Arkadaşlar 4aydır eşimle aynı yatakta yatamıyorum ve bu durum benin canımı çok sıkıyor kızım sağda oğlum solda yatıyor eşinde çocuk odasında kızım bir türlü alışamadı tek uyumaya beni istiyor sürekli bir akıl verin ben kocamı istiyorummm
Cevabın nedir?
+1 yılBence önce onları hemen kolay bir yol ile alıştırman için tavsiyem; Önce çocuklarına bir kural koyman ve onları bir şekil ödüllendirmen mantıklı olacaktır. Onlar yemek yedikten sonra onları bir çikolata ve ya başka bir şeyle ödüllendir sonra onlarla bir anlaşma yap eğer bu gün yatağınızda uyursanız size parka götüreceğim ya da size bir şey alacağım dersen eğer anlaşmaya büyük ihtimal ile uyarlar ve sende kocan ile gece yalnız kalmış olursun.
03 Yorumla- +1 yıl
Duvara büyük toblo altim keçeden cikartmada aldım eğer yataginda uyursan bu yüzler sana hep gulecen ama kalkıp yanıma gelirsen ağlar ve sana gelmezdedim anne bunlar aglasin ben sana sarilirim diyor sipa 😁 yok canım dedimya bütün yöntemleri denedim ama gerekirse aglasin dayanacagim ve başarılı olurum inşallah
- +1 yıl
:D İnşallah bu arada mutluluk dilerim
- +1 yıl
Teşekkür ederim😍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOglan alistiysa once onu besigine koy bir kac gune kizda alisir. Ikizlerin mi var?
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır canim kizim 5 yaşında oğlum 1 kız sıkıntı kendi odasinda uyudumu geri geliyor gece
Cevap sahibi+1 yılHmmm o zaman kendi yatagind auyutma buyudukce geceleringelmeyecem
- +1 yıl
Artik sikacam disimi bisekilde alisacak her agladiginda yanımda yatiriyorum oyuzden böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılHaklisin
Bitane kendi boyunda bez dik içine yün doldur peruk al kendine benzet o cansız olan seni koynunda uyu bikaçgün kokun sinsin, kızını uyuttuktan sonra onu koy. Sonra git kocanla seviş zebeaha kadar 🤔😂 hadi kolay gelsin
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂 asLinda olavilir👍
alıştırman lazım çocukları gerek kızacaksın gerek yasaklayacaksın, insan evladı onlar alışırlar anlarlar sınırlarını bilirler.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aslında hemen ağlast kiyamiyor insan tam gel diyorum ama evet ya bir ağlar 2aglar alışır gider tesekkurler😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl9 eylul de regl oldum 13 eylül de bitti sonra 3 ekimde adet oldum 7 ekimde bitti 20 ekimde ılıskıye girdim ıcıme bosalma soz konusu oldu 20 ekimde ılıskı oldu ya regl me 1 hafta vardı ozaman sımdı ayın 25 i 5 gun gecti ilişkiden ve Şu an regl 2 gün var reglden sonra yumurtlama donemı baslıyo sızce hamıle olur muyum
01 Yorumla- +1 yıl
Olmazsan adam değilsin 😂
+1 yılBilir kişi gözetimi altında bunun doğru olmadığını öğretmeniz gerek
12 Yorumla- +1 yıl
Götürdüm pedagoga konuşuldu ama kardeşeten dolayi sıkıntı yapiyor
- +1 yıl
Bir şekilde ikna edilmesi gerek daha sonra büyük problemler çıkartır
çocukları yalnız uyutmaya alıştırın. sizde fırsat buldukça beraber olun gündüz ya da akşam vs
12 Yorumla- +1 yıl
Anca uyuyunca bir 10dk oturuyoruz halimiz hatrimİzi soruyoruz 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de küçükken sürekli babamla yatardım insanların seks hayatını bozuyomuşum haberim yok dsjgdslkgdj
30 Yorumlaben kocamı istiyorummmm nedir ya :D :D ne güldürdün bacım biz mi aldık kocanı elinden git uyu alla alla
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ya ben KOCAMİ ISTIYORUMMMM😂
- +1 yıl
