P&G’nin dopdolu sitesi KadınlarBilir kazandırıyor! Pratik yemek tariflerinden güzellik ipuçlarına, etkinlik önerilerinden indirim fırsatlarına, kendisi ve ailesi için en iyisini bilen kadınların sitesi KadınlarBilir, bu sefer de Istanbul'da 2+1 ev veriyor. Üstelik erkekler de üye olabilir ve ev kazanma şansını yakalayabilir.
KadınlarBilir olarak hediye ettiğimiz evle ilgili hayallerini merak ediyoruz? Hadi, bizimle paylaş! 🤗

Tıkla sen de hemen üye ol; İstanbul’da 2+1 daire kazanma fırsatını kaçırma! Son gün 5 Nisan unutma!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Yalnızlığına düşkün ve kariyer planı yapan bir üniversite öğrencisi olarak beni güvence altına alacak bir yatırım olarak görürdüm bu evi. Gürültücü, dağınık ve uyumsuz ev arkadaşlarımdan ayrılır kendi hayatımı yaşamaya başlardım. Biricik ilk ve lise aşkım olan sevgilimle hayatımızı birleştirme isteğimizi maddi sıkıntılardan ötürü ertelemek yerine yaş 21 olunca iki sene sonra üniversitenin son senesinde bir nikah patlatır ve ilk tanıştığım günden itibaren kollarında uyanışımın ve uyuyuşumun hayalini kurduğum insanla ölüm korkusunu, toplum baskısını aşarak hayatımı birleştirir ve aradığım huzura erişirdim. Ama bunlar hep para işte, ev olmadığı sürece 25-27 yaşına sarkacak şeyler ne yazık ki.
Annemi alıp yerleşirim oraya. Eve gidince huzursuz, mutsuz olmak artık istemiyorum. Yetme gibiyiz evde. Diken üstünde oturuyoruz , bize hangi işi verirlerse yapıyoruz. Neden, çünkü ev 'onların'.
Yeni bir ev demek, yeni hayat demektir. Eskilere sunger çeker, en azından huzurlu oluruz.
Hayali bile güzel. İleride işim ve iyi bir maaşım da olsun, tadından yenmez :)
.
Bu devirde genellikle;
Erkekler kadınlara ev veriyor,
Kadınların illa evim olsun isteğini anlamak mümkün değil,
Gez dolaş ye iç,
Yaşlılıkta, bir bankta bile yatsan, bu anışlar seni mutlu eder.
.
Gerçekten ihtiyacı olan birisine hediye ederdim. Elim ayağım tutuyor şükür. Ama eli ayağı tutmayan veya olmayan insanlarda var. Ailesi zor durumda veya ailesi olmayanlar. Onlara verirdim bende.
bu devirde ev sahibi olmak cok guc. eger bana cikarsa erteledigimi dugunumu en kisa zamanda yapar karima rahat bir hayat sunarim.
tabi evlilik icinde bir eş adayi lazim.. 😊
hayalim çok derin... sevgilim İstanbul da bir yuvam olur işte... sevgili ile bir yuva.. mümkün mü ki bu... çok zor... bir hayli zor.. kimi zaman ise imkansız dostlarım...
Hayallerimi bir eve süsletecek kadar aşağı zekalı, veya aşağı bilge gibi mi görünüyorum? Bana kalırsa ev ancak dinlenmek için vardır, içinde dünyalar yoktur onun. Dünyaları biz ancak kendi gayret ve becerimiz ile inşa ederiz.
erkeklerde katılabiliyor mu ve gerçekten dürüst bir şekilde mi yapılıyor çekiliş boşu boşuna hayal kurmayayım. hoş bana çıkmaz ama neyse. cevap verirseniz memnun olurum.. :)
Benim için hayal çekilişlerde şansıma kesinlikle güvenmiyorum yani çalışmadan elde etmek bana göre değilmiş gibi geliyor bana onun içindirki kendimi çok fazla umutlandıramıyorum. Ama çıkarsada çok sevinirim tabikş
hemen evlenirim yuva kurum evim olsun coluk cocoga karşırım ama ne yazıki şu hayata bir hamam böcegim bile yok dikili agacım olmadıgı hayata buda bana cıkmaz
Emek vererek aldığınız ev yüreğinizi ısıtır ve hep sıcak kalır.
Emek vermeden aldığınız ev ise yüreğinizi ısıtır ve soğur çünkü emeksiz alınan ev için sadece heyecanlanırsınız ve o da geçicidir.
Bu sefer de dediğinize göre bu ilk çekilişiniz değil. Güvenmek, daha doğrusu inanmak zor olsa da güzel bir hayal, ne diyelim?
