Bu sabah çiçek sepetinden kimden geldiği belli olmayan bir demet çiçek aldım getiren kişiye kimin gönderdiğini sordum bilmediğini söyledi çiçek sepeti gizlenen siparişleri görme bunu nerden öğrenebilirim çiçek sepetini arayınca söylemiyorlarmış sanırım..Çiçek sepeti isimsiz çiçek göndermek mümkün mü? Nasıl çiçek sepeti gönderen kişiyi öğrenme olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSon zamanlarda benimde başıma gelmiş olan bir durumdan size de bahsetmiş olacağım. Geçen gün evime bir kargoyu geldi ve elime birkaç ürün sıkıştırdı. O an durumun ne olduğunu idrak edemedim ve tüm kargoları alarak imzamı attım. Daha sonra kargocu gitti ve meraklar içerisinde kimin gönderdiğine baktım. Baktım ki ne göreyim göndericinin üzerinde adı bile yok. Sadece bir not vardı. Durum böyle olunca ne yapmam gerektiğini araştırdım ve şimdi sizlerle yaşadığım gelişmeleri aktaracağım.
Çiçek Sepeti Gizli, İsimsiz Gönderen Kişiyi Öğrenme Mümkün Mü?

Çiçek Sepeti Çiçek sepetinden sizi de şaşkına uğratan siparişler almışsınızdır. Almış olduğunuz bu siparişler de genel olarak kullanıcılar bilinmektedir. Demem o ki gönderen kişi notun üzerine yazılmıştır. Peki isimsiz gönderilen hediyeler karşısında ne yaparsınız, tepkiniz ne olur, merak duygunuz artar mı? Şimdi bunun gibi pek çok sorunun cevabını birlikte vereceğiz. Size gelen çiçek sepeti gizlenen siparişleri görme uygulama üzerinden mümkün değildir ama çiçek sepeti gönderen kişiyi öğrenme mümkündür. Çiçek sepetinden gelen hediyenizi yalnızca çiçek sepeti gönderen gizliliği olduğundan dolayı alıcı öğrenebilir ve üçüncü kişi şahıslarla bu bilgiler paylaşılmamalıdır. Çiçek sepeti gönderen kişiyi öğrenmek için yapmanız gereken şey müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek olacaktır. Bunu iki yolla gerçekleştirebilirsiniz. İlk yol çiçek sepeti müşteri hizmetlerini arayarak durumu dile getirebilirsiniz daha sonra sistemden bakarak size gönderen kişi hakkında bilgi verilecektir. İkinci yöntem ise çiçek sepeti asistanı arayarak iletişime geçmek olacaktır. Asistana size gizli bir paket yada çiçek geldiğini belirtmelisiniz. Daha sonra asistan sizden telefon numaranızı isteyecektir. Alıcıya ait verilen telefon numarası üzerinden kolaylıkla gizli kullanıcıyı öğrenebilirsiniz.
Çiçek Sepetinde İsimsiz, Gizli Gönderi Nasıl Yapılır?

Çiçek Sepeti Çiçek sepetinde gizli gönderi alındığı gibi gizli gönderim yapmak da mümkündür. Peki çiçek sepeti isimsiz gönderi nasıl yapılır sorumuzun cevabına gidelim. Çiçek sepetinden gizli gönderi yapmak için şu aşamaları izlemelisiniz.
- İlk olarak yapmanız gereken çiçek sepeti uygulamasını indirmek yada internet üzerinden çiçek sepetine girmeniz gerekecektir.
- Çiçek sepetine girdikten sonra almak istediğiniz ürünü seçiniz.
- Almak istediğiniz ürünü seçtikten sonra "Sepete Ekle" kısmından sepetinize ekleyiniz.
- Sepetinize ekledikten sonra "İndirim Kodunuz" varsa kullanınız.
- İndirim kodunuz yoksa direkt olarak "Sepeti Onayla" kısmından sepetinizi onaylayınız.
- Ardından sipariş bilgilerinizi doğru şekilde doldurunuz.
- Fatura bilgilerinizi doldurunuz.
- Karşınıza çıkan "Ödeme Ekranı" kısmında gerekli olan kart bilgilerinizi doldurunuz.
- Mesaj kartı bölümüne geldiğiniz zaman "Karta Yazılacak İsim" kısmını boş bırakarak yada "İsimsiz Gönder" seçeneğini seçerek isimsiz gönderi sağlayabilirsiniz.
Burada çiçek sepeti isimsiz gönderi nasıl yapılır ve çiçek sepeti isimsiz çiçek öğrenme konuları dile getirmiş olduk. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.
41 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şekilde öğrenemezsin maalesef edebiyat yapma
En İyi Cevaplar
Ah be hayattaki tek derdim keşke bu olsa kdksknsndns
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraya polisi koy isimsiz cicek aldim lutfen kim oldugunu bulun de
01 Yorumla- +1 yıl
Polisin işi gücü yok çiçekle uğraşcak malmın la
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılMüşteri ilişkileri ile konuşabilirsin onlar sana olan sipariş numarası ile kime ait olduklarını bulabilirler
01 Yorumla- +1 yıl
He he verirler bu kadar kolay olsa neden gizli gönderim yapsınlar hiç bir şekilde öğrenemezsin
+1 yılGetirebilecek potansiyeli olan kisilere zarf at cicegini cok begendim diye. Ustune alinan biri varsa onu buldun demektir:)
30 YorumlaBelki de sana gelmemiştir panik yapma 😹
10 YorumlaIP adresinden ev adresini bul
01 Yorumlayanlışlıkla getirmeşlerdir
00 YorumlaCicek birinci adimdi Yakında 2. Adımı da atacagim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüyanda görmeye çalış :)
00 Yorumla
+1 yılöğrenemezsin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Çiçek Sepeti Gizlenen, İsimsiz Siparişleri Görme Var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar