Sevgilimin annesine anneler günü hediyesi almak istiyorum.1 yıldır çıkıyoruz. Annesiyle sadece telefonda konuştum. Çok özel bir hediye olmasını istiyorum. Sizce sevgilimin annesine anneler günü hediyesi ne almalıyım?
eşarp
gümüş bileklik
parfüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anneler Günü'nde sevgilimin annesi için nasıl bir hediye almalıyım?
Anneler Günü'nde Sevgi Ve Minnettarlığını Hissettir!
Anneler Günü
Anneler gününün yaklaşmasıyla birlikte bizler de annelerimiz kadar heyecanlıyız aslında. Bunun sebebi ise bizlere sevgisini sunan annelerimize minnettarlığımızı nasıl bir hediye ile göstereceğimizden kaynaklanıyor. Anneler günü için erkek arkadaşınızın annesini de düşünmüş olmanız çok büyük bir incelik :) Eminim ki böyle bir günde hatırlanmak onu çok mutlu edecektir. Anneler gününde alacağı hediyeden emin olmayanlar için harika önerilerle geldim. Bence sevgi ve minnettarlığı göstermenin en iyi yolunu ben buldum :)
Sevgisinde Sınır Tanımayan Anneye Sınırsız Sevgi Pandora' da!
Melek Kanatları ve Anne Charm
Aranızdaki özel bağı daha da özel hale getirmek istiyorsanız en doğru yer Pandora olacaktır. Pandora'nın Anneler günü için çıkarttığı bu charm serisine sizde bayılacaksınız. Melek Kanatları ve Anne Charm ile sevginizde sınır tanımadığını ona göstererek aranızdaki bağı kuvvetlendirmenin tam zamanı diye düşünüyorum. Charm kalbin bir tarafında “Mum”, diğer tarafında “My Angel” yazıyor. Bence çok anlamlı bir hediye. Ayrıca melek kanatlarının hafif dışarı doğru çıkıyor olması da hediyeyi ekstra güzelleştiriyor.
Mis Kokan Çiçekler Kadar Çok Önemlidir Pandora'daki Gül Sallantılı Charm!
Gül Sallantılı Charm
Mis kokulu annelerimiz için mis gibi bir charm daha bırakıyorum buraya :) 925 ayar gümüş ve Pandora Rose’dan elde edilmiş ve merkezinde büyük bir taş bulunan kafes işi bir gül barındırıyor. “Moments spent with you are my favourite” yazısı ile benim gözlerimden kalpler çıkartıyor. Kimin çıkarmaz ki :)
Harika Tasarımı İle Gül Yapraklı Halka Bileklik Pandora' da!
Gül Yapraklı Halka Bileklik
Öncelikle bu bilekliğe kalbimi bıraktım diyebilirim. Hatta o kadar çok beğendim ki kendime bile alabilirim :) Bence bu bileklik yeri geldiğinde spor, yeri geldiğinde şık bir kombin için aşırı uygun. Aranızdaki sevginin bağı olarak düşünülen bu bileklik bence tam bir tasarım harikası :)
Bu anneler gününde zarafetin, sevginin ve minnettarlığın öne çıktığı Pandora'daki bu hediyelere mutlaka göz gezdirmelisin. Eminim ki bu hediyelere herkes bayılacak. Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım. <3
Telefon et hatırını sor sen de :) alacaksan da hediyelik eşya satan ve anneler için ayrı kategorisi olan siteleri tavsiye edebilirim var mesela bikaç yıldır kullandığım
Ben sevgili iken anne babalara hediye alınmaması gerektiğini düşünüyorum gerek yok bence evlerine gitceksen bir buket çiçek yaptırıp gidersin olur biter hediye falan ne gerek var ortada daha fol yok yumurta yokken göze girmeye çalışır gibi.
Bence bunu düşünmüş olman yeterli sevgiline annenin en çok neleri seveceğini en çok hangi ürün & eşyadan hoşlandığını öğrenip ona göre hediye seçebilirsin :)
Ben sevgili iken anne babalara hediye alınmaması gerektiğini düşünüyorum gerek yok bence evlerine gitceksen bir buket çiçek yaptırıp gidersin olur biter hediye falan ne gerek var ortada daha fol yok yumurta yokken göze girmeye çalışır gibi.
En İyi Cevaplar