Baba oluyorum :) eşim bu sabah telefonda söyledi, çok sevindim ama bir yandanda şokta gibiyim, neden böyle hissediyorum ki? Birşey daha sormak istiyorum, kızlar hamile olsanız eşinizin size ne hediye almasını isterdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok tebrik ederim. Allah size sağlıklı bir bebek bağışlasın. Dilerim çok mutlu olursunuz. Aileniz bebeğinizle birlikte genişler ve mutluluğunuz katlayarak artar.
Baba olma fikri sizi heyecanlandırıyor. Bu çok normal. Canınızdan can veriyorsunuz. Eşinizin yeri tabi ki özel ve ayrı ama düşünsenize sizden bir parça gelecek dünyaya. Aşkınızın meyvesi.
Eşiniz takılardan hoşlanıyorsa mutlaka ona bu tür bir şey almalısınız. Ayrıca bir de ufak bir tasarruf hesabı açtırın. Bebeğinizin geleceğini garanti altına almak adına her ay ufak bir para koyun kenara.
En iyi dileklerimle...04 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun dostum.. evet garip bir duygu ve beklemediğim bir andı yani bu haberi almak için, donup kaldım :) hamilelik için olan Bahçıvan elbisesinden alsam nasıl olur ki?
- +1 yıl
Allah'ın rızası benden çok size lazım şu an :)
Ne güzel işte. Beklenmedik olunca heyecanı kimbilir nasıl olmuştur...
Ne bahçıvan elbisesi. Olur mu hiç öyle. Hanımınıza güzel bir hediye almalısınız. Bu akşam eve giderken elinizde bir çiçek demeti olacak değil mi? Kocaman bir çiçek yaptırmalısınız.
Sonra da belki bir kolye belki bir küpe, güzel bir takı alıp onun gönlünü okşamalısınız. Bahçıvan elbisesi olmazzzz.
Soran+1 yılValla abi öyle bir yazmışsın ki, kolye almaya karar verdim :)
- +1 yıl
Kolye...
Güzel seçim.
Hanımınızdan bahsediyorsunuz. Eşiniz. Sevdiğiniz kadın. Dünyada size en yakın kişi. Üstelik bu özel kadın size dünyanın en büyük hediyesini verecek. Baba olacaksınız. Size bir evlat verecek. Siz de kalkıp ona tulum pantalon alacaksınız. Eşinizi bilmem yapar mı ama kafanıza tavayı hak ediyorsunuz :))
Çok abartılı ve pahalı bir şey olması gerekmiyor. Manevi anlamı önemli. Ona nadide birisi olduğunu ve özel bir zamandan geçtiğinizi hissettirmenizdir asıl olan.
Doğumdan sonra pahalı ve özel bir takı alırsınız.
Akşam eve giderken çiçeği de unutmayın.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah analı babalı büyütsün, tebrikler. Hamile elbisesi alabilirsin, kadınlar duygusal olur. Çocuğun cinsiyeti falan belli değil ama bebeğe birşey alabilirsin onunda hoşuna gider, ne kadar sevindiğini mutlu olduğunu anlar, oda mutlu olur. Çiçek alabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun dostum iyi dileklerin için, bende hamile elbisesi almayı düşünüyorum :) inşallah darısı sizlerin başına :)
- +1 yıl
inşallah :)
Hayirlisi olsun :) Allah bize de nasip etsin :/ benim esim odun gibi bisey uc senedir bekledigimiz bebegimizi istelik yilbasinda ogrendik ne bir hediye ne bir kutlama bebegimiz de bizi birakti gitti zaten :/ ben o cok begendigim bilekligi almasini isterdim acikcasi
05 Yorumla- +1 yıl
bileydim ben alır onun adına yolladım ya... çok geçmiş olsun ayrıca
- +1 yıl
Dusukmu oldu. Blki esiniz dogmadan kptrmk istememistr kndni
- +1 yıl
@cengizhan91 karnimda öldu bebegim gelisimi durdu :( o kadar tepkisizdi ki esim ogrendiginde kaynim sevincten ne yapacagini sasirdi hepimiz sevincten aglarken esim oyle oturdu kaldi :/
Soran+1 yılHadi ya, sizin adınıza inanın çok üzüldüm, benim içim içime sığmazken bir baba adayı diyeyim bu vicdansızlığı nasıl yapar aklım almıyor..
ona bir kolye al hakiki gümüş veya altın eşinin ismini yazdır kolyeye www.google.com.tr/search ikinizin ismide olabilir ALLAH bağışlasın eşinide çocuğunuda sana :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
41Cevap
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. ALLAH bizlere de hayırlı eş ve çocuk nasip etsin. Bence maddi değeri yüksek bir hediyeye gerek yok çünkü böyle ince düşünen bir eş ve karnındaki bebekten daha değerli bir hediye yok diye düşünüyorum. Bebekle ilgili bir ufak bişey alabilirsin ( kıyafet , oyuncak , patik, ayakkabı vb.) bunlarla akşamları hayal kurarsınız ya da bir fotoğraf makinesi al her gün sabah kalkar kalkmaz eşinin resmini çek sonra bebeğiniz doğunca onunda resmini her gün çekersin bir albüm oluşturursun. bir tane yazı tahtası al yatak odasında yatağın tam karşısına as ama eşine neden astığını söyleme her gece kalk eşine güzel şeyler yaz sabah o yazılarla uyansın eşini mutlu etmek senin elinde onu ilgisiz bırakma şu an onun dengesi değişmeye başlar bütün hormonları, duyguları değişecek herşeyi hoşgörü ile karşıla içinde bebeğinizi büyütecek. Tekrar hayırlı olsun
10 Yorumla
+1 yılCocuk odasi olarak kullanacağım odaya kocaman içi bos dev bir çerçeve. Hamilelik donemin de ki evrelerimin fotoğraflari icin. Sonuçta yeni evlenmiyoruz ebatca kucuk pahaca büyük olacak gibi bir beklentiden ziyade esimin ilgisinin üzerimde olacagini hissetmek cok daha guzel
10 Yorumla
+1 yılHamilelik duyguların en yoğun olduğu dönem.. pırlanta, altın, araba falan maddi senin ona duygusal olarak bir şeyler vermen lazım. Her anında ona destek olman, Kadınına o bebeği yapmakta ne kadar doğru bir karar aldığını göstermen lazım.
30 YorumlaOo hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bence böyle güzel büyük bir gül buketi yaptır birde altın kolye al kutusu felan güzel ver karına bu saatten sonrada gül almadan gitme eve sakında üzme itinayla bak eşine çocuguna mutluluklar
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun dostum, güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim. Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle hayirli olsun rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip eder.
Bence en güzel hediye süpriz Esinle birlikte güzel bir aksam yemegi ve hediye olarak alabilicegin kadar gül yani 10 20 artik nekadar alirsan ve yaninda kücük bir hediye mesela erkek ve kiz patyi olabilir kücük bir hediye kutusunda ve cok güzel bir not.00 YorumlaALLAH IM herşeden önce sağlklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin...
onu size bağışlasın...
git bir çiçekçiye çiçek al üzerine de yaz bebeğimizin dünyalar güzeli annesine..
biz artık meleğimizi iki kişi sevicez vs işte bişiler yaz02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun kardeşim, çiçek çok klasik olmazmı?
- +1 yıl
kadnlar en ufak şeyden mutlu olur önemli olan ne aldığın değil bu habere ne kadar sevinmen ve bu bebeği iistediğini ona hissettirmen...
bişi almana gerek yok onu evde şımart gerçekten çok daha değerli hisseder kendini...
onun yanında olucağını ona yardımcı olucağını anlat onunla konuş ve içini rahatlat.. şu an kafası karmakarışıktır çünkü bebek onun içindee.. maddi değil manevi yap bişiler. emin ol duygu olarak ona yanında olduğunu hissettirmen herşeyden daha değerli.
+1 yılÖncelikle Allah analı babalı büyütsün :)
Bence sıradan hediyeler yerine, kendisini alıp dışarıya çıkın unutamayacağınız güzel bir gün yaşayın.
Eşyalar gelip geçicidir, ama anılar kolay kolay unutulmaz :)00 Yorumlabir buket çiçek al bahcivan al kolyeyi doğum hediyesi alirsin yemege götür birde ve surekli cok guzel bir anne olacagini dunyanin en iyi annesi olacagini soyle :) allah anali babali buyutsun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılTebrikler... Bana ilerde olacak eşim bu durumda güzel bir kıyafet alsa o kıyafetle güzel bir akşam yemeğine çıkarsa yeterli olurdu sanırım çok hoşuma giderdi.. Doğumdan sonrada güzel bir buket çicek tamamdır. :)
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=sHWwSqyzRFM
O zaman Biraz Gülelim Kanka ... Ömürlü Hayırlı Bir Evlat Olsun...
33 Yorumla
Soran+1 yılSağol dostum Allah razı olsun, rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, uzun ömürlü bir bebek olsun inşallahhh (:
Takı alır genelde erkekler doğumdan sonra ama sen bu akşam büyük bir demet çiçek ile gidebilirsin (:06 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun, çiçek çok sade değil mi? Ya nasıl kastım kendimi bilemezsin bu konuda :) altın kolye alsam nasıl olur sence?
- +1 yıl
Olur tabi ki ya neden olmasın, ona en sevdiği çiçek ile bir kolye hediye edebilirsin (: Ne güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsin (: Bebek ayak izleri gibi olan altın kolyeler ve bilekler var bulabilirsen bir bak derim, erkekler genel de öyle bir şey tercih ediyor, bulamazsan da normal güzel bir kolye olur tabi ki (:
Soran+1 yılPeki şu hamileler için olan bahçıvan tulumumu? Altın kolye ya da bileklik mi? Ya çok kastım kendimi :/
Soran+1 yılAnladım peki kolye alayım o zaman :) yardımların için çok teşekkür ederim :)
Beyaz gül al veya seni eşini ve bebeğini yansıtan hoş bir kolye gümüş veya altın. :) Bu arada çok çok tebrik ederimmm, sağlıklı bir bebek olur inşallah. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun kardeşim, darısı sizlere, benimde tek temennim sağlıklı olur inşallah, ben bahçıvan tulum alayım diyordum ama genel olarak herkes altın kolye demiş. bende kolye almaya karar verdin :)
tebrikler ilk önce rabiim sağlıklı sıhatli atasına saygılı sevgili dinini bilen vatanına sahip çıkan bir evlat versin analı babalı büyütsün... hediye olarak ta bebekle ilgili ya da aile ile ilgili bişeyler alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun kardeşim, inşallah dediğin gibi dinine bağlı annesine babasına saygılı ve vatanına yararlı bir insan olur, rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah... hediye olarak herkes kolye al demiş yani genel olarak diyeyim. bende kolye almayi düşünüyorum
Ona bir albüm hediye et. Bebeğinizin doğumundan itibaren yaşamındaki önemli anları fotoğraflayıp altına not düşeceği bir albüm olsun. Ve eşine "sen bana en güzel hediyeyi verdin ben sana ondan güzel ne verebilirim ki" de ;) anlamlı olacaktır
00 Yorumla
+1 yılAynı duygulara sahibiz ha bende bilmiyorum ne alacağımı hala ama çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne diye yüksek ihtimal cinsiyeti belli olduktan sonra hem bebeğe hem annemize seçim yapacağım :)
10 YorumlaEşim bana şık ve zarif bir kelepçe bilezik almıştı.
Günlükte çok şık duruyor bayağı sevinmiştim.
Sizde kalıcı bir hediye düşünün.
Anne Bebek figurlu bir kolye olabilir.00 Yorumla
+1 yılDuyduğum en güzel soru herhalde. Bebeginizi tebrik ediyorum. Şık bir takıyı doğumdan sonraya saklayabilirsin ama hem kendine hem bebeğinize hem evinize bakan özel bir kadın tek seferlik hediyelere kalmamalı. Onu hafta sonlari veya aksamlari gezdirmen kahve icmeye cikarman bile bir hediyedir. Ve düz mantık her kullandığında sana teşekkür edecegi günlük hayata uyumlu olarak ben şık bir çanta isterdim ve ilk haber hediyesiiçin 150 lirayı gözden cikar :)
00 Yorumlacinsiyet belli olmadığı için hem erkeğe hem kıza olabilecek bir renkte bebek takımı alırdım eminim çok hoşuna gider yeşil falan alabilrisin mesela :)
00 Yorumla
+1 yılBence ona kocaman bir buket kırmızı Gül ve güzel bir kolye al ve güllerin yanında çok tatlı bir not çook güzel yaa Allah herkeze nasip etsin *-* Tebrikler
00 YorumlaÇocuğumuzun odasını yapmasını isterim kendi emeğiyle olmalı ve bitince görmeliyim başka bir şey istemem :) bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)
00 YorumlaHayirli olsun tebrik ederim :) bence ne alirsan al ama bebekle ilgili olmasin ya da bir karin icin bide bebek icin ayri ayri al cunku daha aha bak haberi alir almaz beni unuttu bebegi dusunmeye basladi olmasin :)
00 YorumlaAllah sağlıklı, mutlu, hayırlı ve bahtı açık bir çocuk nasip etsin. Hayırlı olsun. :) Allah bizlere de nasip etsin inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol dostum Allah razı olsun, darısı sizlere inşallah :)
sana bır can armagan edıyor! elını comert tutmalısın.. okkalı bır tek tas olabılır
31 Yorumla- +1 yıl
:P artık 5 taş var
+1 yılAy ne güzel hayırlı olsun :)
Sağlıkla alın inşallah kucagınıza.
Abi sen eşine ne alırsın bilemem ama ben bebişe fener forması alcam :D10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSabır ve bol bol enerji içeceği. Çünkü bunlara çok ihtiyacı olacak. :):
30 Yorumla hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. darısı tüm isteyenlere inşallah.
hediye olarak güzel bir çiçek ve bir pasta veya tatlı turu bisey güzel olur diye düşünüyorum.:))02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun, darısı sizlere :) Hamilelik için olan Bahçıvan tulumlarından alsam abest mi olur ya?
eşine geleceğe dair bişey almalısın yani o hediyeyi verdiğinde çocuğunuzla mutlu bir gelecek hayal ettiğini anlamalı
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Bu habere , pirlantadan baslar adamim.. sonuna kadar da deger.. paran varsa araba falan al hatta..
20 Yorumla
+1 yıllaannn ne guzel be :D
kolye al doğumdan sonra da takar uğur getırsın :))
anlamlı bısı olsun ama
ne guzel l*n00 Yorumla
+1 yılKesinlike bunu :)
https://i.hizliresim.com/WVQ13q.jpg00 Yorumlacocuk en guzel hedıyedır de kadınlar ınce dusunceyı sever hedıye hosuna gıder sanırım kolye falan alınabılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufak kalp dinleme cihazları var 100-150 tl civarında bence ondan al bir kac hafta sonra her canı istediğinde bebeginizin kalp atışlarını duya bilirsiniz ve gercekten muhteşem bir ses
önce saglıklı olur inş ve birde kız olursa tadınan yenmez :)21 Yorumla
Soran+1 yılSağol dostum Allah razı olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez :) rabbim olmayanlara nasip etsin.. bahçıvan modeli hamilelik elbisesini soktular aklıma :) ama senin dediğinde orjinal bir fikir ikisi arasında kaldım :s
Hamilelik giysisi olabilir.
Ayrıca akşam hoş bir yerde, yemek yedirebilir.02 Yorumla
Soran+1 yılAkşam işten geç çıkıyor, hamilelik giysisi olabilir ama bak :) tşkler fikir için, bende emzik düşünüyordum :D
+1 yılayy :) tebrikler Allah'ım en güzel şekilde büyütmenizi nasip etsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun.. darısı sizin başınıza :) sence ne hediye alabilirim?
- +1 yıl
güzel bir yemeğe çıkar :) ya da ilk tanıştığınız yere ilk buluştuğunuz yere falan götür, ya da .. ya da zairf bir kolye al :) ince zincirli küçük taşlı :)
Soran+1 yılBahçıvan modeli hamilelik elbisesi nasıl olur? :)
- +1 yıl
çok şeker oolur :)
+1 yılHayırlı olsun :D ve 2. olarak en büyük hediye haberi olmasada bu siteye artık girme
20 Yorumla
+1 yılBugün de ben hala oldum yaaa çok tatlılar Allah kavuştursun şimdiden hayırlı uğurlu vatana millete anasına babasına sadık bir evlat olur inşAllah ^,^
00 YorumlaManevi değeri olan bir hediye daha makbul olur bence ee doğumdan sonra da güzel bir araba şart olur ☺
21 Yorumla
+1 yılCocuk sizin hediyeniz,
Ne yapsam die cok dusunme
Cicek al not yaz kendi sozlerin olsun
Tebrik ederim,00 YorumlaEşine özel bir hediye olmali. Yani ev ya da başka birsey icin kullanabilecegi birsey olmasin. Kedini özel hissetsin :) tebrikler
00 Yorumla
+1 yılAaaa ne guzl ya :) Allah anneli babali buyutsun :) bence altin bisiy al ömur boyu saklasin onu hatira olarak :)
00 Yorumla
+1 yılAltın kolye kupe takimi olabilir kaba olanlar değil ama
10 YorumlaHayirlisi olsun ama bir cicek götür eve dogumdan sonra alirin hediyeni dicem ama bebis gelirse en guzel hediye gelmis olcak zaten hadi ins saglikla gelir :)
00 Yorumlamelek figürlü bir kolye alın güzelde bir not ekleyin. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
10 YorumlaOoo mucize he :) ben cocuklara hep mucıze gözüyle bakarımda :) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı bir şekilde kucagınıza almanız dileğiyle :) valla ben bile tebessüm ettim burada, senin mutluluğunu düşünemiyorum abi :))
00 Yorumla
+1 yılYa birlesik ya da ayri, ayni renkte 3 adet cerveve:)
00 YorumlaBize de anca man kafalar denk gelsin ben de ince düşünceli bir eş istiyorummm:)))
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı. Icin den ne geliyorsa al bence...
Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah!00 Yorumla
+1 yılAnne pırlanta altın kolye al. İçimdeki pırlanta olarak da geçiyor kolyenin adı. Netten bakın çok begenecegini düşünüyorum eşinizin.
00 YorumlaBileklik falan alın veya hamile kıyafeti. Ucuza kaçmayın. Çok mutlu oldum adınıza :)
00 YorumlaTebrikler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallah.
Eşinize çiçek yaptırıp bebise patik ya da tulum falan alabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltebrik ederim sağılı ve hayırlı bir evladınız olur inşallah :) tanımıyorum seni ama yüzümü güldürdün teşekkür ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun, inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladım olur, yüzünü güldürebildiysem böyle bir haberle de ne mutlu bana :) ne alayım hediye olarak eşime?
Cevap sahibi+1 yıleğer iznin filan varsa bebek doğmadan önce başbaşa bir tatile gidin hem unutmaz hemde hamileliğin stresinden uzaklaşır, şimdi o stres yapmaya başlar nasıl doğacak vs diye
+1 yılhani böyle olur ya meyveli sepet tatlı güzel onun gibi birsey al ♥
00 Yorumlabir tektas kolye alabilirsin mesela.. Benim cok hosuma giderdi, kibar ve sade
00 YorumlaAllah tamamına erdirsin :d altın bileklik veya küpe alabilirsin
00 YorumlaÇiçek al bide ufak bir hediye al büyük hediyeyi doğumdan sonra alınır
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu bahçıvan tulumlardan alayım dedim kimisi al dedi kimiside altın kolye al dedi. ikisi arasında kararsız kaldım. sence hangisi?
+1 yılO dogumdan sonra olur. Taki takma :))
Hayirli olsun. Saglikla kucaginiza alin insallah.11 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun, darısı size :) altın kolye nasıl?
+1 yılHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah..
Bebek ayakkabısı alın bence :)00 YorumlaNe mutlu sana allah anali babali buyutsun :) gozunuz aydin
00 YorumlaAllah analı babalı büyütsün güzel bir cep telefonu alabilirsin bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem