Modanisa'dan alışveriş yapmıştım bugün kargo geldi 3 kıyafeti beğenmediğim için iade yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? modanisa iade nasıl yapılıyor?
Modanisa'nın iade prosedürü çok iyi aslında. Hiç sıkıntı yaratmıyorlar sağolsun. Ablam kapalı olduğu için çoğu zaman Modanisa gibi yerlerden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Satın aldıktan sonra 14 gün içinde iade edebiliyoruz. Sadece bazı ürünlerde iade kabul etmiyorlar. Onlar da cerrahi maske, iç çamaşırı, mayo ürünleri. Ki olması gerekende bu bence. Bu tarz ürünleri kullanabilirler çünkü. Eğer satın aldığınız ürün kampanya ürünüyse iade konusunda bir farklı durum oluşuyor. İade edilecek paradan kampanya parasını kesiyorlar haberiniz olsun. Kozmetik ve bakım ürünlerini eğer ambalajı açılmamışsa iade edebiliyorsunuz. Bu arada bazı iade kuralları var. Modanisa iade kuralları ise bunlar;
Orjinal ambalajı yırtılmamış olmaması gerekiyor.
Kullanılmamış olmaması gerekiyor.
Etiketlerin çıkarılmamış olması gerekiyor.
modanisa iade
Modanisa Kolay İade Nasıl Yapılır?
Modanisa'nın kolay iade sistemi var. Oraya girince şipşak halledebiliyorsunuz iade işlemlerinizi. Siteleri gerçekten çok pratik ve kullanışlı. Kolay iade buradan yapılıyor. Bu sisteme girip "yeni iade talebi" açmanız gerekiyor. Daha sonra iade edeceğiniz ürünü veya ürünleri seçiyorsunuz. İade nedeninizi de açıklama kısmına yazmanız gerekiyor. İade edeceğiniz ürünleri ve nedenini de yazdıktan sonra site ile olan işiniz bitiyor. Daha sonra Yurtiçi Kargo veya başka bir kargoya gidip hem ürün faturanızı hem de hem de orjinal ambalajı kargo paketine eklemeniz gerekiyor. Bu arada iade edeceğiniz ürünü ve nedeni yazdıktan sonra site size bir iade kodu verecek. O kodu da kargoya vermeniz gerekiyor.
modanisa kolay iade
Modanisa İade Yorumları Neler?
Ben şimdiye değin iade konusunda olumsuz yorum yapanı görmedim. Zaten iade kuralları net. Ambalajı yırtılmamışsa, kullanılmamış ve etiketi çıkarılmamışsa iade edebiliyorsunuz. Paranızı da belirli bir gün içerisinde size gönderiyorlar. 14 gün bu arada para iadesi. Bankanıza göre günü değişebiliyor. Kargo ücretini de geri ödemiyorlar size. Sadece ürünün fiyatını geri ödüyorlar. İade ettiğiniz üründen pişman olduysanız tekrardan aynı süreçle satın almanız gerekiyor. İade konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız ama. Güvenebilirsiniz bana. Çünkü çok alışveriş yaptık ve hiç sıkıntı yaşatmadılar bize sağolsunlar. :)
hangi kargoyla geldiyse oraya gidiyorsun. Zaten o siteyle anlaşmalı oluyorlar şu siteden aldım iade edeceğim de onlar halleder. Birçok siteden iade ettimde modanisadan etmedim sanırım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Kapıda ödemeli aldım iadenin parasını nasıl alacağım? 😒
bir fatura geliyor onu dolduruyorsun ya hangi ürünü ne sebeple iade ettiğine dair. Mesela benim en son iade ettiğim kağıtta kapıda ödeme yapanların yazacağı bir hesap numarası kısmı vardı. O hesaba yatıyor paran