Deme öyle be ben kocami istiyorum😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce çoçuklar için güven sağlanmalı yanınıza gelsede tekrar uyuduktan sonra yerine götürürp yatırrın bir uyku arkadaşı edinmesini sağlayın önce büyük kardeşi çözün ne kadar kararlı olursanız ancak o zaman başarılı olursunuz
00 Yorumlaalıştırmaya çalış o yatarken kalk kocanın yanına yat
02 Yorumla- +1 yıl
Alisacak inşallah ağlamasına dayanacagim
+1 yıloyuncak ayı falan ver ona sarılıp uyusun.. kocaman kız olmuş oda ne kadar ayıp
012 Yorumla- +1 yıl
Herseyi denedim herseyi yaptım ama iste
- +1 yıl
aman abla ya :D :D bebek işte yalnız kalmayı öğrenmesi lazım
- +1 yıl
ufakken koynunda uyutunca böyle oluyo işte :D yalnız bırakınca yatağını çok seviyo
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
ondan yani hata birazda sende... benim yeğenimde mesela benimle uyumayı çok seviyo 5 yaşında ama ne zaman olursa olsun bizde kalacağı zaman gelir yanıma yatar
- +1 yıl
Evet ama öğreneMedi benim sipalar
- +1 yıl
şöyle yapsan yorsan gün boyu öğlen uykularını kaldırsan akşamda 9 10 gibi bir yatır kendi yataklarına... hem orada anıları olursa ne bilm severlse o zaman kendiliğinden giderler...
- +1 yıl
öğrenmedi diye kaçma ayrıca... çocuklara bu eğitimi seninle kocanın vermesi lazım ya da bir çocuk psikyatrist ten yrdım alman lazım
- +1 yıl
1de okula gidiyor 5de geliyor ders yaptir şu bu derken zaman geçiyor ama cocuk uyumak için babasının uyumadını bekliyor çok kızıyorum ama biyerde de pes ediyorum kiyamiyorum
- +1 yıl
iştee evde bir kural yok ki çocuğun uyku düzeni yok yatak yokkk... :(
- +1 yıl
Kural var ama işte galiba kiyamiyorum ama bugün başladım Şu an odasinda uyuyor eşim de yanımda 😁😁 bende yazıyorum oda horluyor😰
- +1 yıl
kurallar her zaman çözümdür ablacım
Çocuklar uyuyunca başka odaya geçin orda yatın çok basit yani :D
01 Yorumla- +1 yıl
Basit gibi görünüyor evet ama olmuyor işte öyle
+1 yılAynı biz. Hâliyle ilgi çocuklara kayıyor. Zaten önemli olan evlatlar... gerisi teferruat. Sıkma canını lütfen.
12 Yorumla- +1 yıl
Soğukluk oluyormu sizde merak ettim çok zor bir konu gerçekten çok üzülüyorum
- +1 yıl
Bu tarz şeyleri buradan konuşmam doğru olmaz. Siz de takdir edersiniz ki herkese açık yorumlar. Özel lütfen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin istese yanina gelirdi bizde ayrı yatıyoruz ben çocuklarla esim kendi başına.
112 Yorumla- +1 yıl
haklisin
- +1 yıl
Zor olmuyor mu yalnız yatmak özellikle de evliyken?
- +1 yıl
Geliyor ama yer yok yazik 6.30da kalkiyor sabah o ne yapsın oda şikayetçi ama bilmiyoruki😯
Cevap sahibi+1 yıl@KââââN_1989 oluyo tabi olmaz olurmu arada soğukluk oluyo. Çok söyledim gel birlikte yatalım uzaklaşıyorum senden diye umursamadı.4 yildir ayrı odalarda yaşıyoruz
- +1 yıl
oho bu evlilik değil ki ama sende belirli sebeplerden dolayı mi katlaniyorsum yoksa seviyor musun
- +1 yıl
Bence çok yanlış bir şey bu tür evliliklerde bu tür sorunlar olduğunda her iki taraf da farklı heyecanlar aramak zorunda kalıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Laltomeleg sevmiyorum daha doğrusu sevgim bitti. Çocuklar için katlaniyoz birbirimize. Yani ne olduğunu bende bilmiyorum iki yabanci insan gibiyiz ayni evde. Hiç sohbet etmiyoruz konuşmuyoruz cocuklar dışında ortak hiçbirşeyimiz kalmadı. Ben çok çabaladım belli süre sonra pes ettim kendi haline biraktim. bir baktim bende uzaklaşmisim yokluğu varlığı bir farketmiyor yani.