Kiraya verecem evi parası da benim hesabımda olacak ki ben bu çekilişten bir beklentim yok ben çalışıp anlımın teriyle kazanmak istiyorum. Çekilişe katıldık çıkmayacak ama
Bana çıksın o zaman üye oldum. :)) Bendeki şansa bana ev çıksa içine oturduğum gün kafama çöker yani :))
http://i.hizliresim.com/lOGBlX.png
Üye oldum çekilişe katıl diyorum sürekli tekrardan giriş yapıp giriyorum nasıl çekilişe katılmış olacağım acaba?
Uye olduysan email profil güncelle geliyo otomatik olarak katılmış oluyorsun
@Saygın-Panda teşekkür ederim
Rica e, bol sans :-)
Gerçekten büyük bir fırsat, helal olsun... Bol şans herkese.
Evi burdan arabayıda nescafeden alırsam köşeyi döndüm. Hayal gücümu s... 🤣🤣🤣
Umarım ihtiyacı olan birine çıkar. Gerçi sanki çok ihtiyaçları varmış gibi ünlü youtuberlar bloggerlar da üye olmuş çok komik ve çok ironi.
Ilerde evlenmekte oldugum ciddi dusundugum birisi var onla guzel bir hayat surebilirim evlemi demeyin insanin en temel hakkidir barinma
Ev çıksa da satıp zengin olsam.
Satıp bulunduğum yerden ev alırdım. Burada evler oraya oranla daha uygun. O yüzden kalanını da borcu olan akrabalarıma dağıtırdım.
akrabalar. hı hı ok.
Simdiye kadar hic bir cekilisten bir sakiz bile kazanmisligim yok 😂😂o yuzden hayalini kuramiyorum😂😂
Siteye ilk geldiğinizde hemen üye olmuştum. Pek şansım yoktur şu hayatta ama olsun, zararı yok. :) Ev çıkarsa taşınırım.
Hediye ettiğiniz ev resimdeki gibi mi diye hayal ediyorum 😄😃
Bence öyle bir ev olabilir fldşglldlglf
100 tane ew wersin çekilişe 101 kişi katilsin kazanamayan o 1 kişi kesin benimdir 😂😂😂
Şansına bu kadar güveniyorsun yani 😀
@ÖmerrKaYsErİ38 şanssizligima guweniyom 😀😀
Bende öyle nasıl yenecez bunu
@ÖmerrKaYsErİ38 1 araba yabda ew çiktigi zaman galiba 😂😂
Çıkmazki bize ya
Ama şunu söylemeliyim ki bir konuda çok şanslısınız bayanların en güzel olduğu yaş aralığındasınız
@ÖmerrKaYsErİ38 teşekkür ederim 😊😊
Rica ediyorum yıllanmış şarap
bir sorum olacak lütfen yanlış anlama 30 üzeri yaşlarda bayanın 20 li yaşlarda ki erkekten hoşlanma ihtimali var mı
@ÖmerrKaYsErİ38 olanlar wardir elbet ama bende yok 😀
Sizin için sormadım zaten
@ÖmerrKaYsErİ38 eminim sormamissindir 😆😆 ben kendi kendime yazayim dedim
Soru sordum ama sizi kastetmedim ben 30 yaş üzeri bayanlardan hoşlanıyorum çok merak ediyorum yani biz 30 yaş üzerindeki bayanlara göre çocuk muyuz onların gözünde
@ÖmerrKaYsErİ38 bende zaten kendi adima konusabilirim baskalarini nerden bileyim 😀 ama soyle soyleyim 30lu degilde 45 lerden sonrasi icin cocuk olabilirsiniz.1 yerde okumustum
Anladım ama benim fiziksel özelliklerim de gayet olgun yani uzun boyluyum fizikliyim
@ÖmerrKaYsErİ38 bunu o yaslardakine anlatirsin.. bol şanslar 😀
Teşekkür ederim özelden bir yazar mısınz bu konuları tartışalım
@ÖmerrKaYsErİ38 konuyu tartisacak 1 sey yok kardesim
Tamam ablacığım teşekkür ederim yorumlarınız için
@ÖmerrKaYsErİ38 rica ederim kardesim
Teşekkür ederim ablacığım hayırlı günler
Rabbim olmayanlara ac acıkda olanlara nasip etsin biz oturduğumuz yerde şükredelim
Yaşlı teyzeleri amcaları toplayıp onlara sıcak bir yuva sağlamış olurdum
Oyle bir sansim acik olsa hayatim daha bir baska olurdu. Bana oyle cekilislerden bisey cikmaz cikasini da istemem. Calisip kendim alirim butceme gore
üye olmak istemiyorum ama ev teklifi beni cazbediyor nabıcaz?
