Arkadaşlar saçlarım da seyrelme var, saç tellerimin güçlü olmasını istiyorum. Hangi yağı önerirsiniz?
Yağ benim ilgi alanim değil açikçasi tamamen yağ saça sürülmemeli. Muhtalif karişimların içine 1 y. k fazla atılmamasını düşünüyorum. Zeytin yaği iyi. Eger kırıkların varsa zeytin yağini hafif ısıt saç uçlarına çek yarım gün veya bir gece beklet ve yıka bir kaç seferde geçiriyor. Başka bir şikayetin varsasöyle yardımcı olayım
argan yagi fakat başka bişey sürme derim ben argan yagındada ekleme oluyor doğal bulman lazım. saçlarına her bakım yagınıda surme derim sürersen saclarını eskısı gıbı gozukmez ve sekıl almaz ve kopma olur.
L recapin şampuan ve serumkullanabilirsin.. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellerdeki foto albümüne bakabilirsin..
Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku.
İlgini çekerse özelden de yazabilirsin.
Geçmiş olsun.
Cevap
2Cevap
Ben argan yağı kullanıyorum. Seyrelmeye iyi gelir mi bilmiyorum ama güzelleştiriyor yani saçı. Farkı görebiliyorum. Seyrelme için de çan terebentin öneriyorlar. Bende birkaç seferdir kullanıyorum daha bir etkisini görmedim.
Dogal zeytinyagi hem guclendirir hem canli parlak gosterir. Yumurta sarisi ile beraber kullanilfiginda daha besleyici oluyor. Ama seyrelmis sacin cikmasi icin ne kullanilir bilmiyorum
Sac dokulmelerine karsi sampuan kullanmani oneririm yag kullanmak sac tellerini sadece yumusatir.
Argan ya da badem ama argan daha iyi parlak yapıyo saçları
Eczaneden bemiks, evigen, bepanthen ampullerinin üçünü de alip karistir sur kafana. 1 saat sonra da yika. Ek. olarak zeytinyağı da karistirabilirsin
En iyisi hindistanceviz yağı ve zeytinyağı
Çam terebentini çok iyi
Argan ya da badem yagi kullanabilirsin
Hindistan cevizi yağı
Argan yapı
yılan yağı
tatlı badem yağı
rovita.
argan yagi 😎
Sarımsak kürü bide birayla yıka
Dr görün önce
sarımsak yağı