Bayan olarak yanımda oğlum ile yatılı iş bulabilirmiyim? Bulsam guvenilir olur mu bu yatılı iş konusu nasıl ilerliyor. çocuguyla yaptım ben diyen bayanlar çıkarmı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Turizm alaninda bulabilirsin. Fakat bu gibi yerler çocuğu sorun edebilir. Fakat İstanbul'da paylasimli evler var. Senin gibi çalışıp bu evlerde bayan ev arkadaşı ile kalanlar var. Siz hangi sehirde ev arkadasi ariyorsunuz
Kütahya çanakkale karabük eskişehir İzmir adapazarı edirne düzce konya nevşehir kırşehir
Sakarya /gebze / kastamonu zonguldak buralar olur
Kutahta, Eskisehir ve bursada bu tarz paylaşımlı evler bulman daha kolay olur. Çünkü öğrenci sehri.
Bulamıyorum delircem stresten
Bak cok fazla alana bakarsan bulamazsin. Bir sehire odaklanman gerek. Peki bu sehirlerden birine gittiğin zaman ne is yapacaksin. Calismasanda bir gelirin var mi
Gelirim yok çalışmak zorundayım. Bulaşık temizlik imalat paketleme işleri olur. fırında tezgahtarlık deneyimde var. yok sen sordun diye sıraladım o illeri. tektek il olarak bakıyorum
Anladim. Yatılı is ariyorsan hasta bakıcılık, cocuk bakıcılığı ilanlarina bakmani öneririm.
Çoksağol
Rica ederim.. allah yardımcın olsun
Aminn
Çocukla birlikte yatlı iş bulamazsın. Sen iş değil çocuğunla birlikte sığınacak kapı arıyorsun.
olabilir.. gayet normal degil mi.. hem calisip hem cocuguyla kalabilecegi yer ariyor...
@uu4uj3hko Yorumunuz varsa soruya yorum yapın yorumuma değil. Sazanları sevmem. Sen ya da ailen pekala yatılı çocuğu ile birlikte işe alabilirsin. Hiç olmasa çocuğundan arda kalan zamanda çalışsın.
Çocugumu napcam. yatıli veya değil işede girmem mecbur. cocuguma bakmamda mecbur. Bakacak kimsem yoksa negibi bi seçenegim altarnatif cöźüm bulabilirim bilemiyorum . Çocugum küçük değil okadar. okuldan gelip evde tv izliycek. kendi yemegini ısıtıp yiycek yaşta şartlar neyse ona göre seçim yapmak zorundayım. Ayriev arkadaşi bayan bulsam yatılı iş e girmem.
Seni çok iyi anlıyorum. Umarım Allah kalbine göre verir. Durumunu bilmiyorum ve yorum yapamayacağım. Yardımcı olmayıda isterdim ama 3 ay kadar misafiredebilirim istersen.
Amin saģol yok erkek ile kalamam.
Sinirlerim çok bozuk ağlıyom anca
Zaten ben kalmıyorum yazın, ev 15 Eylüle kadar boş olacak.
Senin annen, baban, teyzen, halan, dayın, amcan, deden, eben yok mu? ya da çocuğunun babası, teyzesi, halası, amcası, dayısı, dedesi, ebesi yok mu?
Zora girdinmi kimse yok. zorum geçsin görcem hepsini
Evinde bakıcılık yapabilirsin. Yatılı çocukla çok güç olur. Yani çok iyi bir aileye denk gelmen lazım
Villalarda yardımcı bayan olarak çalışabilirsin, çocuk konusunda bazıları problem çıkartmıyor...
Yani bu biraz zor gerçekten öyle güvendim dersin güvenilmez çıkar yani sen yine de gönlünü ferah tut
Bayanev arkadaşı bulsam yatılı iş istemem aslında ama napcağımi bilmez haldeyim. 25hazirana kadar bulmam lazım
İnşallah bulursun da o bile güvenilmez olabilir.