Cikmaz bana. Ama cikarsa da buyuk mutluluk olur 😂😂
gerçekten çok isterim ama maalesef yapamam çalışmadığım için o evin masraflarını ödeyemem
olmaz ama
İstanbul benim hayal şehrim 😍 hayallerimin başkenti. Orada bir ev? Keşke benim olsa 🤗🤗
Hayalimdeki ev bana çıksa tepemize yıkılır kesin o sebeple hayal etmiyorum.
Bana çıkabilir tek hayalim İstanbul'da bir evimin olması cunku
Daire kazanma fırsatını kaçırmayın kazanırsanız fırsat kazanmış olursunuz oley
Cekilise ismimi 100 tane yazarsaniz uye olabilirim😜
Mutlu olacagim evi bizimkilere hediye edecegim:) herkese bol sans
Hiçbir hayalim yok çünkü bana çıkmayacağından adım kadar eminin 😊
Bu tür çekilişlerde daha önce çıkmadı ama belki çıkar bu sefer :D
İstanbul'da bir ev sahibi olmak kadar güzel ne olabilir ki.
Siteye üye oldum ama sanırım burada ki gibi kendi içeriklerimizi yazma fırsatı yok.. Pek anlamadım.
Kiralarda sürünüyoruz yıllardır inşallah şans bizede Güler annemi mutlu etmek isterim kadın özeniyor evi olanlara. evi olan girerek aç gözlülük eder arkadaşlar bizim gibi ihtiyaç sahiplerine fırsat verin biraz , eğer çıkarsa KS u Önericem herkese ❣️
Bu kesin mi yani gercekten siteye kaydolursam bana da ev çıkma ihtimali var mı?
Üye oldum simdi bana ev çıkarsa buradan herkese duyurucam
Duyurcam ne ya, insan bir yemek falan ısmarlar.. :-)
Cok isterimde su siralar altin yağsa bana tas düşecek şanssızlık tayim
Hayalimdeki kızla evlenip orda yaşamak ve beraber bir yastıkta birlikte yaşlanmak istiyorum.
ev çok güzel bana çıkarsa satarım büyük kar elde ederim
Benim doğum günüm 5 Nisan bence bana verilmeli ahaha😂😂😂
Yine bir tanıdığa çıkaracakları için böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum
P&G
Belki farklı olur
Bana çıksaydı 2 katı fiyatına satardım. İstanbul'da her türlü gider.
Hakkaten ne açsın 😀
@Hotelroom ticaret bu :/
Çok zengin olcan gibi :))
@Hotelroom çıksa olurdum :D
Sen başka şeyler bulursun ya, zehir gibisin 😀
@Hotelroom hayırlısı :D
Napıyon😀
Kadınlara var da erkeklere yok mu yani mevzu nedir tam olarak
Erkeklerde basvura biliyor..
Gökten ev yağsa bana doğal gaz borusu düşer o derece şanssızım cry
O kadar karamsar olma büyük Rabbimiz var bizim
@panoramaa tabi ama acı gerçeklerr
Bizi ayakta tutan para değilki inancimizdir
Kiraya verip üniversitesiye gitmek istiyorum mezuna kalmıştım ama matematik temelim yok tyt barajını geçemeyebilirim matematik eğitimi alırdım onun kirasiyla inşallah bana çıkar ve üniversite hayallerim gerçek olmasına katkı sağlar
Bana çıksa kalp krizi geçiririm muhtemelen o yüzden bana çıkmasın
Bu ev bana çıkarsa Türkiyeden bir Suriyeliye bağışlıcam.
Neden suriyeli, 👻👑
@Saygın-Panda Ev lazım değil bana
Bana hediye et 🤗
@Saygın-Panda Ederim kardeş çıkarsa söz.
Meslek ne ? Merak etim
@Saygın-Panda gıda sektörü
Bana ev çıkarsa ihtiyacım olmadığı için. Bana çıkan evi beni takip eden takipcilerimin arasından çekiliş yapıp ona hediye ederim
Kraal:D
. d çıksa yok olursun uzakdan davulun sesi hoş gelir
Kardeşim çıktığı gün görüşürüz. .. ben evi takipcilerimin arasından birine verirsem. sende 1 aylık maaşını ihtiyac sahibine verirsin.
Nerde bizde o şans ev almaya kalktım kendinime harçayacak param kalmadı.
Kim bilir takside kaç sene sonra biter
Bana çıkmaz çıksa iyi olur tabi ama benden daha çok ihtiyacı olan birine çıkmasını isterim
Çıkma ihtimali az bence yani milyonlarca insan varken
Uzun uzadıya yazmaya gerek yok 40 yaşına geldim hemen evlenirim :D
Valla ben fakir biriyim hep bir ev almaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor inş bana çıkar üye oldum siteye acaba çekilişe benide yazarlarmı?