Evime su arıtma cihazı almayı düşünüyorum, genel olarak İhlas markalı su arıtma cihazı tavsiyesi aldım ve almaya tam karar vermişken hafta sonu Şok Market'te su arıtma cihazı satılacağını gördüm. Cihazın markası görünmüyor ama 2 yıl garantisi varmış ve fiyatı da fena değil. Acaba bu su arıtma cihazı evimde benim ihtiyacımı karşılar mı? Eğer karşılamaz derseniz İhlas markalı mı yoksa farklı bir marka mı sur arıtma cihazı almalıyım? Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim, bu doğrultuda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Açık devre bir cihaz bunlar eskide kaldı şimdi kapalı olup 8 filtreli olan var daha hesaplı hemde 👍 İzmir'de olsaydın bu işi yapıyoruz biz sana uygun fiyata satardık
Teşekkürler ama fiyatı düşündüğümden yüksekmiş. Fiyat araştırması yapmadım, 750 TL civarı bir bütçe ayırmıştım. Şok Markete gelecek olan su arıtma cihazının fiyatını da görünce 750 TL civarına çok daha iyi bir cihaz alabilirim diye düşündüm.
bizim evimizde de su arıtma cihazı var ilser su arıtmadan almıştık. seçeneklerinden birisi olabilir bence çünkü 1 senedir kullanıyoruz neredeyse gayet memnunuz >
Bir gün herkesin evinde tv, buzdolabı gibi su arıtma cihazları ya da su filtreleri bulunacak, 2. teorim ise Bir gün her şey sudan ucuz olacak #gündemimizsu
su arıtma cihazı almak istediğinizde ilk kontrol edeceğiniz nokta o ürün NSF/ANSI 58 standartlarında olup olmadığına bakınız.
1999 yılından beri faaliyetlerine devam eden su arıtma sistemleri sektördeki gelişen ve sürekli yenilen en son teknoloji ile yenilikleri takip edip uygulayarak, müşteri memnuniyetini hedef alarak su arıtma teknik servis teknolojileri konusunda türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almaktadır. su arıtma sistemleri konusunda tercih edebileceğiniz en güvenilir marka olan waterpromax'ın türkiye genelinde yaygın servis ve satış mağazası bulunmaktadır.
Selam. Öncelikle en az 6 filtreli ve mineral dönüşümlü olan modelleri tercih etmelisin. Ben evde tezgah üstü arıtmalı su sebili kullanıyorum gayet memnunum. Grau arıtma diye bir firmadan almıştım Bkz: >Su Arıtma Cihazı
En İyi Cevaplar