Ptt kargomu bekletmeden direk geri gönderecekmiș?

Arkadaşlar ben hepsiburadadan alışveriş yapmıştım ben yurtiçi ile anlaşmalıdır diye adres olarak buraya yakın bir şubenjn adresini vermiştim kargo takibinden bakarken birisinin aras diğerinin ptt ile geleceğini öğrendim bugün aras kargoya gittim anlattım durumu dağıtıma çıkarmasanız ben direk burdan alsam dedim adam biz adrese bakarız anlarız yanlış olduğunu sizi ararız gelir alırsınız dedi sagolsun. Sonra ptt ye gittim anlattım görevli eğer adresi verdiğiniz yurt içi kargo paketi kabul etmezse biz alırız geri göndeririz dedi? Ne yani ben evimin adresini verseydim evde olmasaydım hiç şubede bekletmeden direk geri mi göndereceklerdi bu ne rezillik? Müşteri hizmetlerini arasam yapabilecekleri bir şey var mı ne yapmam gerek? Diyelim geri gönderdiler paketimi bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah 8 de kapılarına dikildim biz adrese göndermek zorundayız kabul etmezlerse geri göndeririz dediler yalvar yakar kabul ettiler dediler ki 12.20 de gel dağıtıma vermeden al gittim tam saatinde adam dedi ki unutmuşuz kargonuz gitmiş dağıtıma haydaaa sonra 4.30 da ders çıkışı gittim aldım geri gönderilmeden 😁çok sıkıntılı çok zor oldu ama en sonunda zafer inananlarındır. Bu arada iyi bir ders oldu bana da :s
Ptt kargomu bekletmeden direk geri gönderecekmiș?