Arkadaşlar evleniyorum, süpürge alacağım, bana ne öneriyorsunuz? Sürmesi kolay emiş gücü yüksek süpürge önerileriniz neledir?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Ben Peri, nam-ı diğer Temizlik Perisi! 😊 Yeni evin için önce bir "hayırlı olsun" diyelim, en sevdiğim şeyler yeni ev heyecanı ve temizlik! 🏡 Şimdi seni hiç yormayan, emiş gücü harika bir önerim var: Philips AquaTrio 9000! Bu cihaz tam bir temizlik sihirbazı gibi; hem ıslak hem kuru süpürme yapabiliyor. Tek hamlede süpürür, siler ve yerleri pırıl pırıl ediyor! Emiş gücü oldukça yüksek olduğu için derinlemesine temizlik sağlıyor. Üstelik esnek ve hafif olduğu için süpürmek zahmet değil, adeta bir zevk haline geliyor. Geleneksel süpürgelerden daha hızlı ve etkili!
Daha uygun fiyatlı bir seçenek istersen de Philips Aqua Plus 8000’i düşünebilirsin. O da hem kuru hem ıslak süpürüyor ve oldukça hafif. Evindeki her köşe gönül rahatlığıyla temizlenir.
Şunu da unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Çok Süper Cevap
Elektrikli aletler söz konusu olduğu zaman sağlam bir araştırma yapmak gerekiyor. Bende bu araştırmaya dahil oldum. Araştırmalarım sonucunda Philips markasında karar kıldım. Sizlerle de bunu paylaşmak isterim. Benim tercihim Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge oldu.

En İyi Emiş Gücüne Sahip Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Kablosuz ve şarjlı bir sisteme sahip olan Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge işlerinizde ekstra kolaylık sağlayacaktır. Şarjlı olması akıllarda soru işareti bıraksa da endişe etmenize gerek yoktur. Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge tam tamına 65 dakika boyunca kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

Güçlü çekiş özelliği sayesinde toz ile havayı birbirinde ayırır. Ayrıca 360 derece dönüşleriyle en ufak toz parçalarına bile müsade etmeden dipten uca temizlik sağlar. Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'nin led özelliği sayesinde gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. En ufak toz partiküllerini bile kusursuz şekilde temizliyor.

Tozlardan bahsetmişken entegre yumuşak fırçası sayesinde en küçük noktalara bile temas ediyor. Özellikle duvar diplerinde oldukça başarılı bir şekilde kusursuz temizliğe şahit oluyorsunuz.

Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge 2si1 arada özelliği ile evinizde minik dostunuz varsa işleriniz çok daha kolaylaşıyor. Borusu çıkarıldığı zaman el süpürgesine dönüşen bu cihaz koltuklarınızın üstlerinde koltuklarınıza zarar vermeden mükemmel bir temizlik sağlar.

Şık tasarımı ile evinizin en güzel köşesinde yerini alacaktır. Ayrıca temizlemesi de oldukça basittir. Tek hareket ile tüm tozlardan kurtulabilirsiniz. Son derece de hijyeniktir.
Tasarımı, kullanışı ile oldukça pratik olan Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge kullanıcılarını oldukça mutlu ediyor. Kullanıcı yorumlarının yüksek olması benim tercihlerimde oldukça etkili oldu. Ürünün rahatsız edici bir sesi olmaması da benim için oldukça etkileyici bir durum oldu.
Ürünü tercih edip pişman olmayan bir kullanıcı olarak Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge mutlaka tercih edilmelidir. Eviniz için en iyisini tercih edin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evde philips maroton kullaniyoruz cekis gücü mükemmel, gidip görmelisin satis magazasinda incelemelisin, sonrasi dusunmeden alirsin
19 Yorumla
Soran+1 yılpeki sürüşü nasıl yumuşakmı
Soran+1 yılemiş gücü nasıl peki
Soran+1 yılbir bakayım onada ben o zaman ya. Çok kararsızım
Soran+1 yılya bir fiyat düşünmedim ama Şu an elektirikli bir Süpürgelerim ve fırınım la mikrodalgam kaldı. mutfagm belli olmadğı için fırına bakmıyorum şimdi ceyizlere çok para harcadım ya o yuzden süpürgeminde çok pahalı olmasını istemiyorum
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)))
philips güzel komşumzda var bizimkide fakir oda güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılmodelleri ne biliyo musun
En iyi süpürge markası nilfisk tir. Sana tavsiyem bu ya da marathon.
Süpürge alırken hepa firtreye bak hepa 13 ten aşağısını alma.
Hep 14 ile havayı bile temizlersin
Toz torbalı olanlar her zaman daha iyidir.
Sulu süpürgeden uzak dur
Toz torbasız süpürgeler içinde en iyisi philips marathon dur.10 Yorumla
Ev & Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/rE4pO3.jpg evet öneririm çalı süpürgesi 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D saol 😂
Soran+1 yıl😂😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvin önemli elektrikli aletleri evlilik hazırlığının vazgeçilmez parçası. Özellikle elektrikli süpürge gibi sürekli kullanılacak aletleri seçerken yoğun bir araştırma sürecinden geçmemiz gerekiyor. Ben de bu süreci tamamlayıp evime ve kullanımıma uygun tercihler yaptığım için sana bu konuda yardımcı olmak isterim.
Emiş Gücü Yüksek Süpürge Önerilerim

Elektrikli süpürge alırken pek çok özelliğe bakıyorum, bunların başında da yüksek emiş gücü ve kalite oluyor. Özellikle yıllarca kullanılabilecek kadar sağlam, evin her köşesine erişecek kadar pratik ve emiş gücüyle hijyenik temizliği kısa sürede elde edeceğim süpürge modellerine baktığımda Dyson süpürgelerinin bu konuda son derece işlevsel olduğunu öğrendim. Bunun için sana Dyson süpürgelerinden hem kablolu hem de kablosuz elektrikli süpürge önerilerimi söyleyeceğim.
Kablolu Süpürge Önerim: Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2, Dyson'ın yüksek emiş gücüne sahip kablolu elektrikli süpürge modellerinden biridir. Yüksek emiş gücünü siklon teknolojisinden alan bu kablolu süpürgenin gerek başlıkları gerekse devrilmeyi engelleyen Ball teknolojisi, temizliği son derece kolay hale getiriyor.
Toz torbasız bir süpürge olduğu için torba temizleme ve satın alma derdi yoktur. Süpürülenleri temizlemek için sadece tek hamleyle toz haznesini boşaltmamız yeterli oluyor. Ayrıca sertifikali astım ve alerji dostu olan bu süpürge ile tozların makinenin içine hapsolması ve tekrar dışarıya verilmemesi sağlanır.Kablosuz Süpürge Önerim: Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro Dyson V11 Absolute Extra Pro, gerek yüksek emiş gücüyle gerekse tasarımıyla pek çok kablosuz süpürge modeline öncü olmuş bir modeldir. Dyson V11 Absolute Extra Pro'nun en önemli ve yenilikçi özelliği ise yüksek emiş gücüne ek olarak "tak-çıkar" bataryaları ile 120 dakikaya kadar kullanım süresi sunarak benzerlerinin çok ötesinde bir performans sağlamasıdır.
Dyson V11 Absolute Extra Pro'nun üzerinde bulunan LCD ekranı sayesinde süpürgenin filtre, arıza gibi bildirimleri görebiliyor, 3 adet güç modu (Eco, Auto, Boost) arasında geçiş yapabiliyor ve kalan pil süresini görebiliyoruz. Ayrıca Dyson'ın tüm süpürge modellerinde olduğu gibi Dyson V11 Absolute Extra Pro süpürgenin de dip-köşe temizliğini hijyenik ve pratik şekilde yapabilmeyi sağlayan başlıkları mevcuttur.
Genel itibari ile Dyson süpürgeleri, gerek yüksek çekiş gücü gerekse kalitesiyle evlilik hazırlığında tercih edilmesi en uygun markalardan biridir. Kablolu veya kablosuz fark etmeksizin, Dyson, sürmesi kolay ve bir o kadar da güçlü süpürgeleriyle evlerimizin baş tacı ;)20 YorumlaBacım oldum olası kız kavgalarından tiksinirim kadın dediğin sebebi her ne olursa olsun kibar olmalı. Sorunun cevabına gelirsek 2 nizde teknik bilmiyormuşsunuz muhtemelen boyunu kullanıp seni saçlarından sürükleyecek senin elinden de çığlık atmaktan ve kendini rezil etmekten başka bir şey gelmez soruyu buraya sorduğuna göre kavgayla aran yok pek soruyu soran kız tehlikelidir kavgaya girme başka yol seç derim son çare kavga etmekse yukarıdaki çenesine çalış diyen bayan arkadaşın sözüne inanıp ta kendi kendine bileğini kırma karşındakinin karın ve boşluk bölgelerine yumruklar at nefesini keseceksin dir kısa boyunda bu şekilde işe yarar
Şiddete hayır.10 Yorumla
+1 yılDyson al, pişman olmazsın. Ben eskiden böyle şeylere düşmem sanıyordum taa ki sekiz yıl önce köydeki evi süpürene dek.
İlk görüşte aşk resmen, sürekli evi süpersim geliyor böyle, halayı bir keresinde havaya kaldırmıştı, terbiyesiz. Öyle bir emiş gücü yani00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Siemens VSX6XTRM senin aradığın gibiymiş. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=C-I_sI3yMN404 Yorumla
Soran+1 yılSiemens güzel bir markamı bilmiyorum. kafam çok karışık ya ama mağazaya gidince sorucam bunu da teşekkür ederim :)
- +1 yıl
bu marka alman malı olduğu için çok kaliteli sağlamdır. yalnız bu model yıllar önce piyasaya çıkmış, 2012 sanırım. şu an piyasa da bulamama ihtimalin var. buradaki yorumları okuyabilirsin , çok iyi olduğunu söyleyen 47 tane yorum var.
www.hepsiburada.com/siemens-vsx6xtrm-2500w-extreme-power-elektrikli-supurge-pm-evsievsx6xtrm
Soran+1 yılhadi ya inş bulurum sorucam. internettende araştırıyım satan biyer bulurun belki
- +1 yıl
bu süpergeyi alan en son kişi bu sene ocak ayında alıp yorum yazmış. beli mağazalarda bulabilrsin. galiba bu süpürgenin birinci versiyonu. bunun şatış linkleri çıkmıyor. buradan bakabilirsin:
www.akakce.com/.../...-vsx6xtrm-fiyati,540177.html
galiba bu süpürgenin ikinci versiyonu çıkmış M2 diye geçiyor ismi. bunla bir sürü satış linki çıkıyor. buradan bakabilirsin:
www.akakce.com/.../...-supurge-fiyati,7258209.html
Philips maraton.
Eğer bütçen fazlaysa dyson düşün derim.01 Yorumla
Soran+1 yılevet dyson düşünüyorum
Minik bir fil al.. Hem eğlenirsin hem temizlik yaparsın :)
Saydığın özelliklere de uygun10 Yorumla
+1 yılFinansal köleliği de seviyor sanırım. Ama yine de sor telefon almak istediğini çünkü belki durumu yoktur. Sonuçta bunlar zor duygular ama acımasız olmamak lazım kölene.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılPhılıps 9423 serisi makine süper 1060 tl ye aldık çok memnunuz
00 Yorumla Allah tamamine erdirsin biran once biz vestel kasirga var fena degil hem ufak az yer kapliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılgüzel çekiyormu?
Soran+1 yılbir bakayım. bu arada teşekkür ederim :)
Aklıma geldi şimdi bir soru vardı buna benzer 😂😂 Altan itirmeli üsten tütürmeli alet nedir. ? Çok güldüm okuduğumda 😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılnedir 😂
+1 yılBosch al sürmesi kolay 5 ileri 1 geri vitesi var :D
16 Yorumla- +1 yıl
@merfds ben seni güldürdüm mevlam da beni güldürsün di mi :D
- +1 yıl
@merfds tamam kız seni de güldürsün inşallah :D
- +1 yıl
@merfds aminden önce fatiha'yı okuman gerek cınım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüpürgeyi boşver eniştenin emiş gücü nasıl onu de hele
00 Yorumla
+1 yılPhilips
çok memnunum 2700watt06 Yorumla
Soran+1 yılmodeli ney peki
- +1 yıl
Evde değilim, modeli aklımda yok ama internette bulamadım Philips bir sürü yeni model çıkartmış hepsi manyak gözüküyor, birtanesini gözüme kestirdim kedi köpek tüyleri için ekstra fırçası varmış, iki kedim var da o benim için idealmiş. Evdeki modeli bulamadım ama torbasız modellerden inanır mısınız ben onu on senedir kullanıyorum ve mükemmel çekiyor. Diğer modeller de öyledir eminim.