- +1 yıl
Anladim kiyamam ya ne diyim bosver
- +1 yıl
Üzmeyin kendinizi takmayin bosverin akisina birakin
- +1 yıl
Zor bir durum
İki kişilik yalnızlık - +1 yıl
@Laltomeleg olmaz böyle ya bisekilde alismalari lazım çok sıkıcı bir durum
- +1 yıl
Evet ama daha bu saatten sonra toparlanamazlar
+1 yılçocuklardaan adama sıra gelmiyor ki ya onların odasıını ayır kesin
02 Yorumla- +1 yıl
Gelmiyor malasef
- +1 yıl
onları zorla da olsa odalarına götürüp yatırmalı adama da yazık sana da:D
+1 yılkocanın yokluğunu ks yle doldurmaya çalışma ama :)(
01 Yorumla- +1 yıl
Kimseyle doldurmuyorun o yanda uyuyor yanına gittim aşkım çok uykum var dedi ne yapsın adam yazık yorgun benimi bekleyecek 😯
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlıştırdığın için. Beraber yatmamaya da alıştırabilirsin
01 Yorumlaçocukları uyutunca çık üstüne
otur pompanın üstüne
adamın vurmasını bile özlemişssindir00 Yorumla
+1 yılOnlar uykuya dalinca kalk yataktan olmazmiki.
04 Yorumla- +1 yıl
Olur ama ozaman kadar adam uyuyor bekliyor ama uyuyup kalıyor ondan sonra hicbirseyin tadı olmuyor.
- +1 yıl
Anladim sende haklisin. Yataga uzanip başinı esinin kollarina koyup sohbet etmenin keyfini suremiyorsun desene..
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Cocuklar icin bazen bazi duygulariniza gem vurmak zorundasiniz. Kiziniz 5 yasindaymis yorumlarda gordum. Bence 2 yila kalmaz tek yatmak isticektir.. Cunku cocukta olsa bir sure sonra oda rahatina duskun olucak. Sigmiyoruz bu yataga diyecektir.
+1 yılÇocuk psikologuna götürün kızınızi.
04 Yorumla- +1 yıl
PedAgora götürdüm sorun kardeste çıktı kiskanckik
- +1 yıl
Birlikte yatsinlar o zaman bir süre kendi odalarında
- +1 yıl
Daha 1yasinda oğlum ikisi bir araya gelince kıyamet kopar
- +1 yıl
Hahaha
Ah bu çocuklar
Varlığı da güzel
Yokluğu da dert
+1 yılalıştıracaksın çocuklar anne babayla yatamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Evet yatamaz ama yatiyor bunlar çok sıkıldım gerçekten kocamin benden sogumasina dayanamam hergün soruyorum zamanla hersey düzelecek seni seviyorum diyor Kalbimiz bir yeter diyor adamla sevgili hayatı yaşıyorum resmen😯
- +1 yıl
sen ebeveynsin sözünü geçirip otoriteni kur tabii dayak veya kırıcı olarak değil
Allah sabır versin 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
Bunun bir çaresi bulunur ya
10 YorumlaNeden alıştırdın çocukları bu şekilde
14 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim bu şekilde olacagini😯
- +1 yıl
Tamam😢😢😢😢😢
+1 yılMutfağa gidin yer bol 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Kizz göz actirmiyot çok kıskanç 😕
- +1 yıl
Uyudukdan sonra çocuklar yapın
çocukları uyutup yanına git sende
03 Yorumla- +1 yıl
Uyuyup kalıyor yorgunluktan yazik
Uyut çocukları koş adama
09 Yorumla- +1 yıl
Küçük uyanıyor sürekli kosamiyorum malasef😏
- +1 yıl
Kocanin burda oldugundan haberi var mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@cagilemreeylul evet buray uyeligimi biliyor paylasimlarimi da takip ediyor bir sıkıntı yok yani gizli saklı ne olduki 😏😏😏
- +1 yıl
İçiyorum rezene yle birlikte hemde ama etkisi olmuyor malasef çok teşekkür ederim size
+1 yılAliştir. İlk başta ağlarlar ama sonra alişirlar
00 YorumlaAahahaaha ateşin mi çıktı :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yok be insan eşini yanında istiyor ondan
+1 yılÇocuk esirgeme kurumu bu günler için..
