz siz
@DELİKANLIPRENSSS Herkes sizin gibi hem hil hem kaba saba hem de kendisini psikolog sanmiyor neyse ki ulkede. Tartismayi bilmediginizden engeli hak ettiniz. Saygisizliga gerek yok ama cehaletinize veriyorum.
Engel atmak mı?
Ne kadar komiksiniz
Yaşınızdan utanmıyor musunuz?
Nasıl bir saygısızlıgım olmuş?
Engel atıp siz saygısızlık yaptınız
Akıl vermeye çalışıyorsunuz
Akıl yaşta degil baştadır
Ve siz yaşlanmışınız normal yani bu şekilde konuşmanız
Kezban diyince anladıgınız şeye bakın
Ve siz engelleseniz ne olur engellemeseniz ne olur
Başım dik alnım ak
Herkes haddini bilsin
Dua edin başkası olsa anlıyacagınız dilden anlatırdı ama neyse
@DELİKANLIPRENSSS Hala saygisizsiniz. Engel de size yaramiyor... Terbiyeli sekilde yazmayacaksaniz hic yazmayin. Yazarsaniz belli ki tacize gidecek cunku. Anlamissinizdir umarim.
Burcushe, sizden af diliyorum, yorum alaninizi mesgul ettik. Aslinda sizinle yazisiyorken, araya girenler oldu ama uzattik o nedenle bagislayin lutfen.
Lütfen cevap yazmayın
Engel atmak nedir yani
Ve ben hiçbirşekide terbiyemi bozacak birşey yazmadım
En baştan okursanız
Daha iyi anlarsınız
Ve cevap yazmak zorunda degilsiniz
Ben haklı oldugum için susmam
Siz yazmıyın konu kapansın
Yorumu yapan engel atsın diye ugraşıyorsanız
Daha yazmıcam zaten korkmayın
O kişi bana engel atsın diye ona alttan almanıza gerek yok
Rahatsız okunacak bir durum var ise kaldırır yorumları atamazsınız zaten durduk yere hemen kibar olmaya çalışmayın
@DELİKANLIPRENSSS Muhattabim degilsin genc! Yorum sahibinden de af diledim. Mesgul etme artik bu alani bana yazarak. Burcushe Hanim'a yazdigim seye atlaman yeterince tuhafti. Yazacaksan yorum sahibine yaz. Seninle ilgim de yok isim de. Yuzsuz bir genc degilsin kanimca umarim yanilmiyorumdur.
...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar