Bu sabah hamilelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti hamilemiyim gercekten? Kendim inanamiyorum

Yanlış çıkmıştır, hamile falan değilsin. 10 gün sonra tekrar yap bakalım. Çünkü hormonlar değişmeli belli bir süre sonra pozitif çıkar, şu an hamileysen bile hemen çıkmaz yani.
adetim gecikti nasil hemen cikmaz, esimle yataktan cikar cikmaz yapmadim testi, adetim gelmedi bende test yaptim, benim bildigim yanlis positif olmaz yanlis negatif olur, neyse zaten sonra doktoru arayip randevu isticem orda kesin cevap alirim
Adet geciktikten sonra belli bir süre geçmesi gerekiyor. Ama kaç gündü unuttum, 25 olması lazım. İnternetten bak, aile sağlığı merkezlerinde kan testi yapılıyor ücretsiz.
Evet kuzu bu görsele göre hamilesin.. hayırlı olsun 😍
tskler :)
Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
Amin ins :)
Neden inanamiyosun
5aydir deniyoruz her ay tutu sandim sonuc hayal kirikligi bu sefer gercekten tutuguna inanamiyorum, adet gecikmesinden baska hamilelik belirtimde yok
Hadi hayirli olsun diyelim
Yeni evlimsiniz
tskler, yok iki senedir evliyiz
Hayat sana guzel 🤣🤣
Cevap
6Cevap
Hamilesin ablacım allah analı babalı büyütsün
tskler
pozitif hayırlı olsun
hayırlı olsun analı babalı büyür umarım
Pozitif
5 iz gelıyor , orda 5 yazıyor
Hayırlı olsun
Fazla dökmüşsün
dökmedim plastik bardaga yaptim testi öyle soktum icine her testin üstüne yapilmiyo
İşte öyle yapmıycan bir damla damlatacan
paketin üzerinde nasil yaziyosa öyle yaptim
Tekrar dene
doktoru aradim ikinci cizgi silik emin olmak istiyorum dedim, dedi teste güvenebilirsiniz hamilelik kontrolleri icinde suanda erken ultrasonda daha belli olmaz dedi martin sonuna randevu verdi
Yanal bitane 4-5 tl bişey ya
Olur
Vay be helal olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar