Alışveriş & Hediyeler Nasıl bir araba almalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 400 500 civarı kullanımı rahat bir araba almak istiyorum ne önerirsiniz Güncellemeler+1 yıl Otomatik var mıdır bu fiyata Nasıl bir araba almalıyım? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı. Tamir ve bakım masraflarını da düşünürsek reno clio. Renault' un motoru iyidir. Hatcback modelleri çok çok hoş. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Otomatik mi dedidivin modeller Yorumla gokantemur +1 yıl Manueli ' de var ; otomatik vitesli olanı da. Bakımları otomatiğin normalinkinden 1 kat daha fazla olur genelde. 👍🏻 Yorumla gokantemur +1 yıl Son modelini alman şart değil zaten. 4 - 5 yaşında olsun yeterli Yorumla Soran +1 yıl Bilen biriyle almak lazım dimi Yorumla gokantemur +1 yıl Tabii ki. 👍🏻👍🏻 şimdi artık bir çok yerde ekspertizler var. Arabayı lifte alıp tüm seceresinç a dan z ye döküyorlar herşeyi ni ve rapor da veriyorlar size. 👍🏻👍🏻 edebilecek fiyatını da hemen söylüyorlar size. Yorumla Soran +1 yıl Anladim teşekkür ederim Yorumla gokantemur +1 yıl Rica ederim , ne demek ya. 👍🏻 ekspertiz mutlaka yaptırın derim. Arabayı almadan önce. Çizikleri , boyanan yerlerini dahi bulup rapor da gösteriyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Aynen yaptırmadan almam Yorumla gokantemur +1 yıl Hayırlısı olsun İnşallah. TL olarak tutma da sakın paranı 👍🏻👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Yok tutmam Yorumla gokantemur +1 yıl Dolar 30 oluyor yakında. Aklında bulunsun bu. Yorumla Soran +1 yıl Bunu bilmeyen yoktur 😂 Yorumla gokantemur +1 yıl 👍🏻😅😅👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O paraya şu an zaten alt sınıf arabalar alınıyor. Hyundai i20 eski kasalara bakabilirsin. 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Otomatik al daha rahat. O paralara bulunur 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki Yorumla Boş1dünya +1 yıl Pejo lara bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Boş1dünya +1 yıl Rc 👋 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Akıl vereceğine para ver millete. Yorumla Boş1dünya +1 yıl @FloraBacchus önce sana veriyim dimi Yorumla Soran +1 yıl Noluyoz Yorumla Boş1dünya +1 yıl Ne bilim delimidir nedir sardı bana Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ne pissin yaaa fkfkg Yorumla
Vlkngcky Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Mini cooper s al bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatları nasıl onların yüksek diyebiliyorum Yorumla Vlkngcky +1 yıl Model eski alırsın rahat hızlı kullanımı güzel Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hiç anlamam 0 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Niye kız binerken biniyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tamir ve bakım masraflarını da düşünürsek reno clio. Renault' un motoru iyidir. Hatcback modelleri çok çok hoş.
Otomatik mi dedidivin modeller
Manueli ' de var ; otomatik vitesli olanı da. Bakımları otomatiğin normalinkinden 1 kat daha fazla olur genelde. 👍🏻
Son modelini alman şart değil zaten. 4 - 5 yaşında olsun yeterli
Bilen biriyle almak lazım dimi
Tabii ki. 👍🏻👍🏻 şimdi artık bir çok yerde ekspertizler var. Arabayı lifte alıp tüm seceresinç a dan z ye döküyorlar herşeyi ni ve rapor da veriyorlar size. 👍🏻👍🏻 edebilecek fiyatını da hemen söylüyorlar size.
Anladim teşekkür ederim
Rica ederim , ne demek ya. 👍🏻 ekspertiz mutlaka yaptırın derim. Arabayı almadan önce. Çizikleri , boyanan yerlerini dahi bulup rapor da gösteriyorlar.
Aynen yaptırmadan almam
Hayırlısı olsun İnşallah. TL olarak tutma da sakın paranı 👍🏻👍🏻
Yok tutmam
Dolar 30 oluyor yakında. Aklında bulunsun bu.
Bunu bilmeyen yoktur 😂
👍🏻😅😅👍🏻
O paraya şu an zaten alt sınıf arabalar alınıyor. Hyundai i20 eski kasalara bakabilirsin.
Otomatik al daha rahat. O paralara bulunur
Ne peki
Pejo lara bakabilirsin
Teşekkür ederim
Rc 👋
Akıl vereceğine para ver millete.
@FloraBacchus önce sana veriyim dimi
Noluyoz
Ne bilim delimidir nedir sardı bana
😂😂😂
Ne pissin yaaa fkfkg
Mini cooper s al bence