00 YorumlaKocani istiyosan yaninda yat
02 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolayy
Hahaha sevisemiyor musun
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet😏
- +1 yıl
Ben kocamla uyumak istiyorum sorun altına girmek degil😉 hersey oda degik
+1 yılSende kocasız dur bir ak cocuklarinla ilgilen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevmediğim için yatmıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Üzücü
Cevap sahibi+1 yılHayat işte.
- +1 yıl
Sevmediysen niye evlendin
Çok benimde teyzemler de aynı sorun ama çözdüler
00 Yorumla
+1 yılOda istiyosa uyuyinca yapisin birbirinize
00 Yorumla
+1 yılonları orda yatır sen kalk eşine git mantıklı
05 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı evet😑
- +1 yıl
dene
- +1 yıl
denedin
- +1 yıl
Kızım odasinda uyudu şimdilik sıkıntı yok uyanmadi gece böyle devam eder inşallah
- +1 yıl
ekşın for ekşın yapıldı işlem tamam o zaman 😂
yatagnda uyut kızını gel kocanın yanına
01 Yorumla- +1 yıl
Gece çıkıp geliyor yatagada 4kisi sığınıyorlar malasef 😯
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğun ağlamasına katlanmanız gerekecek
01 Yorumla- +1 yıl
Katlanacagim insalalh deneneyecegim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 612 cevap paylaştı. Pedagog şart
01 Yorumla- +1 yıl
Götürdüm kardeşide dolayı böyle yapiyormus zamanla düzelir bütün ilgi onun üzerinde olsun dedi uyguladik bizde
+1 yılÇocuklar kaç yaşında
04 Yorumla- +1 yıl
Kızım 5 oğlum 1
- +1 yıl
Odada yatırmaya alışmalılar sen çocukları uyutup çocukların odasında sevişsen olmaz mı
- +1 yıl
Olmuyor uyuyup kaliyoruz malasef
- +1 yıl
Anladım ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım?
Doktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bizde öyle maalesef
05 Yorumla- +1 yıl
Ne düşünüyorsunuz peki bir uzaklık oluyormu soğuma falan erkek olarak düşüncenizi merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSoğuma illaki oluyor ama fırsat oluncada o arayı kapatıyoruz
Cevap sahibi+1 yılŞu an mesela ben istiyorum ama o yanımda değil
- +1 yıl
Sizede kolay gelsin zor gercekten
Cevap sahibi+1 yılsağol teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikte duş alın :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ahh ahh nerde ben yatamiyorum diyorum sen duş al diyorsun
Cevap sahibi+1 yılsizin çocuklar hiç uyumuyor mu
- +1 yıl
Şöyle ki kızım 5te okuldan geliyor yemek yeriz falan filan saat 9 olur küçük uyur 1saat uyanır ben masal okumaya geçerim kızıma ama istarla direnir bende pes edeim babasi uyur kendisi Yarım saat sonra uyur hergün bu şekilde 12de uyurlar küçük sık uyanır kız uyanmaz ama odasinda yattığı zaman hemen uyanıyor anlamıyorum 😯
Cevap sahibi+1 yılÇocuk = Cinsel hayatın sonu :)
+1 yılisin zor ya
02 Yorumla- +1 yıl
Demi kolaylasir bakalim
- +1 yıl
dertlesmek istermisin
+1 yılÇocuk kaç tane
01 Yorumla- +1 yıl
2tane
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşi̇mle aynı yatakta yatamıyorum, çocukları nasıl alıştırmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler