AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
hediye baskasınon lafıyla olmaz. hediye adı üstünde gönlunden kopsnı alırsın
Bütçen müsaitse eşinin ve kızının ismi olan altın güzel bir kolye yaptır derim.
Ne alırsan al karın beğenmeyecek!
Çocuğuna al birşeyler sen 😉
Bence ona en buyuk hediye sevgin ve ona gosterdigin deger olur
Eşini bilemem ama kızının hiçbir zaman unutmayacağı ve ömür yanında taşıyacağı bunu babam bana doğduğumda aldı diye hatırasını saklayacağı bir şey almalısın bence.
Bebegin ihtiyaclari esinede onun istedigi onu mutlu edicek her sey olur
Eşine güzel mum ışığında yemek hazırla ve kızınada bir bebek arabası alabilirsin :) bundan güzel ne hediye olabilirki başka :)
işin zor dostum
sana dünyanın en büyük lutfunu sunmuş eşine
cennetın kokusunu getırmıiş bebişe ne alsan az.
Eşin için güzel bir kolye , bileklik set (altın ya da beyaz altın). Çocuk için de ımm eksik olan ihtiyaç olan bişry al derim ben
kocaman bir çiçek al sizi seviyorum diye yazdır bugun yol sormak için girdiğim çiçekcide aynısı yapılmıştı yazıyı bana yazdırttılar :D
Tria yuzukler var 3 tasli yani seni esini ve kizini temsilen onu alabilirsin esine
bişey almana gerek yok, git hastahanede başında dur ne isterse onu al
senin hediye almana gerek yok diye düşünüyorum ben. sen ihtiyacları al yeter bence.
Bebek için pati al iki tane yengeyede güzel bir çiçek ce çok sevdiği birşey al bence :)
İsimleriniz olan kolye all bncee
kızına sağlam bir hisse senedi al 20 yaşına kadar dursun kenarda, hayatı kurtulur :)
eşine doğumdan sonra daha çok iyi davran üzme en büyük hediye olur.. çünki o dönemler önemliymiş.. çocuğunada lira altın takarsın.. :)
Cok guzel bir sepet hazirlayabilirsin kizina esinede cok guzel bir kolye alabilirsin ayy benim esimde senin gibi olur insalah cok tatli 😊
sagol
Sbl
Ben bebek şekerleri hazırlıyorum yeni doğan bebek için daha birsürü şey sizede hazırlaya bilirim farklı olur :)
ne alsanda az gelir aslında çünkü eşin senden bir parçayı 9 ay boyunca taşıyıp doğurmuş ve sana vermiş kızına künye yaptır ve güzel patikler elbiseler al eşine altın -pırlanta küpe ya da kolye olabilir
Sabiha paktuna isimli yazarın kitapları olabilir mesela çocuklarla doğru iletişim?
kızına bileklik al altın eşinede bir künye ya da bilezik
Esine guzel altin bir bilezik veya bileklik al bebeginede ayni sekilde bir kunye olabilur. bence erken alsan iyi edersin dogumdan hemen sonra esine takman gerekir. bide odaya guzel bir cicek soylersen sahaneee
hem çocuğunun hem kendinin hemde eşinin baş harflerinin olduğu kalpli bir kolye yaptır babam anneme ben doğduğumda yaptırmış çok güzel bişey :)
Altin kolye izinin ve onun ismi yazan bide minik nazar boncuğu olsun kolyede ooo süper birde bir 100gül demeti yaptir 🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆
oncelikle guzel bir çiçek yaptr canlı olmasın solar gider farklı olsun guzelsn yeter hediye olarakta ıhtiyaci olan birşey warsa onu al yoksada gıt altında bebeginizn senin we esinin adına kolye yaptır
Bilezik falan alınır benim bildiğim ya da şık altın bir bileklik alabilirsin eşine çocuğa da gerek yoktur bence
Eşine tek taş
Kızına ya güzel bebek arabasını ya beşiği
Elmas yüzük al.. Araba al.. Tatile gotur.. evlat veriyor kadın sana..:)
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin Esini uçünüzün adi yazili kolye al bebeginide bilegine künye al.
ya valla imrendim... ben o kadar hastanede yatttım benimki 1 çiçek bile getirmedi... :/ eşin ve çocuğun çok şanslı :D rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmenizi nasip etsin inşallah...
Esine takı alabilrsin kolye mesela aman cicegi unutma :) kızına da ilk giyecegi ayakkabıyı alabilrsin ya da patik
Onlara sahip cik evine ailene bagli ol esinle ilgilen kafi olur bence Allah c. c. anali babali buyutsun.
onları en güzel şekilde sev yeterli. onlar dünyanın en kutsal varlıkları :)
eşine ve kızına altın bileklik olabilir aynı model :) Allah bağışlasın :)
hala bulamadı mı bu adam bir hediye yaa :D
Yok :D
artık karar ver bence :D
Biricik eşine ve kızına aynı bir künye al durumun varsa zora sokulmadan :)(
Kızına çorap eşine kafaya takılan bandajdan al ikiside pembe olsun
Sonsuzluk kolyesi bir tarafında senin bir tarafında eşinin ortadada kızınızın ismi tabi önceden isme karar verdiyseniz
Kamera al çocuğunun büyüme anında videolarını çekersin eşinede altın bir kolye al içine yeni doğan bebeğinizin resmini taşısın
Kızına iphone 6 plus al malum 3-4 yasında selfıe baslar cekmeye karına da plates topu al malum gobek erıtmesı gerekir
Eşine senin yavrunuzun ve eşinin yazdığı altın kolye al bebişe de isminin yazdığı bir bileklik kalıcı bir hatıra olur :)
Saglikli olsunlar sizi yanında görsünler en guzel hediye budur 3 dogum yaptım hic hediye beklemedim saglikli olmaları mutlu olmak en guzel hediyedir
? *&&&&&&
vayyy kızın akrep burcu olcak :D
Nasıl burç :D
ooo saymakla bitiremem ama çok özgüvenli hırslı zor bir kız olcak içe kapanık duygulrını belli etmeyen çok ince düşünceli en büyük hedefi başarı olcak
Maşallah :)
ama zor biri çok inatçı kinci aşırı gururlu dediğim dedik
Peki senin burcun ne
hahahha AKREP :D
aman sokma :D
Eşine bir takı alabilirsin çocuğuna da işte beşik battaniye gibi ihtiyacı olan şeyler.
İkisine de künye yaptır.
Dusunmen yeter yaa varsa böyle insanlar kacirmayalm kızlar 😊
Senin gibi bir eşe sahip oldukları için çok şanslılar sen kendin zaten bir hediyesin
senin eşinin ve kızının isminin yazılı olduğu bir kolye alabilirsin :) yanında çiçek
Düşunmen bile yeter bence ne güzel bir insansin sen :)
kızına altın nazarlık, eşine de paran varsa bilezik yoksa hoşlandığı çikolata ve bir çiçek alabilirsin.
ikisine aynı kıyafetleri al cok tatlı. ya da butun ailenın oldugu bir video cek harika olur. anı kalır buyuyunce ıkısıde izler
Kızına güzel bir künye alabilirsin böyle nazar boncuklu falan. Eşine de güzel bir kolye al. Bebeğe odaklanıp eşini de sakın ihmal etme.
Mutluluklar diliyorim insallah vatana millete hayirli bir evladin olur yeni dogmus cocuga tulum al zibin al esinede bilemedimki dogum yapan bayana ne alinir yilim annesi plaketini al
Yani yürüyen uçak almak artık bu devirde şart bence. :D Tam mam özür dilerim D :D sdasD
Eşine güzel bir kolye al. Kızına da künye yaptırabilirsin.
Ömrü uzun olsun ♥
Allah banada senin gibi bir koca nasip etsin inşallah :)
bebeğe ayakkabı falan al, ben olsam bir şey istemem. ne gereği var?
bebişe bir altın künye, annesine koca bir çiçek. Yeter de artar.
Eşine kolye ya da yüzük, bebeğinin adı yazılı bir künye al.