Çok şık bir şeyler almak istiyorum ama karar veremedim. Sizce anneler günü hediyeleri arasında şık ürünler var mıdır? Varsa nelerdir?Anneler Günü Hediyesi
Kayınvalideme anneler gününde ne hediye alabilirim?
Selamlar :) Böyle bir günde eşinizin annesini unutmamış olmanız çok büyük bir incelik diye düşünüyorum. Halihazırda anneler günü de yaklaşıyorken biran önce hediyeye karar vermek lazım. Benim annem de tıpkı kayınvalideniz gibi tasarımı nazik, şık ve birazda gösterişli şeyleri daha çok seviyor. Bende hediye seçimimi yaparken aradığım özelliklere sahip harika ürünler buldum. Hatta bir çoğumuzun bildiği ve çok tercih edilen bir marka. Tabi ki de bu marka Pandora <3 Ayy ben seçerken çok ama çok kararsız kaldım ve dayanamadım bir tane de kendime aldım :)
En Şık Anneye En Şık Hediye Pandora'da!
Işıltılı Sonsuzluk Set
Mücevher setleri düşünüyorsanız tercihiniz kesinlikle 'Işıltılı Sonsuzluk Set' olmalıdır. Bence aradaki sevgi ve minnettarlığın bağını en çok hissettirecek sonsuz bir hediye olacaktır. Annelerimiz bizlere büyük anlamlar yüklemişken bizde onlara sonsuz bir anlam yükleriz. Bu da aslında birbirimize verdiğimiz değerin en somut hali olacaktır.
Yüzükler İle Annenizi Şımartın!
Her zaman bizi şımartan annelerimizi şimdi de bizim şımartmamız lazım. Ben tek hediye aldığım zaman rahat edemiyorum sanki :) O yüzden her zaman hediye seçimlerim birden fazla olur. Görür görmez kalbimi bıraktığım bu şık yüzükler de anneler için harika bir hediye olacaktır. Yüzük her zaman her yerde takılan bir hediye olduğu için de sürekli verdiğim hediyenin beğenilerek kullanılması beni çok fazla mutlu eder.
Anneniz İçin En Anlamlı Hediyeler Pandora'da!
Görür görmez tutulduğum ve dayanamayıp kendime de aldığım harika charmlar'dan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Pandora'nın Anneler Gününü es geçmeyip, büyük anlamlar yüklediği bu koleksiyona bayıldım.
Melek Kanatlı Anne Charmı
Günün anlam ve önemini arz eden, siz bir şey söylemeseniz de konuşan bir hediye :) Melek annelerimize bunu en içten şekilde göstereceğimiz bir charm. Bence annelerimizin çok hoşuna gidecektir.
Aile Ağacı Charm
Tıpkı sevgisiyle bizi sarıp sarmalayan bir anneye benzeyen bu charm benim en gözde charmlarımdan birisi. Kocaman sevgisi ile, güçlü kökleri ile bizleri aile yapan, sevgisini üzerimizden eksik etmeyen annelerimize minnettarlığımızı göstermek adına verilebilecek çok manidar bir hediye.
Mükemmel mücevher hediyeleri Pandora'dan geçiyor. Sizler de bu yıl annenize karşı duyduğunuz sevgi ve minnettarlığı en iyi şekilde belli etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Pandora'nın bu anlam dolu yüklü hediyelerine mutlaka göz atmalısınız. Annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Sizler iyi ki varsınız <3
ben bir yazı yazmayı planlıyorum ve bir kutunun içine çikolatalarla beraber koyup biraz süslicem sevgilimle beraber saat alıcaz o sadece oğlundan sanacak şimdilik ;)
Kaynananın Yaşını, Tipini, Zevkini bilmiyorum ama Modern veya genç biriyse böyle şeyler seçebilirsin.. Yaşlı ve Kapalıysa Kuran- Namazlık- Başörtüsü- Mutfak aletleri falan’da seçebilirsin..
Fincan takımı Altın bileklik Altın kolye Saat Kahve makinesi Çanta Cüzdan Ayakkabı Ev terliği Sabahlık Tablo dekor ürünleri Zevkine uyun giyim tercihleri
En İyi Cevaplar