Alışveriş & Hediyeler Hiç para ödemeden, hemen şimdi ev sahibi olabileceğini söylesek ne yaparsın? (Sayfa 4) KadınlarBilir Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Hiç para ödemeden, hemen şimdi ev sahibi olabileceğini söylesek ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ebruli1055 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl hayal kırıklıkları beni bitiriyor da ondan 0 0 Yorumla
Amaçsızkız34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Bir Yerden Para Falan Geldi Derim 😏 0 0 Yorumla
mervbul Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl bu işte bir bit yemigi var diye disunurdum 0 0 Yorumla
Meinewelt Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 34% +1 yıl nasıl bunu hak ettim diye araştırırdım 0 0 Yorumla
cigolatamm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl F) hiçbiri bu ışte ne böyle hayırdır derim😄 0 0 Yorumla
berva2355 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 41% +1 yıl kim ev sahibi olmak istemez ki bu devirde 0 0 Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 497 cevap paylaştı. Kim kime ev veriyor bedavaya 0 0 Yorumla
bendeakrebim Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Sonra bir bakmışım yataktan düşmüşüm😂😂😂 0 0 Yorumla
oBirkartanesi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 51% +1 yıl Okur geçerim. Şimdi yaptığım gibi😊 0 0 Yorumla
kumsalınincisi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 38% +1 yıl Hak etmediğim bişeyi asla kabul etmem 0 0 Yorumla
Elyysion Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl ev alma komşu al demişler, önce evimizi alaydık.. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sonuçta yine para ödeyeceğiz 0 0 Yorumla
denizliefesi20 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl öyle bir dünya yok karşılığında bişey vermen lazım 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Rüyadan kalkardım. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Mutluluktan havaya uçardım
hayal kırıklıkları beni bitiriyor da ondan
Bir Yerden Para Falan Geldi Derim 😏
kim kime ev veriyor Allah aşkına ya
Inanmam once arastiririm
bu işte bir bit yemigi var diye disunurdum
nasıl bunu hak ettim diye araştırırdım
zzten evim vr çok şükür
Düşündürücü bir durum
Bu gercek mi dogru mu uye oldum bakalim
F) hiçbiri
bu ışte ne böyle hayırdır derim😄
kim ev sahibi olmak istemez ki bu devirde
Kim kime ev veriyor bedavaya
Amaan satar vadeye koyarım nedir yani
ne yapiyim? Nasi olcak o?
Sonra bir bakmışım yataktan düşmüşüm😂😂😂
Ekran görüntüsü aldım, lazım olur ɱ
Parasız eve ev demem sanırım.
Okur geçerim. Şimdi yaptığım gibi😊
Kimse kimseye ev vermez. derim
Zengin koca bularak mi
Hayallerr vs Hayatlar 😂
Hak etmediğim bişeyi asla kabul etmem
Şanslı değilimdir gerek yok.
ev alma komşu al demişler, önce evimizi alaydık..
Bu devirde kim verir?
Kimse kimseye günahını vermez ev ne yani
ben inanmam sebebi yk
B seçeneğindeki salak karıyı çok mu aradınız
Bu devırde kım ev verır ulan 🤣🤣
Erkekler Ne Diyor
İllada verecekseniz, alır satarım 😅
Sonuçta yine para ödeyeceğiz
Baba Oğula bedava ev verir...
öyle bir dünya yok karşılığında bişey vermen lazım
Baba oğluna vermiyor bu devirde
Güzel olmuş eline sağlık