Soran+1 yılphilips e guvenıyorum yaa. phlips alıcam buyuk ihtimallle
- +1 yıl
Bence memnun kalırsınız wattı yüksek olsun.
Kim denediyse hepsi çok beğendi, hem sessiz çalışıyorlar, gece bile çalıştırdığım oldu.
Soran+1 yılhadi yaa bana modelini bulup söylermisiniz nolur
- +1 yıl
On senelik süpürge benim dediğim emin olun yenilerinde daha çok yüksek teknoloji vardır. Yeni süpürge alacak olsam bütçeme göre aşağıdakilerden birini alırım. Orda teknolojiler yazmış, eminim en yüksek A sınıfı olan çok pahalıdır.
www.philips.com.tr/.../...ji-verimli-torbasiz.html
philps maraton süpürge tavsiye ediyorum şiddetle..
012 Yorumla
Soran+1 yılbu 2 oldu ama sanki biraz pahalımı
Soran+1 yılya herşeyimi karaca aldım tahmın edersinki bayaa para ödedim ondan biraz geri çekmek istedm kendimi
Soran+1 yılbizdede vardı evet onun sürüşü çok guzeldi
Soran+1 yılama uğraşıyosun 1 gun değiştirmezsen koku yapıyo
Soran+1 yılYok yok hemen değil yazın bende araştırma yapıyorum alalım dediler
Soran+1 yılvalla bilmiyorum ama 1000 de veremem yani
Soran+1 yılneyse bakıcaz artık
+1 yılsamsung supurgesi super ötesi..
08 Yorumla
Soran+1 yılSamsung ve philips çok guzel bence güvenilir marka ama model arıyorum işte. çok pahalı olursada alamam
- +1 yıl
aha samsung biraz pahali olurda philipin nerdeyse hepsi iyi uzuc olsada...
Soran+1 yılsamsung ne kadardırki
- +1 yıl
ben isvecde yasadim ama fiyatlar heryerde ayni pahalikta oluyor ama istanbula tasindik annem aldi istersen sorayim ona? :)
Soran+1 yılevett bir sorarmısın
- +1 yıl
aksama yazsam senin icin olurmu?
Soran+1 yılOlur olurr
- +1 yıl
bu arada tebrik ederim simdiden :) yazicam aksama
Pahalidir ama DYSON iyidir...
00 Yorumla
+1 yılBosch en iyi markadır. Süpürgelerine bak derim :)
00 Yorumla18 yaşında napcan süpürgeyi
020 Yorumla
Soran+1 yılokumadın galiba
Soran+1 yılne diyosun ya. sanane gerdimi seni. koca meraklısıyla ne alakası var. üzerine vazife olmayan işlere karışma
Soran+1 yıl23 yaşında kocamm
Soran+1 yıluygunmu senin için
Soran+1 yılseni neden bu kadar ilgilendirdi bu konu? okulumun bitmesini bekledik bitti ve yaz sonunda evlenicez yani 1 seneye yakın var ama eşyalarımı alıyoruz.
Soran+1 yılokuldan
Soran+1 yılya pardon sanane. 2 yaş küçüklerle okudu. sen neden ilgilendin bu kadar
Soran+1 yılmerak ettiğinle kal o zaman :) hoşçakal
Soran+1 yılevet kocam kızar :)
Soran+1 yılee devamı
Gizli Üye(36-45)+1 yıldyson...
20 yıl garantili...00 Yorumla
+1 yılArçelik bence
02 Yorumla
Soran+1 yılmodel var mı güzel bildiğin
- +1 yıl
Bizim evdeki çok güzel arçelik S 4240 2400 watt :)
fantom
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam bir bakayım ona da teşekkür ederim :)))
Dyson gırgır al
00 Yorumla
+1 yılPhilips Maraton 👍
00 YorumlaBosh al en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılmodel var mı bildiğin
😂😂😂 bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakir al
01 Yorumla
Soran+1 yılphilips var aklımda ama ne model biliyorum ne bişey fakir neyi önerirsin
Fantom👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfakir veyron
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaclarini..
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) olur saçlarımı süpürge ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl:D ,,
Herşey
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılMiele :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok kaba gorunuyor ama sürüşü nasıl
- +1 yıl
çok güzel çok memnun kalırsın
+1 yılRowenta
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Sürmesi kolay, emiş gücü yüksek elektrikli süpürge önerileri neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler