Çocuk yetiştirmede annelerin hakkı ödenmez ama bazen öyle babalar vardır ki hem anne olur hem baba hem de arkadaş. İşte o pelerini olmayan süper babalar!
Kanser hastası oğluna moral vermek için yara izini dövme yaptıran baba

Belki basit ve önemsiz gibi görülebilir ama moral vermek adına çok güzel bir davranış. Hastalar için her zaman moral önemli olmuştur. Bu yüzden bu babanın moral vermesi sayesinde oğlu kanseri yenmiş.
Duyamayan kızına destek ve moral vermek adına duyma cihazını kafasına dövme yapan baba

Kızına destek olmak için saçını kazıtıp dövme yapan bu baba ülkesinde "kahraman baba" lakabını aldı.
Kızının göz bandı takması için göz bantlarını yeniden şekillendiren baba


Ben de göz bandını yeğenimden öğrendim. O da takmak istemiyor anne-babası zorla taktırmak zorunda kalıyordu. Ve ister istemez çocuk takmak istemediği için sürekli ağlıyordu. Ama sanırım bu yöntemle artık göz bandı takmak zorunda kalan çocuklar artık ağlamak zorunda kalmayacaklar.
Down sendromlu kızının gelinlere bakılıp üzüldüğünü görünce kızına düğün yapan baba

KIZIMIN GELİNLERE BAKIŞI BENİ ÇOK ÜZÜYORDU.
Manisa'nın Soma ilçesinde yaşayan down sendromlu 28 yaşındaki Yasemin Erarslan'ın babası kızını düğünlerde üzgün görünce kızının neşelendirmek adına damatsız düğün yaptı. Düğünlerin vazgeçilmezinden olan kına gecesi ve pasta kesme merasimi de tabi ki unutulmadı. İlk dansını babasıyla yapan kızın mutluluğu sanırım gözlerinden okunuyor.
Engelli çocuğunu yağmuru hissetsin diye kucağında taşıyan baba
Bu babanın fedakarlığını sanırım evlatlar babalarına yapmazlar.
Bir baba 100 evlada bakar da, yüz evlat bir babaya bakamaz .
Tabi sadece insanlar değil hayvanlarda da babalık duygusu ön plandadır

Mesela dişisi doğum yapınca yalnız bırakmayan ona destek olan bu kedi baba gibi.


Oğlunu okula götürmek için 18 mil boyunca sırtında Çinli bir baba.

Buraya şarkımızı da bırakıp şarkı eşliğinde Bence'yi okuyalım.
Buraya biraz da gülmeniz için babalar ve çocukların eğlenceli kahkahasını bırakalım :)
Yazıya alıntı bir sözle sonlandırıp şimdiden tüm babaların ve baba adaylarının "Babalar Günü Kutlu Olsun"
Ben çocukken o kadar sessiz ağlardım ki bazen kendim bile fark etmezdim ağladığımı. Çoğu zaman gölgelere saklanırdım. İnsanların içine çıkıncada hep şirin o başı okşanmak istenen sevimli kız olurdum. Ben hep kendimi nasıl sevdirebilirdim diye düşünürdüm. Hiç kimsen yoksa kendini sevdirmek zorundasındır. Babalarını şikayet eden kızlarını can kulağıyla dinlerdim hep. Benim kavga edecek bir babam olmadı. Bana bağırıp çağıracak sonrada pişman olup ne diyeceğini bilmeyen babam olmadı. Giydiklerime karışan bir babam olmadı. Okuduğum kitapları,dinlediğim müzikleri, izlediğim filmleri gizlice kontrol eden bir babam olmadı. Eve 5 dakika geç kaldığımda başıma bir iş gelmiş olabileceğini düşünen bir babam olmadı. Erkek arkadaşım olduğunu öğrendiğinde dünyası başına yıkılan bir babam olmadı. Çevremin beni kötü yollara düşürmeye çalışan adamlarla dolu olduğunu düşünen bir babam olmadı. Tüm kızların vardı kavgalı olduğu bir babası. Ve hepsi bütün o kavgalardan sonra dönüp dolaşıp yine barışmışlardı babalarıyla. Birbirlerini anlamış, her şeyi affetmiş eski günlere dönmüşlerdi. Çünkü bir kızın kalbi her zaman babasına aitti. Babanın kalbi de, kızına. Benim Hiç Kalbim Olmadı.
Behzat Ç.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar