Alışveriş & Hediyeler Hiç para ödemeden, hemen şimdi ev sahibi olabileceğini söylesek ne yaparsın? (Sayfa 3) KadınlarBilir Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Hiç para ödemeden, hemen şimdi ev sahibi olabileceğini söylesek ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
benimadımcadaloz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Offf salma kafes altı mazgallı iki kapısı olan anaammm ne güzel olurdu nerde bu devirde öylesi :( 0 0 Yorumla
Quenn93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl imkansız böyle birşey kimse kimseden menfaati olmadan 1 kuruş vermez devir menfaat devri 0 0 Yorumla
gultekin97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl bu dusunceye sahib olmamin sebebi ev fiyatlari agiz yakici bu uzden 0 0 Yorumla
Riggina Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Dolandırıcı var diye polisi ararım. 2 1 Yorumla Ptitsa +1 yıl Haha Yorumla
pinkays Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Kesin bu işin içinde birşey vardır derim 2 0 Yorumla
vosvosumtrak Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl O kadar insanın arasından bana mı çıkacak? Derim 1 0 Yorumla
livni Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Hiiiç sanmam böyle bişey yapcaklarını. Yalann 1 0 Yorumla
sgjyddrkrakukurtuatk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 54% +1 yıl Bu devirde kimse günahını bile vermez.. 1 0 Yorumla
HavHavMiyaav Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl E şıkkı demek geldi içimden nedensizce 😀 1 0 Yorumla
Evlimusmutlucocuklu Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Uye oldum napicamin hayalini bile kurdumm 😍😍 1 0 Yorumla
busekaym Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl 3 tane bana kalacak kirada olan ev var. 1 0 Yorumla
SuskunCicek Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evi satar parasıyla erkekler soruyor sitesi açarım 1 0 Yorumla
hellflower22 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl öyle bir şansım varsa kaçırmamalıyım bence :) 0 0 Yorumla
rzy7820 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 37% +1 yıl emeksiz yemek olmadigi yerde ev nasil olur 0 0 Yorumla
spice_sexy Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 48% +1 yıl Kulağa güzel geliyor. İkinci evimi alırdım:) 0 0 Yorumla
TrumpınSarıSaçı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl İnanmam. Kesin altından bir şey çıkar. 0 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. öyle bir şeymi var hem kim verir bu devirde evi 0 0 Yorumla
Pluviophile-bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Ev var çok şükür ama yine de çok sevinirim 😂 0 0 Yorumla
muhammetkaraboga Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl dünyada olsa bile tr ye en son gelir bu sistem 0 0 Yorumla
Efekan16 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Paşa dedemden miras kaldı diye havalara uçarım ☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oturamayacaksak evin ne önemi var :D (ince) :D 0 2 Yorumla AyLaKKMadamme +1 yıl Satarsın. :p Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @AyLaKKMadamme Let go ile mi :D Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Offf salma kafes altı mazgallı iki kapısı olan anaammm ne güzel olurdu nerde bu devirde öylesi :(
imkansız böyle birşey kimse kimseden menfaati olmadan 1 kuruş vermez devir menfaat devri
bu dusunceye sahib olmamin sebebi ev fiyatlari agiz yakici bu uzden
Inanmam kesinlikle kim kime 10 tl verir birakta ev versin
Dolandırıcı var diye polisi ararım.
Haha
Emek harcamadan kim kime ev verir :)
Kesin bu işin içinde birşey vardır derim
Bu devirde kim kime ev verir ki :)
O kadar insanın arasından bana mı çıkacak? Derim
Gülerim işte böyle :))))
Hiiiç sanmam böyle bişey yapcaklarını. Yalann
Bu devirde kimse günahını bile vermez..
E şıkkı demek geldi içimden nedensizce 😀
Uye oldum napicamin hayalini bile kurdumm 😍😍
3 tane bana kalacak kirada olan ev var.
“Bu devirde kim ev verir?” derim. 🤔
Para ödemiyeceksek ne ödeyeceğiz
Anahtari ve tapuyu ne zaman alabilirim?
Ama kandirdiysanız çok üzulürüm demistim. Üzüldüm.
ay saka :D kim inanir yaf
Evi satar parasıyla erkekler soruyor sitesi açarım
Sondaki seçeneği seçtim
Berhüdar ol berhüdar ol... dirim.
öyle bir şansım varsa kaçırmamalıyım bence :)
Gerçekten inanıyormusunuz buna :D
Rüya gördüğümü düşünürüm
emeksiz yemek olmadigi yerde ev nasil olur
Kulağa güzel geliyor. İkinci evimi alırdım:)
Kimse vermez bedavaya ev
İnanmam. Kesin altından bir şey çıkar.
Erkekler Ne Diyor
Ben karavan istiyorum kanka.
Ev çekilişi yapacak kadar köklü bir sitemiymiş.
traşı bırak sadete gel derim
Heyecan iyi değildir 😏
öyle bir şeymi var hem kim verir bu devirde evi
Oyle bir sans hayatta bize konmaz.
Agam benlen eylenir :d
Ev var çok şükür ama yine de çok sevinirim 😂
Guzel bir hayal tabii :)))
dünyada olsa bile tr ye en son gelir bu sistem
Mısır'da ki dedemden miras kalmıştır kesin 😂😂😂
Paşa dedemden miras kaldı diye havalara uçarım ☺️
Suriyeli sandın bizi galiba😆
kazanan site sahibi simdi dağılın :)