Her bütçeye göre saç düzleştirici fiyatları farklılık gösterse bile, ucuza kaçtığınız bir saç düzleştirici yüzünden saçlarınızdan olabilirsiniz.
Çoğu marka arasından kalitesi ile öne çıkan Braun saç düzleştirici modelleri saçlarınızı şekillendirirken aynı zamanda korumaya da önem gösteriyor. Çünkü düzgün saçlara sahip olmaktan daha önemli olan bir şey varsa o da sağlıklı saçlara sahip olmak. Sizin saç düzleştirici önerileri arasından tercihiniz hangisi? Not: KizlarSoruyor.com bu anketteki yönlendirmelerden kazanç sağlıyor olabilir.
Kadınlar neden doğanın kendilerine bahşettiği doğallığı kullanmazlar da illaki saçlarının kırılmasını ve dökülmesini fark etmeye başladıkları zaman yeni bir çözüm aramaya başlarlar. Bu ürünler saçınızı yakıyor diyoruz inanmıyorlar. Bu ürünler saçınızı inceltiyor diyoruz inanmıyorlar. Bu ürünler saçınızı kırıyor diyoruz inanmıyorlar. Bunlara inanmadığınız zaman olayı fark ettiğinizde geç kaldınız demek
Bunun için sac cinsi cok önemli her sac kullanamıyor ona gore ilk tavsiyemi yapayım 😊mesela ince teller için duzlestirici yerine fon makinasi tavsiye ederim 😊 Saç düzleştirici olarak gercekten braun her seyde oldugu gibi bunda da cok basarili ve B seçeneği diyorum 😄
Tartışmasız philips. 9 senedir alalı sapasağlam ve çok iyi düzleştiriyor hala. Isı derecesi de var, istediğin ayarda yapıyosun ve geniş az az saç alıp uğraşmıyorsun. Düzlüğü de bozulmuyo da kolay koly öyle. Taa ortaokuldayken almıştım seneler oldu çok memnunum.
1. seçenek. 5 yıl kadar önce kızım istemişti. Doğum günü hediyesi almıştım. Artık kullanmıyor. Hergün bir düzleştirici, bir saç kıvırıcı bir ütüsü yapa yapa, o ara saçları o kadar yıprandı ve yandı ki. Dökülmeye başladı ben de hepsini elinden alıp, kullanmasını yasakladım bu elektrikli aletleri..
Bunlar içinde; Braun Derece Ayarlı Saç Koruyan Düzleştirici Bunlar dışında benim kuaförümün kullandığı, keratin bakım yapan bir düzleştirici var ve en iyisi de keratinli düzleştiriciler zaten ama bu onların içinde de en iyisi: Keratherapy *Gecen bol olsun.*
Şimdi, ben buraya neden yazdım, niçin yazdım? Gördünüz böyle gelip yazdım. Lakin yazmamış da olabilirim, yazmışsam yazmışımdır, yazmamışsam yazmamışımdır. Öyleyse benim saç düzleştirici ile ne işim vardır, BıyıklıŞirin ne yapmak istemektedir?
Çok iyi olmuş konu ya bende saçları 10 yıl sonra zorla ve hayatımda son kez uzattım buyuk olasılıkla ilerde dökülecek düzleştirici arıyordum düzgün birşey bu konu çok işe yarar
Genelde kıvırcık değil de dalgalı saçlara sahip olanların saç düzleştirmeye daha hevesli olduklarını gördüm. İstisnalar hariç kıvırcıklar saç şekilleriyle daha barışık sanki. Tabi bu sorunun cevabı değil benimki remington seramik kaplı keratin içeren bir urundu hatırlamıyorum şimdi modelini :)
Vallaha bendeki Philips 4 senedir kullanıyorum hiçbi sıkıntı yasamadim aynisindan kardeşim aldı hiçbi sıkıntı yok oda 2 senedir kullanıyor Zımba gibi. Philips 205 derece iyonlu
Açıkçası ben Babyliss Pro 230 saç düzleştiricisini öneririm, kullanıyorum ve memnunum. :) Ama bu seçeneklerden birini tercih etmemiz gerekiyorsa D şıkkı daha avantajlı gibi. :)
Remington kullandım fakat 6 senenin sonunda bozdum , braundan pek memnun kalamadım nedense , çok kabardı saçlarım, şu an philips kullanıyorum ve memnunum.
Philips keratinli düzleştirici kullanıyorum 15 snyede ısınıyor istediğiniz derece. Ve keratin saça zarar vermiyo çok memnunun. Üstelik 280 lira yani bu özelliklere değer.
Yakın zamanda düzleştirici almayı düşünüyorum. Benimki arnikaydı 4 yıl önce aldım fakat seramik kaplı yüzeyi soyuldu, ben de kaliteli bir düzleştirici düşünüyorum , braun dereceli olabilir.
En İyi Cevaplar