Kayınvalidem çok şık bir kadın. Takılara bayılır. Ona sevgi dolu ve bir o kadar anlamlı nasıl bir hediye almalıyım? Önerileriniz nedir?Anneme Sevgi Dolu Hediye
Anneler günü için kayınvalideme nasıl bir hediye almalıyım?
Selamlar. Ben 5 aylık evliyim, henüz kayınvalideme evliliğimde bir hediye almadım. Nişanlılık döneminde almıştım bir iki şey ama tabii çiçek, giysi gibi hediyelerdi. Şimdi eşimle beraber alacağımız için biraz daha kaliteli, biraz daha uzun süreli kullanabileceği bir şey planlıyoruz. Kendi anneme ne alacaksam ona da aynısını almayı düşünüyorum, benimki kayınvalide değil, anne gibi çünkü. :)
Kayınvalideye ne hediye alınır?
Anneme Pandora'dan bir şeyler alacağım belki diğer görüşümü görmüşsündür, o yüzden kayınvalideme de takı almayı planlıyorum.
Gül yapraklı halka bileklik, gözüme ilk kestirdiğim takı.
Gül Yapraklı Halka Bileklik Pandora
925 ayar gümüş olan bu ürünün merkezinde çiçek var, bana her zaman çiçek gibi davranan, kendi de çiçek gibi olan kayınvalideme o kadar uygun ki. Çok zarif ama aynı zamanda çok da elit görünen bir bileklik.
Aile ağacı kalp klipsli moments bileklik de ikinci seçeneğim.
Aile Ağacı Kalp Klipsli Moments Bileklik Pandora
Bu da aynı şekilde 925 ayar gümüş. Kalp ve kalbin içindeki aile ağacı ile anlamı da büyük. :) Ailesinden beni hiç ayrı tutmadığı için bunun anlamı da var ikimiz için, senin de böyleyse almayı düşünebilirsin.
Gözüm hepsinde kaldığı için hediye seti alıp içimi rahat ettirebilirim. :)
Pandora hediye seti
Valla ben buna tamamen düştüm. Kendime de alacağım muhtemelen, eğer yakın zamanda anne olmayı düşünürsem eşime de aldırabilirim kendime, o kadar beğendim. :D Hediye seti olarak charm almak istiyor ama hangisini alacağını bilmiyorsan bu şekilde bir set alabilirsin. Charmlar nasıl duruyor diyorsan sana örnek olarak da göstereyim.
Benimkiler böyle, henüz hangisini alacağımıza karar veremedik dediğim gibi. Karar verince seni de güncellerim. :) Umarım beğenmişsindir önerilerimi.
Kayınvalıde mı ohaa ne genc yahuu , sızın yas kac kuzum? Kapalı ise butcenı bılmıyorum ama vakko -massımo duttı -yargıcı gıbı bı yerden hoş bır baş örtü alabılırsın yanında da caudalie markasının eczanede satılan harıka parfum vucut sampuan el kremı setı alabılırsın sanırım 80₺ ıdı yanlış hatırlamıyorsam Tek bu da olabılır belkı ya da l'occitane markasından el kremı seti
ay ne güzel konular, bir gün benim de kayınvalideme hediye alacağm günler gelecek mi :)) eşarp al ne alacaksın :) şey de olabilir bak, namaz örtüsü, namazlık gül kokulu güzel bii tesbih.
Seccade olabilir, zikirmatik olabilir, güzel sade bir ilmihal kitabı olabilir, havlu, gecelik , iç çamaşırı, güzel bir çorap olabilir. Yani onlara alınan hediye işine yarıyacak , kullanabileceği bir şey olsun.
Şimdiye kadar hiç almadığı bir şey denemelisin bence. gördüğü zaman şaşıracağı ve seni mutlulukla anacağı bir şey mesele... Şuraya bakmanı öneririm fikir olması açısından:
Başörtü veya namazlık alabilirsn özel yapım tesbihler var alabilirsn giysi alabilirsn ferace alabilirsn terlik alabilirsiniz ama bnce ayakkabı al giyer kullanışlı olur.
En İyi Cevaplar