Yağlı olmayan su bazlı yüz kremi önerir misiniz? Su bazlı krem önerileri?
Cevabın nedir?
+1 yılSu bazlı kremler ne işer yarar?
Su bazlı nemlendiriciler karma ve yağlı ciltlerin kullanması gereken nemlendiricilerdir. Su bazlı nemlendirici ne demek; içindeki nemlendirici maddeleri bağlayan maddenin yağ değil, su olması bu kremleri çok hafif hale getirir.
İçeriğinde yağ bulundurmayan bu nemlendiriciler karma ve yağlı ciltlerin sebum dengesini korumaya yardımcı olur.
Yağlı cilde sahip olan insanlar bilinçsiz şekilde nemlendirici kullanmama kararı alabiliyor. Ancak neme her cilt tipinin ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Yağlı ve karma ciltler de en az kuru ciltler kadar neme ihtiyaç duyar. Su bazlı nemlendirici ne işe yarar derseniz yağlı ve karma ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği hafif nemlendirmeye yarar. Burada önemli olan tercih edilen ürünlerin cilt tipine uygunluğudur. Bazı su bazlı nemlendirici önerileri sunacağım.
su bazlı nemlendiriciler Su bazlı krem önerileri
1. Simple su bazlı nemlendirici

su bazlı nemlendiriciler Yağlı, karma ve hassas ciltler için harika bir seçenek olan bu su bazlı nemlendirici performansı ile beğenileri toplamış durumda. Temiz içeriği ile cildi nemlendirirken cildin sebum dengesini korur. Hafif yapısı ile sivilce oluşumuna neden olmaz.
Simple Su Bazlı Nemlendirici Nerede Satılır? Kişisel bakım marketlerinde ve online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Simple Su Bazlı Nemlendirici Fiyatı Ne Kadar? 30 ₺2. Yves Rocher Hydra Vegetal - 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem

su bazlı kremler ne işe yarar Hydra Vegetal nemlendirici jel krem su tutma nemlendirme özelliğine sahiptir. Cildin her katmanını derinlemesine nemlendirir. Cildin nemini korur ve ışıltı kazandırır. Hafif ve jel yapısı ile cilt tarafından hızlıca emilir.
Hydra Vegetal - 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem Nerede Satılır? Yves Rocher mağazaları ve online alışveriş sitesinde satılmaktadır.
Hydra Vegetal - 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem Fiyatı Ne Kadar? 52,43 ₺3. Missha Super Aqua Ice Tear Cream

su bazlı kremler ne işe yarar Cildi hafif bir şekilde nemlendirmek için tercih edebileceğiniz hafif yapılı bir nemlendiricidir. Cildi derinlemesine nemlendirir. Ciltte ağırlık yapmaz.
Missha Super Aqua Ice Tear Cream Nerede Satılır? Missha mağazalarında ve online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Missha Super Aqua Ice Tear Cream Fiyatı Ne Kadar? 114,90 ₺4. La Roche-Posay Effaclar Matt

su bazlı kremler ne işe yarar Yağlı ve akneye meyilli ciltler için yağlanmayı kontrol altına alan bir nemlendiricidir. Su bazlı nemlendirici yorumları araştırdığınızda muhtemelen karşınıza ilk çıkacak ürünlerden biridir. Parlamayı ve yağlanmayı önler. Cildi nemlendirir. Ciltte uzun süren matlık sağlar. Cildi rahatlatır ve yatıştırır.
La Roche-Posay Effaclar Matt Nerede Satılır? Bu su bazlı nemlendirici krem eczane ve online alışveriş sitelerinde bulunabilir.
La Roche-Posay Effaclar Matt Fiyatı Ne Kadar? 80,95 ₺5. Bioderma Sebium Sensitive Krem

Yağlı ve sivilceli ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği etkili bir matlaştırıcı krem olan Bioderma Sebium Sensitive, Roaccutane tedavisinden sonra sıkça tercih edilen bir onarıcı kremdir. Geçmiş sivilce kabuklanmalarında cildi yeniler.
Bioderma Sebium Sensitive Krem Nerede Satılır? Eczanelerde ve online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Bioderma Sebium Sensitive Fiyatı Ne Kadar? 89,62 ₺6. The Body Shop Çay Ağacı Nemlendirici

En yağlı cilt tiplerinin bile rahatlıkla kullanabileceği bu ferahlatıcı, hafif formüllü losyon etkin bir matlaştırma da sağlıyor. Lekeli ciltlerde düzenli kullanımda renk tonu eşitliği vaat ediyor ve sivilce lekelerinin rengini açıyor.
The Body Shop Çay Ağacı Krem Nerelerde Satılır? The Body Shop mağazalarında veya internet sitesinde bulabilirsiniz.
The Body Shop Çay Ağacı Nemlendirici Fiyatı Ne Kadar? 129,90 ₺10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yağlı ciltler için su bazlı nemlendirici kullanmak çok doğru olacaktır. Böylece cildin aşırı yağlanmasının önüne geçilebilir. Benim su bazlı nemlendirici olarak önerebileceğim Simple su bazlı nemlendici krem oldukça başarılı.

Simple su bazlı nemlendirici Simple su bazlı nemlendiri içeriği
İçeriğinde bulunan Pro-vitamin B5, e vitamini, gliserin ile cildi derinlemesine nemlendirir. Sert kimyasal, alkol, paraben gibi içeriklerin bulunmaması ile cilde zararı minimuma indirir.
Simple su bazlı nemlendirici kullananlar
Simple su bazlı nemlendirici kullananlar, yağlı cilde sahip olanlar genel olarak memnun kalmış. Ancak çok kuru ciltler için yeterli nemlendirme sağlamadığını belirtilmiş.
Eğer yağlı bir cilde sahipseniz severek kullanabileceğiniz bir nemlendirici.00 Yorumla
+1 yılÖzellikle yağlı ciltlerin tercihi olan su bazlı nemlendirici kolay emilimi ve cildi yağlandırmaması nedeniyle tercih ediliyor. Su bazlı krem hafif olduğundan sürüldükten sonra hızlı şekilde emilir. Bu nedenle kuru ciltliler için çok yeterli olmayabilir. Ancak yağlı ciltler genellikle hafif yapıları ve gözenekleri tıkamamaları nedeniyle su bazlı nemlendiricileri tercih eder.
Su bazlı krem önerileri
İlk önerim Simple su bazlı nemlendirici hafif yapısı ile ciltte ağırlık yapmadan çok güzel şekilde nemlendiriyor.

su bazlı krem Hafif yapısı ile yağlı ciltlerin seveceği başka bir su bazlı krem ise Yves Rocher Sebo Vegetal krem.

su bazlı nemlendirici 10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNivea'yı tercih et derim diğer pahalı ürünlerden çok daha memnun kalırsın %95 doğal içeriğe sahip olan veya canlandırıcı gündüz nemlendirici kremi tercih edebilirsin seçim senin ikisi de harika ürünler.
00 Yorumla
+1 yılcilt tipin nedir?
fiyat araligin nedir?123 Yorumla- +1 yıl
kuru 25 tl nin üstünde olmasın
- +1 yıl
2 günde 1 peeling yap.
Sonra nemlendirici olarakta "coresatin pediatrik nonstreoidal helaing crem" kullan.
steroid icermeyen kortizonsuz pembe krem.
Ürün fiyat 32tl şu an dermokozmetik sitesinde 29tl ama bu urunu kullandiginda nasil guzel bir cilt elde ettigini gorunce anlayacaksin o paranin hakkini fazlasiyla veriyor.
amerika'da yasayan arkadaslarim onermisti bana cok memnunlar baska bir suru tercihleri var oysa :))
bu urunu uyguladiginda her fondoteni rahatlikla kullanabilirsin. - +1 yıl
@kremşanti La Roche Posay Effaclar H Creme yagli ciltler icin 50tlydi en son dermokozmetikde kesin indrm oluyo neyten alacaksn
- +1 yıl
2 günde 1 peeling yapılmaz haftada 1 yap
- +1 yıl
tatlim hani okulu bitirdin sen?
çok merak ediyorum bu engin bilgi nereden geliyor @kelebimsin - +1 yıl
@kelebeğimsin?
- +1 yıl
peeling normal krem gibi değildir 2 günde bir yapılırsa yüzü kızartır hasaslaştırır bunu bilmek için bunun okulunu bitirmeye gerek yok biraz birşeyler bilmek yeterli
- +1 yıl
Kizin cildi kuru, kuru bildin mi?
Hafta 1'i normal ciltliler yapar!
Hergun kuruyan ölü deriyi atmasi icin! Nemlendirici kullanip peeling yapmasj gerekiyor!20 yasindasn 5 yas buyugum senden! 8/9 senedir bu isin icindeyim! Yavas gel biraz! eger bir dusuncen varsa gecer kendi paylasiminda yaparsin! - +1 yıl
doktorum haftada 2 defa yap dedi mesela birincisini pazartesi digerini cuma
- +1 yıl
Evet canim yuzu kizartir hi hi!
Ya boyle cahilce bir yorum gormedim!
Sen peelinigi ponza tasi falan mi saniyorsun?
Peeling sadece cildi kurutur ölü deriyi temizler!
Onerdigim krem sayesinde de o sorun kalmayacak!
Annemin cildi kuru! Denedik calisiyor yani!
Benim cildim karmadan yagliya donuk!
Amerikadaki arkadasimda bu;https://m.youtube.com/watch?v=HQa4KJYsAHs bir zahmet izlede feyz al olur mu?
kulaktan dogma engin bilgilerinle insanlarin kafasini karistiracaksan 2 adim otede yorumunh yazacaksin!
Okulu bitirmeye gerek yokmus :)
Biraz bir sy bilmek yeterliymis!
o "biraz bir sey" sadece sana gore dogru ise bu bizi ilgilendirmiyor inan bana! 8/9 senedir ben bu isi yapiyorum!
Bir suru sertifikam var!
Gratiste ki reyoncu kizlardan mi ogrendin?
Ben bunu ders olarakta aldim!
Isinide yaptim annemde de durum ayni!
Bu is oyun degil "birazcik bilmek " ile yorum yapma bundan sonra!
Ben alayliyim anliyor musun?
Suzan kardeşten ders aldim!
okulunuda okudum!
Kapiş ;) - +1 yıl
demek ki farkli gordugu bir sey var mesela t bolgem yanaklarim ve cenem yaglidir diger taraflar karma... cokca kuruduguda oluyor.
- +1 yıl
2 günde bir peeling olmazz nerde bu işin içindesin komedi filmi olarak mı.
cilt tahriş olur zira. kıza doktor da hafta da 2 demiş onunda cilt yapısı fazla ölü deri çıkarıyo demekki ondandır. bunu görüp yazmamın sebebi başkaları da okuyup 2 günde 1 peeling yanlışına düşmesin diye. - +1 yıl
Bana engin bilgilerini nereden ogrendigini bir soyler misin? Ya da soyleme :) 8 /9 sene ben bos yere mi ogrendim :) neyi anlatiyorsun ki?
Bir mantikli dusunsene...
zor bir sey istemis olacagim elbette ama?
pazartesi cilde peeling yapti! Sali carsamba yapmadi! Persembe yapacak! Zaten doktor pazartesi cuma demis sen neyin tartismasini yapiosun cahilcim?
Gidiyosunuz gratiste ilk once kot satmis kizlardan krem aliyosunuz iki laf soyleyip size urun satyorlar kalkip bana guzellik uzmanina cene yaristiriyor!
Kor cahil! Hala yanlisa dusmesinler diyor! 20 yasindasin surada 2 senedir makyaj deneyimin var ya senin neyse senle daha fazla cahil muhabbetine dusmeyecegim!
Alayli biri degilsin zaten!
