Sinbo düzleştirici almak istiyorum kullananınız var mı iyi mi sıkıntı olur mu ya? İlk defa alacağım yardımcı olur musunuz? Sinbo saç düzleştirici kullananlar nasıl sizce? Sinbo saç düzleştirici fiyatı nedir?Sinbo saç düzleştirici
Kadınların en değerlisidir saçları. Saçlarına zarar geleceği düşüncesi kadınların kabusu. Hele hele yanlış işlemler sonrası saçların küsmesi var ki, Allah düşmanımın başına vermesin. Hal böyle olunca kadınların da saçları için en iyisini istemesinden doğal bir şey yok. Peki Sinbo düzleştiriciler nasıl?
Sinbo saç düzleştirici
Sinbo genel olarak ucuzluğu ile bilinen bir marka. Sinbo'nun yerli markamız olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde. Hem de daha 20 yıllık gencecik bir marka. Sinbo'nun ürünleri bana göre tam bir fiyat / performans ürünü. Diğer büyük markaların ürünleri gibi özellikleri daha ucuza sunuyor. İstersen bir ürününü inceleyelim sen de karar ver.
Sinbo SHD 7057 Saç Düzleştirici
Sinbo SHD 7057 Saç Düzleştirici
Görselde yer alan SHD 7057 modeli, 30 W güce sahip ve 200 dereceye kadar ısı üretebiliyor. Seramik kaplama bulunan üründe maalesef plaka kilitleme özelliği bulunmuyor. Hızlı ısınma özelliği ile acil durumlarda çabucak saçınızı şekillendirebiliyorsunuz. 360 derece döner kablosu sayesinde de kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca kablonun kırılarak deforme olmasını engelliyor. Gösterge ışığı var ancak derece bilgisini gösteren LCD ekranı bulunmuyor. Isı ayarı bulunan saç düzleştiricisinde maalesef iyon özelliği bulunmuyor. 2020 yılı itibariyle görseldeki Sinbo saç düzleştirici fiyatı 70 Lira.
Sinbo servis
Tam bir fiyat / performans ürünü diyorum ya fiyatından belli değil mi? :) Sunduğu özellikler de yeterli bence. Şunu da belirteyim, eğer bir arıza olursa sokak sokak yetkili servis aramana gerek yok. Evden eve ücretsiz teknik servisleri var. Arıza yapan ürünü Yurtiçi Kargo ile kapınızdan alıp onarım sonrası yine kapınıza bırakıyorlar. 10 gün içerisinde tamir olmayan ürünler ise yenisi ile değiştiriliyor. Harika bir hizmet değil mi? Bence denemeye değer. Dilersen burada saç şekillendirirken yapılan hatalar yazılmış, saçına şekil vermeden önce göz atmanda fayda var.
çabuk bozulur diyolar bence alma biraz daha paraya kıy iyisini al bak ben 20 liraya maşa 250 liraya düzleştirici almıştım kaç sene öncesinden ve maşayı pek kullanamazken düzleştirici ilk günkü gibi çalışıyo
En İyi Cevaplar