Arkadaşlar aylık 4.700 Lira gelirim var. Ama hiç birikimim yok. Kenara para koyabilen biriktirebilen insanlardan değilim. bir evim var. Araba almak istiyorum. Ama hiç birikimim olmadan Ford Fiesta 2016 modeli Nasıl alabilirim? Sıfır almak istiyorum ikinci el almak istemiyorum.
Arabanın herşeyi olsun istiyorum. Ekranı, otomatik vitesi falan. O kadar anlamam arabalardan ama şık olsun istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Para biriktiremiyorsan bir bankadan kredi çekip , bir araba bayisine gidip nakit artı taksit anlaşması yapacakasın. Fiestalar güzel arabadır. Fullu zaten 45 - 50 bini geçmez. Ekran olmuyor diye biliyorum ama taktırabilirsin istersen. Şehir içinde az yakar , kıvraktır , seridir , gerekirse bir bayan arabası bile olur. Uzun yolda da iş yapar ama şehir içi gibi performans beklersen yanılırsın. İkinci elde de güzel arabalar var mesela i20 , golf
İ20'yi çok beğeniyordum arkadaşım aldı. Kıskandı aldı der diye ondan vazgeçtim. 😞 Golf de sanki isminden dolayı kötü bir arabaymış gibi geliyor. :) varsa tavsiyeniz alırım yani arabayla ilgili :)
Golf güzel arabadır ama sıfırı pahalı. 2. el güzel temiz hasarsız 45 bine bulabilirsin. Golf , fiestadan daha kaliteli bir araba. Ama fiesta daha az yakar. Özellikler bitmez anlayacağın. Volva v40 lara baktın mı hiç? Veya seat ibiza? Nissan micralarda tam bir bayan arabasıdır , sorunsuzdur. 308 de olur mesela ama fransız arabası ne olacağı belli olmaz. Opel corsa da olabilir.
estetik mi :D neyse beni bağlamaz . bilmiyorum aya bölerler , elbette tavsiyem orjinal bir ford bayine git , bide babanla ya da sevgilinle gidersen daha iyi olur , yani yanında erkek olsun ki yolmaya çalışmasın :>) iyi akşamlar
Bazi firmalar yılbaşında 0 faiz ve taksit imkanı sunuyor onlara goz atabilirsin yılbaşı geldiğinde ya da fiat ın bir kampanyası var egea için bir göz at derim
fiesta benim kafamdaki algısı şirket arabası olarak olduğu için itici geliyor bana tabi bu benim kişisel fikrim. Sizin zevkiniz buna hitap ediyordur bir şey diyemem.
Önce ne araba alacağınıza karar verin zaten geliriniz iyi ama ben sizin yerinizde olsam 3 ay falan daha beklerdim hali ile 2017 ler çıkacağı için 2016 sıfır ları daha uyguna daha iyi şartlarda alabilirsiniz.
Arabayı kararlaştırdıktan sonra bir yetkili satıcı bayisine giderseniz zaten uygun şekilde size yardımcı olurlar yalnız her dediklerine tamam demeyin ben bir düşüneyim şu markayada gideyim deyin daha uyguna getireceklerdir. ;)
Yani bence hoş bir araba benim çalıştığım yerde bir bayanda mevcut pıtı pıtı gidip geliyor :) tatlı bir araba ama araştırmak lazım arabanın genel performansı ile ilgili bilgim yok kronik sorunları varmıdır sahibini üzer mi mutlu eder mi bilemiyorum ama en azından fiestadan daha iyidir. Tek soru işareti vw bu ülkede gerçekten çok pahalıya satılıyor saçma sapan özellikteki arabalara bir dünya para isteniyor. Örnek; golfün en boşunu neredeyse hondada full olanı alıyorsunuz gibi vw ninde bu sıkıntıları var Türkiyede iyi pazarlanıyor :)
Siz bana soru sormayın ben zor beğenen biriyim ve honda fanatiği olan biriyim bu yüzden pek tarafsız bakma ihtimalim yok kadar az :)
Bu yüzden tek tek araştırın varsa imkanınız test sürüşü isteyin mutlu olduğunuz arabayı alın
2 tane arabam var. bir tanesi 2015 Model Hyundai İ30, Digeri 2004 Model Pejo 206 Cabrio Üstü acık. İ30'u sıfır aldım 84 milyara. simdi 95 milyar olmus. B Segmenti arabalarda i20 al. Kırmızı renk dizel cam tavan mis. Ama Yok İlla C Segmenti bir araba istiyosan cıtayı yukseltip i30 al.
En İyi Cevaplar