;)) isine bak sen tatlisi - +1 yıl
Ağbi hale bak belediyenin actıgı iki haftalık kurstan alınabilen bilgisiyle güya milleti ezecek. hayır sanki konu tarih ya da uzay teknolojisi. bir uyduruk krem için bu kadar agresifleşmek niye. bana yani güzellik uzmanına diyo bir de :D beni beni Bihter'ini. hahhaha kardeşim istediğin kremi bulmuşsundur inşallah bunlar saç baş yolarken
- +1 yıl
buldumm @SiyahTavşan
- +1 yıl
@SiyahTavşan sen evde burnunun bokuyla oynarken ben dokuz eylül üni gsf sahne sanatları bölümünden mezun oldum! Ondan once meslek lisesi mezunuyum!
Aldigim sertifakalarin 10/1 i kadar sen karne almissindir!
Ben senin gibi pc basinda oturup g*t bas buyutmedim!
Kendimi gelistirdim, ders aldim! Halada almaya devam ediyorum!
Sen burada man kafa gibi gez ona buna salca ol!
Uyduruk kremmis! Sen onerseydinde bir senide dinleseydik kor cahil!
Iskembeden konusmak o kadar kolay ki!!!
O da senin gibi capsizlarin yapacagi is iste kendini gelistirmemis baskalarinin islerine burnunu sokmaktan, salca olmaktan, gereksi muhabbetler yapmaktan bir halta yaramayan biri gelmis bana neler diyor! Aaa bu arada ben yuksek lisanda yaptim! Ve senin belki kafanin alip onu bile bitiremeycegi anadolu uni okuyorum!
Kor cahil insanlarin fikir alisverisi yapmalari icin konularin dunyayi etkilemesine gerek yok!
Kicini kir otur evinde kemik atila yerde ol!
Capinin yetmedigi yerde degil kokusmus agzinla salyalarini aktma! - +1 yıl
Ya bu nedir 24 yaşına gelmişsin yaptığın muameleye bak. Ne okumuşsan okumuşsun insan olmanı sağlamış mı görüyorum ki hayır. Sinir oldum nasıl bir kendini beğenmişliktir bu sanki dersin bana ne okumuş. Azıcık hoşgörülü ol yahu. Senin gibiler için tek bir terim var sonradan görme hatta biraz da görgüsüz. Şu konuşmalarını yaşını görmeden okusam derim yeni bitme ergen. Tavra bak ya. Puh yazık.
- +1 yıl
@Maviolmalı hah... bir paçoz daha geldi!
Baştan sona kadar yorumlari okumamissin belli ki?
Benim kisiligim, isim hakkinda olue olmadik swyler konusulcak benimde elimle agzim armut toplayacakti degil mi?
Mantiga bak!
Coluk cocukla ugrasicak zamanim yok benim ceneni kapa! Cok biliosaniz ona gore yorumunuzu yapin!
Rezil rezil konusmalarin icinw girdim sizin yuzunuzden!
Rahatsiz bunyelerinizi uzak tutun!
Ben okulumu basta yazmis muiyimda cemkiriyorsun akildan noksan!
Beni kiytirik gratis satis danismalariyla bir ederse herseyimi dokerim! Neyse uza ya! - +1 yıl
Ulannnnn yorumlara çok güldüm bee ahahahah :)))
Neyse gidiyorum :/ - +1 yıl
Gerçekten bu yaşa kadar gelip bu kadar terbiyesiz olan birini görmedim. 2 tane lisansınla insanlara yaptığın havaya bak. Hayatındaki tek başarı bu aldığın sertifikalar sanırım. Herkese cahiller diyip duruyorsun bunun hakkında 2 şey diyeceğim 1. İnsanların hangi okullarda okuyup ne başarılar elde ettiğini nerden biliyorsun? 2. Yani şükürler olsunki bizler cahilizde senin gibi terbiyesiz değiliz şükür. Hayır görende önemli bir şey sanacak. AFERİN SERTİFİKA ALMIŞSIN 👏🏻👏🏻 Yazık üzülüyorum haline bu kendini insanları aşağılamadan ifade etmen çok üzücü
- +1 yıl
Edememen*
- +1 yıl
@suslupangle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
25
- Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı.
u +1 yılPirdolinin su bazlı nemlendirici kremini kullanabilirsin çok güzel ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Diğer önerim ise simple su bazlı nemlendirici krem. Oda çok güzel iki ürünüde tavsiye ederim. Yağlı cilde sahip olanlar için bence çok iyi ve etkili kremler.
00 Yorumla
+1 yılYukarifaki hanımefendi ben de yorumumda gereksiz agresifliğinizden bahsetmiştim zaten. yorumlardaki arkadaşn dışında bana da saldırarak beni haklı çıkarmış oldunuz teşekkür ediyorum. burada diplomalarımızı yarıştrmaya lüzum yoktu. öğretimin sonu yok belki ama eğitim içimize sindirebildiğimiz, , olgunlaşabildiğimiz kadar. ilkel tavırlar, saldırganlık, çiğlik, kibir... kaç üniversite kaç diploma yeter bunlardan arınmanıza bilmem. isterseniz daha fazla saldrn ben cevap vermeyeceğim. engellemekle susturmakla haklı olmuyorsunuz bilginiz olsun. herkese sabır dilerim