25 Haziran da ne var ki?
Ölelim ozaman 😒😒
Ölmeyin canım neden ölüyorsunuz
Okullar kapanıcak 17haziranda İstanbul'a gidip oğlumu yanıma getircem vera bismilah deyip yeni bi hayata adım atcaz kavuşucaz
Allahtan umut kesilmez
Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında İstanbul da yaşamıyor olmanız bir nebze iyi diyelim yoksa İstanbul'da kira da yaşamak yeni kiracılar için çok zor
Nerede yaşıyorsunuz
Evet İstanbul'da 23sene yaşadım zor gerçekten. İstanbul'da değilim :)
Rabb'im evladınız ile birlikte güzel kapılar açsın size inşallah en kısa zamanda gönlünüzce birilerini ya da bir yer bulursunuz
Aminnnnn çok sağol
Sizde çok sağolun
Tabi Emine, seçimini iyi yapmalı sartları net konusmalısın illa ki
Burdan neyazıyosun
Kimsinya sürekli başka hesaplar ile deniyosun yazıyosun
tabi eskiden tvlerde olurdu
cok iyi arastirman gerek..
Taşıncak maddi gücüm olmadıģı için yatılı iş veya evarkadaşı bulmam lazim. Yağmutfan kaçarkende doluya tutulmaktan korkarım, namuslu temiz isveren bulmam lazım
Allah yardimcin olsun canım .. bizim bir yaslimiz vatsi, tanidik vasitasyla bulmustuk, ama bilemiyorum internet ilanlarina da guvenilir mi
Aminn çok sağol duan bile yeter
ama riske girmesen, duzenini bozmasan... gercekten disarisi kurtlsr sofrasi
Mecburum canım inanki
canim neden mecbursun.. cocugunu bile harcarlar disarida... onu bilinmeze nasil riske atacaksin... katlanmalisin bazi seylere... gel derler cocugunu bile satarlar allak korusun... neden katlanamiyorsun
Arkamda beni dağ gibi koruyacak abim var. kimse bi b... k yiyemez 🤭
Uzun hikayee boş ver. Yeterince sabrettim.
canjm istersen yazabilirsin ama abin koruyamaz... cocugunu esinin annesine veya annene birak en azindan duzene girene kadar..
Yatili işte calistim evet
Yatma kalkma kurallar nasıl
Kural filan yok yatakhane de uyuyanlari rahatsiz etmemek sartiyla girip cikiyordum
Calista saati 8 ise kalkma saati de sana kalmis oluyor
Sen bu konulara takilma yatili iş var mi çevrende
Bayan bayana kirayi bolusmek isteyen ilanlar var onu da arastir yatili iş bulamayabilirsin sansin yaver giderse belkim
Sağol
Rica
iyi tanımalısın aileyi
🌹🌹
Elif ben hesabıma giremiyorum canım
Canım neolduki birden hesabına.
Çocuk kaç yaşında
9 yaşında
Engel olabilir ya onunla da ilgilenmen şart. İnşallah uygun bir iş bulursun. Allah yardımcın olsun
Aminnn eniyisi kendi evim olsa ama bimüddet idare edicem tasınmak şu an enaz 7 8 bin nakkiye sadece 4 5 bin olmuş depozito kira abonelikler o bu şu derken 10bin bile gider
Evet gerçekten çok zor. eşin destek çıkmazmı
Ondan gelcek hayır gelmesin daha iyi
Üzüldüm. neredensin il olarak
İstanbul'a yakın bi ildeyim :)
Ama bir sürü il var İstanbul a yakın izmit mi tekirdağ mı
boş ver daa
İyi bakalım.
Bulabilirsin tabiiki
Bulamıyorum çok stres yaptım
Cocuk bakımı temizlik ütü ben yapmıstım bizim sitede birinin vslla
Negüzel çalışmak güzel bir şey ki kaldı ki benim sorumlulugum var çocugum yani
Biliyorum konusuruz istersen bende hamile kalınc bıraktım