Eskiden çok değer verdiğim bir insandı ama büyük bir tatsızlık sonucu aramız açıldı. Yeniden barışmamızın üstünden kısa bir zaman geçmişti ama ben geçerli bir sebepten ötürü onunla uzun bir süre iletişime giremedim. Üstelik o sırada maalesef doğum gününü kaçırdım ve bu gün 1 haftayı geçti. Tepkisinden korktuğum için yazamıyorum. Acil taktik verin : ( ( (
Arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum. Ne yapacağım?
Aranız açıldıysa pek eskisi gibi bir şeylerin olacağını bekleme bence. Çünkü güven bi kaybedildimi eskisi gibi olamıyor. Bu yüzden doğum gününü kutlamaması gayet normal
hahahah sorun değil, evet kesinlikle öyle ama güven kaybedecek bir şey sayılmazdı. daha çok bir tartışma gibiydi. doğum günlerine önem veren bir insan olduğumu bildiği için onunkini kutlamamam onu üzer. neyse ya zaten her şey boka sarmıştı, 1 haftayı da geçmiş. hala beklediğini düşünmüyorum o yüzden.
Aranızdaki sorunu konuşarak çözebilirsiniz aslında. Tabi arkadaşının da konuşmaya gönlü varsa tatlıya bağlayabilirsiniz güven kıracak bir şey olmadıysa
biz zaten her şeyi tatlıya bağlamıştık ama ben bir süre ortadan kayboldum. covid olmuştum ve çok ağır atlattım, o sırada doğum günü geçti işte. olay bu kadar.
Bence hiç sorun etmeyin. Kutlama konusunda hala zamanınız var. Belki de geç olsa dahi arkadaşınız sizden bir mesaj bekleyebilir. Yanlış düşünmeyin! Arkadaşınız sizden küsmemiş olabilir sadece darılmıştır. Geç kutlamanızın nedenini gerekirse de yoğun olduğunuzu ve bu yüzden zaman bulamadığınızı dile getirebilirsiniz. Eğer arkadaşınız anlayışlı biri ise anlayışla karşılar. Ben olsaydım geç doğum günü kutlaması da olsa darılmaz aksine düşünmesi hoşuma giderdi. Eminim ki arkadaşınız da öyle düşünecektir.
Ne zamandı doğum günü? Ona hemen bir hediye al ve bence evine git. Süprizz de kapıyı açınca o unuttun sanıcak ama sen sanki herşeyi planlamış gibi hediyeni bekledim sipariş vermiştim kargo demin geldi anca gelebildim de. Bence güzel taktik tavsiye ederim
Hımm o biraz kötü oldu bak… Ama gerçek arkadaşınsa eğer ona gerçekten unuttuğunu bu aralar dalgın ve sorunların olduğunu ama onu çok çok sevdiğini anlatırsan seni anlayışla karşılayacaktır… 🦋