evet arkadşlar sizce?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin kızını rica ettiler memleketi gezdirmem için rehberlik ettim. bir ara üşüdüğünü söyledi bende bir avmye gidelim birşeyler alalım ozaman dedim. Dedi ne gerek var şurada pazar var hadi gidip ordan bir şeyler bakalım dedi be ben şok oldum tabi. Girdik pazara ne var ne yoksa baktık sanki avmden alış veriş yapıyormuş gibi ne var ne yok aldık banada bir ceket hediye aldı. ki ailesinin bir kaç ilde avmsi var. Halen severek giyiyorum.
Kısaca eziklik olmuş olsa o insan pazarın yanından geçmez ki kendisi amerikalarda felan okumuş birisi...
Rabbimiz kimseye muhtaç etmesin, Amin.
Ne zenginleri vardı fakirleşti, ne fakirleri vardı zenginleşti ama insanlığını kaybetmedi..
1988'de : Yer evde 2 göz odada 5 nüfus yaşadık,2 senede bugünün parası 50 krş. harçlık aldığımı hatırlamam.
Bizden önce beygir damıydı, biz evden çıktık gene beygir girdi ve sonunda müteite verildi kiralık oturduğumuz ev.
Ezik olmaz insan pazardan giyinmek ile.
hiçbi zaman öyle düşünmedim çünkü dışarıda bin çeşit kıyafet görüyoruz ve beğendiklerimiz de oluyo hangisinin pazardan alındığını bilemeyiz ki ayrıca pazar küçümsenecek bir yer değil
Yarım saat önce aldığın bluzun aynısını yarım saat sonra pazarda sadece etiketi kesilmiş şekilde üçte biri fiyatına gördükten sonra değil
Cevap
36Cevap
Soyle soyliyim gecen gezerken gordum kenarda adı adialas ti esofman aldim 20tl ye kolumdada 950liralik saat var. begendigim seyleri giymek istedigim seyleri markasina bakmadan aliyorum tabi durumumda el veriyorsa adialas esofmanima kimse laf soyleyemez :D
Pazardan unlu biri giyinse moda diye pazari talan edecek insanlar var kalkip giysiyle insanlari rencide ediyoruz. Bizden bir sey olmaz cidden.
Hayır alakası yok.. Bazen pazarlarda gayet güzel şeyler olabiliyor..
Geçen gün KOTON'da rastladığım sweat shirt'ler o kadar iğrençti ki yatmalık bile giymem.. Pazardan aldığım herhangi bir sweat kotona bin basar..
Yakıştıktan sonra bence markanın bir önemı yok. Bazıları marka için saçma sapan kıyafetlere bir ton para vermezler mı işte o ezıklık ve görgüsüzlüktür bence. ya da ögrencıyım dıye böyle düşünüyorum :D
Değildir. Ama bunu erkekler sıkıntı yapmaz kızlarımız yapar ay şu çocuk pazardan giyiniyor derler ve gülerler ama bilmez ki altındaki pantolon lcw den 25 TL ye aldığını
yoo niye ezik olsun ben kaç kere kız arkadaslarımla sosyete pazarına bilmem neye gidip alışveriş yaptım
benim anlamadığım izlediğim kadarıyla yabancı ülkelere gidildiğinde ilk çekim yaptıkları yer ülkenin kültürünü yansıttığı için semt pazarları oluyor nedense türkiyedeki algı eziklik olarak yansıyor insanlara
Ezik veya değil o ayrı ama o fiyatlara bir çok mağazadan da bulabilirsin. Mağazalarda 5 Tl ye tşortler görüyorum :)
gidip bir bez parçasına 500 tl vermek yerine gidip 5 tl ye pazardan alan insan ezik değil zekidir. d. d
ne munasebet? pazardan giyinenin ezik oldugunu dusunen eziktir bence.
para kolay kazanılmıyor
giyimin temiz olduktan sonra nereden aldıgının önemi yok
Pazardan giyiniyorum ve bedenimi örten bez parçalarına ederinden fazla ödemediğim için mutluyum, avm'den maaşımın 1/4'ne pantolon alıp yediğim kazığı övünerek anlatmıyorum, bu bana huzur veriyor.
hayır tabıkıde pazar daha hesaplı hatta ben hıc utanmamda cekınmemde
Her kesimin kendine göre bütçesi vardır. Ve pazardan alış veriş yapan kişide gayet normal. İlla herkes marka ya da mağzadan giyenecek diye bir şey yok
Bizim bir komşu var baya zenginler üç evleri var iki arabaları iş yerleri var baya arazileri falan var ama pazardan giydiriyor çocuklarını yani eziklikle alakası yok bence 😂
Ne alaka abi herkes bütçesine göre davranır insanları kalıplara sokmayın.
Pazardakiler çokmu ucuz la :P geçen bir pantolon sordum 80 lira dedi adam direk tezgahın arkasına domaldım
Hayır
İnsan kendine yakışanı giydiği sürece her yerden giyebilir
Ne alaka bende pazardan giyiniyorum çok güzel ve ucuz şeyler var
Pazardan giyinen insan akillidir duruma göre almak lazım bence
ne alakası var adamın gücü oraya yetiyor ordan giyiniyor insanların kıyafetlerine göre yargılansaydı işimiz yaş bizim
Bunu Eziklik Olarak Görmek ve Benimsemek Bariz Aşağılık Kompleksidir.
Niye ezik olsun
Herkes seyinden bir elementler uyduruyor
elbette hayır
pazardaki giyisiler başka bir yerden mi geliyor sanki
Ben hoşuma giden ne varsa giyiyorum. Asıl ezik marka takıntısı olanlar bence.
ne alaka eziklikle üzerine yakıştırıp giyinebiliyorsan ne mutlu :)
asıl marka giymek eziklik. pazardan aldığın mal 5 yıl dayanır ama marka mal 1 sezon
Pazar mağazalardan pahalı mk
#inciheryerde
Bence bu soran eziktir.
Pazar malı gibisi var mı lan?
Önemli olan yakıştırmak.
Ne alakası var herkez bütçesine gore giyinir
pazar deyip geçmeyin ora da pahalı yav
ben hep pazardan giyiyorum oww
Giydigi sey guzelse ezik degildir
yoo bende pazardan giyinirim
Ne alakası var olm?
Degildir