Ya ben ne yazacam ya nasıl unuturum yardım edin çok üzgünüm ya 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir seyler unutmak gayet dogal. Evet dogum gununu unutman biraz rahatsiz edici olabilir kirabilir fakat bu kadar abartmaya gerek yok bence.
Neyse. Sonuc olarak isin zor. Kendini affettirmeye bak. Hic bir zaman ona triple veya tepkiyle karsilikli verme suyuna git zaten unutacaktir
De ki sana hediye alacak veya sürpriz yapacak maddi durumum yoktu ben de kendime bunu yediremedim ve unutmuş numarası yaptım biliyorum çok saçma ama kendimi senin yaptığın sürprizlere karşı aciz hissettim
Yarın nusrette çok özel bir akşam yemeği rezervasyonu yaptırıyorum şu an kendisine tamamen sürpriz olacak masaya nusreti cagirtacam umarım begenir
Seni düşünmekten başka bir şey yapamıyorum aklımda birtek senin o güzel gözlerin.
Ayrıl gitsin.
Yeni sevgilinde aynı hataları yapmazsın tecrübe olsun..
Cevap
8Cevap
Bak ne yap biliyomusun yarın hemen doğum gunusunu kutla cafeye götür pasta bide hediyr al de unutmadım unutmuş gibi yaptım falan deeee
Yarın nusrette çok özel bir akşam yemeği rezervasyonu yaptırıyorum şu an kendisine tamamen sürpriz olacak masaya nusreti cagirtacam umarım begenir
Nusret baban mı😂
Yok ama para olunca geliyor 😉
hemen pasta kap yanina git gece. en son ben kutlamak istedim de
unuttum ama paramla ben de unutturmasini bilirim diyosun
Aynen öyle diyorum tabi begenirse
Valla cok haklı Cem bir demek Gül yaptır ve ayıcık al kutla
Ya ne gülü kız benim doğum gunume çok özel bir sürpriz yapmıştı ya 😭😭
Yok nusrette akşam çok özel bir akşam yemeği rezervasyonu yaptırıyorum şu an
şakaya çevir lafı ya senin doğum gününü unuturmuyum ben hiç hahahha de mesela inandır bişey olmaz
Of ya benim sevgilim de hatırlamamştı çok kötü bir durum
Gecmis olsun ünlem sayısı çok fazla artık yapicak bisey yok:/
Kardeş geçmiş olsun yapacak bir şey yok ancak bugün sabah öldüm ben falan diye bir bahane bulman lazim
Bir bekle ya ! Bir sabret ne bu acelecilik! Diyerekten kendini haklı çıkarabilirsin 😊 gerisi hallolur 😁
Kız çok haklı senin yapman gereken güzel bir hediye ve pastayla yanına gidip özür dilemen
Benle sevgili olacak kişi çok şanslı. Bir anı olay yaşasam gününü saatini unutmam. Ve kendi doğum günümü umursamam.
evet dıkkat etmen gerekırdı ama ınsanlık halı unutmus olabılırsın samımı ozur dıle ve gonlunu al
Kafanın çok dolu olduğunu tamamen aklından çıktığîı çok üzgün olduğunu yazabilirsin eğer biraz safsa şaka yapmıştım de nskfmsfks
Hemen git yanına ve birlikte takılın hediye çiçek yemek vs vs
E ne diyim😏 Bir hatırlatıcı da mı kuramadın.
Kızın doğum gününü bilmiyorum abi ne kadar odunum ya o bana doğum günümde çok özel sürprizler yapmıştı ya 😭
Erkek milleti olarak çok gerizekalısın varya
Gerizekalısınız*
Şu doğum günleri ne kadar abartılıyor.
Kendini bir yerde aşağıya at.
Öldürmediğine dua et :D
Tüh görüyüm musun. Allâh kahretsin
Kardeş sıçmissin git ayagina kapan haketmissin😒😏
Çok sıkıcı ya ayrıl bence.
Evet zor ama ins barışırsiniz
Kız haklı ama
Az bile yapmış
Haklı