Yürümek dışında, zaman zaman yere çöküp oturmayı tavsiye ediyor doktorum. Doğumu kolaylaştıran bildiğiniz hareketler var mı? doğumu kolaylaştıran hareketler nelerdir?
Doğumun kolay olması için bildiğiniz hareketler var mı, ne yapılmalı?
Hamilelik süresince, eğer imkânınız varsa yoga sizi oldukça rahatlatacaktır. Bunun yanı sıra nefes egzersizleri sıkıntılı durumlarla baş etmenizi kolaylaştıracaktır. Ancak bunlara hamileliğin mümkünse erken dönemlerinde başlamalısınız. Böylece bu egzersizleri uygulamanız, deneyiminizin fazla olmasından dolayı daha kolay olacaktır.
Duş alabilirsiniz doğumdan önce hurmanın doğumda açılmaya faydası olduğu söyleniyor ama erken yememeniz gerekiyor bol bol hareket edin gevşeyin Esra demiröz tavsiyelerine bakabilirsiniz kendisi doğum destek elemanı doula oluyor
Genelde doğumdan önce bişey yenmemesini isterler ama birkaç hurma yiyebilirsin hatta doğumdan sonra yendiğindede rahmin eski haline gelmesini kolaylaştırdığınıda biliyorum
O zaman dua edeceksiniz ve kendinize bebeğinize güveneceksiniz o dediğim kişiye bakın umarım gönlünüzce olur sağlıklı kolay bir şekilde sorunsuz kucağına alırsın
Ya benimki cok cool bir doktordu kendini kasma bu dusuncelerle demisti cidden olumlu dusundum hep hic sacma dogum videolari falan izlemedim. Enerji somuren insanlari dinlemedim. Siz de oyle yapin. Benim oglum da iri idi 😊
kendi kendine gelmezse beklemeyiz dedi doktorum, bana da diyor rahat ol filan ama işte Canım sıkılıyor yine zaten duyduğum doğum hikayeleri cabası, kaç kilo doğdu oğlunuz? :)
Illa normal dogurucam diye kendinizi sartlamayin oyle nice kotu hikayeler var asil. Doktor sezeryan uygun derse inat etmeyin bu da bir yontem. 2 hafta erken dogmasina ragmen 4 kiloya yakindi 😊
Normal doğuma şartlamıyorum ama daha bizimkinde tık yok :) sezeryan olursa yapacak bir şey yok tabii anne ve Bebek sağlığı önemli, benimki de 4 kiloya yakın doğacak herhalde :) ben stresliyim eşimde bir duygusallaştı günlerdir bunu konuşuyoruz
En İyi Cevaplar