20 Yorumla
+1 yılBen Olay Essentials 2in1 Nemlendirici Losyon Jel kullanıyorum kurutmadan nemlendiriyor su bazlıdır cilt jeli hemen emiyor, memnun kalabilirsin 1 senedir kullanıyorum.. ayrıca @suslupangle sen kimseyi aldığın sertifikalarla, okuduğun üniversite ve yaptığın yüksek lisans ile ezip küçümseyemezsin, senin ne haddine insanları bu kadar küçümsemen, okumuş insan böyle aşağılık cümleler kurmaz... Şurda destan yazacağına git terbiye öğren...
10 Yorumla
+1 yılSu bazlı lar iyi tavi ama yağ bazlı losyon lipo Cerodolin fsr bende büyük boy 105 TL 'ye aldım ama egzamam var diye zaten 1-2-3 yıl yeter bana acayip iyi nemlendiriyo. Bu arada peeling 2-3 günde 1 yapılırsa yararlı olur diye biliyorum yapabilirsin. Cerodolin alacaksan bir yakınına başvur derim ilk gün elde 1-2 adet minik pıtırcık çıkartıyor ! :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani son cumleyi anlamadim?
Excipial hydro öneriyorum çok memnun kaldım. Zaten 2 çeşit Excipial var biri oil bunu kutu cilt için anneme önerdi dokror diğeri hydro bunu da bana yağlı cilt için önerdi
02 Yorumla- +1 yıl
Tatlim insallah yuzune kullanmiyorsundur?
O sadece vucut ve el icin aman deyim...
sakin yuze uygulama..
Hiç böyle katkı maddesi içeren kremler kullanma vazelin kullan hem doğal hem de çok güzel nemlendiriyor
04 Yorumla- +1 yıl
vazelin de çok yağlı
- +1 yıl
evet dışarı vazelin surupte cikamam cok yagli durur sogukta cildim kuruyor dışarı çıkarken surmek icin lazim @ustam1
+1 yılBioderma sebio serisine bakabilirsin.
Gerçekten güzel bir marka ve tam anlamıyla kozmetik değil. Dermokozmetik...00 Yorumla
+1 yılBephantol hayatımın kremi benim cildim çok yağlı ama yine de onu kullanabiliyorum tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
bepanthol kıl çıkarıyor diye duymustum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece su bazli kullan cünkü diyerleri ise yaramiyor arko gibi cildin üzerinde kaliyor
02 Yorumla- +1 yıl
bana marka lazim
cildin kuru ve karmaysa clinique dramatically losyon öneririm
00 Yorumlao profil resmını değiş cabuK jamie değilmi o:DS
08 Yorumla- +1 yıl
evet noldu:)
- +1 yıl
bende severim:D
- +1 yıl
Grinin elli tonundan sonra mı sevmeye başladın:D
- +1 yıl
Biliyordum ama bende filmden sonra hayranı oldum:D
+1 yılLoreal paris nem terapisi aloe vera suyu
00 Yorumla
+1 yılBabe iyi öneririm.. :)
00 YorumlaNeutrogena oil free moisture.
03 Yorumla- +1 yıl
onu aldim dun:)
- +1 yıl
12 bucuk , kokusuda cok güzel:)
+1 yılGarnier nem dengesi serisi
00 Yorumlaclarins hydraquench guzel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCildiyeye git ürederm krem yazdır. Eczaneden al
00 Yorumla
+1 yılVichy aqualia thermal nemlendirici
00 Yorumlakafana göre kullanma derim
01 Yorumlaolay essentials active hydrating
00 Yorumla
+1 yılLoreal paris nem terapisi aloe vera suyu.
00 Yorumla
+1 yılDivadonnabella dan bakabilrisin
00 YorumlaBioderma
Nivea00 YorumlaBb krem loreal
02 Yorumla- +1 yıl
gozenekleri kapatmayan birsey istiyorum
+1 yılYves rochere bak
00 Yorumla
Daha fazla(10)
Erkekler Ne Diyor
9
+1 yılOlay in essental gibi birşey vardı onu alma ben aldım hic iyi değil gözenekleri kapatıyor. Neutrogena kullanıyorum. Üzerinde %0 oil yazanindan alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek yağı al cildine neutrogenanın yağsız nemlendirici guzel
00 YorumlaFazla bişey kullanma bence en güzel nemlendirci güneş Kremi
00 Yorumla
+1 yılceredolin al kanka 52 lira girer ama götüne
,00 Yorumla
+1 yılsu bazlı az nazlı nelendiriciler nokta kom
00 YorumlaNivea el bakım kremi tek bildiğim :)
00 Yorumlasu su su su su
00 Yorumla
+1 yılöneririm
00 Yorumla
+1 yılsu ve sadece su
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!