Ben şimdi iade yapacağım. Kargoyu kapıya çağırdığımda ücret ödeyecek miyim?
İade adresi ne olacak?
bilen biri yardım edebilir mi :(
İade adresi ne olacak?
bilen biri yardım edebilir mi :(
iade süresini geçmedinse siparişlerim sayfasına girip ordan iade talebi oluşturcaksın sonra orda sana kargo nosu vericek kargoya verirken o numaranı kargo firmasına söliceksin onlara ürün ulaştıktan sonra inceleyip sana para iadesi yapacaklar
Kuryeyi kapıya çağırsam ücret öder miyim?
Öncelikle bir iade talebi oluşturacaksın.
Sana bir kod verilecek.
O kod ile kapına gelen kargo görevlisine ürünü ücretsiz vereceksin.
Aldığın ürünü eksiksiz ve uygun bir şekilde geri yollarsan iaden yaklaşık 1 haftada sonuçlanır.
Kuryeyi kapıya çağırsam ücret öder miyim?
Cevap
0Cevap
Şimdi kontrol ettim eve Kurye hizmeti varmış 🤔 14 içinde iade etme hakkın var sana aşağıya link bırakıyorum burda hepsi yazıyor ama ben kısaca açıklayacağım
Bu tarz firmalarda iade adresi girmiyorsun sen iade talebi oluşturuyorsun sana verilen kodu kargoya gösterip ürünü paketle teslim ediyorsun onlar o kodla hepsini hakkediyor zaten. Sadec kod Alman lazım 🙃

Buradaki linklerden direk bağlanıp talebi oluşturabilsin

Sana verilen numarayı not edip şubeye gidersen oradaki yetkiliye eve çağırırsan kapıfa yazıp paketin üstüne iliştirip gelen kuryeye teslşm ediyorsun

Eve Kurye de talep edebilesin bu kendilerine ait bir hizmet ve ücret almıyorlar ams biz 5 gündür bekliyoruz eve kuryeyi 😪 malesef biraz yoğun
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar