AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
210Cevap
cinsellik bölümünde sorduğuna göre kelepçe diyorum. hıhım güzel bir hediye.
Saat,kravat,gümüş bir rozet olabilir tabi kullanan varsa,parfüm ,taraftar forması vs ...
Alacağın hiçbir şey , vereceğin "Birşey" kadar hoşuna gitmez. Bilmem anlatabildim mi ¿
Havalar soğuk kendi ellerinle bi atkı örsen çok iyi manevi değerine değer katarsın .
1 paket Maske al bence...
korono virus askimiza engel olmasin diye bunu aldım seni cok seviyorum askm yaz icine not olarak
gerçekten düzgün olanlarınız erkeğinize en güzel hediyeyi zaten varlığınızla verdiniz...
vayyy süpersin
kol saati iyidir. sonra elektronik tras makinasi tras olmasina katkida bulunursunuz. bide erkege ne alirsan begenir bence
oturda atkı ör yada iki sarma sar parayla alınacak hediyelerden daha iyidir ;)
bizim buralarda pek kış yok be amcacım :) o yüzdn iki gün takar 3. gün takamaz yani uzun ömürlü bi çalışma olmaz :)
hmm o zaman bi sweetshirt al bikaç gün giy kokun üstüne bulaşsın sonra onun yanına gidince çıkar ona ver ;)
;)))
bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye sevgidir. sen ona sevgini ne kadar gösterirsen oda sana o kadar gösterir. yok saatmiş bileklikmiş boşver. sen kalbinin sesini dinle. ona anlat. emin olki çok mutlu olacaktır.
güzelmiş baya. hediyelik eşya satan bildiğim bir sitede benzerini görmüştüm. şurda bikaç çeşit var
Ben el ormesi bir atki ya da bere ya da eldiven çok isterdim ama benimki beceriksiz
giyebileceği kullanabileceği herşey kıyafet saat vs..
psp vita
xbox oyunları
viktorinoks çakı
saat
kalem
kulaklığın hasından bir tane.
kız arkadaşım olduğu zaman bana tesbih almasını isterim mesela :)
Bana bir kız veya erkek farketmez o kişiyi seviyorsam, ne alırsa alsın çok mutlu olurum ne olduguna bile bakmam yani.. :)
ıyy tesbih. Sevgilin apaçi mi? Bence tesbihi çıkar onların içinde daha güzel.
Biraz çocuk ruhluysa bir oyuncak vosvos araba al onu süsle ve gelin arabasına benzet küçük notlar yaz senin kokunun sindiği ve sana ait birşeyleri ona ver bu onu oldukça mutlu edicektir :)
Gercekten Çok hoş gördüğüm en güzel fikir olabilir:))
Hediyenin ne olduğu önemli değil, düşünce yeterli...
forma falan al bayılırlar arkasına ismini yazdır ama başına da kendi harfini koy halısaha da giyer
Onu tanıyan sensin özel bir şey istiyorsan onun zevkine uygun şeyler seçmelisin
spor yapan biriyim nabız saati var kalpli en mutlu olduğum anda yani sporda seni hatırlardım ;)
Atkı ya da şapka olabilir. Gerçi ikisinden de nefret ederim ben ama o seviyordur.
Bn kndi dogum günümü kutlamiyorum şahsen. bişey diyemicem. d
1 paket cigara her şeye bedel içmiyorsa da zorla içir :d
100 lük rakı alan herkes mutlu eder beni pahalıda değil korkmayın
Ya adı üstünde hediye. Hatırlanıyor düşünülüyor olması önemli. Ne olursa olsun beğenilir.
şahsen bana bi bas gitar ve amfi alınırsa çok sevinirim :) alıcan mı?
Benimki bana gramofon almıştı ve hiçbir işime yaramıyor. İşe yarar bişeyler almalısın.
aldığına eminmisin tavan arasından filan cıkarmasn ;)
Farketmez. Sonuçta işe yaramıyor.
Ne olduğu önemli değil. Yeterki sevdiğimden gelsin...
Parfüm , maça bilet, forma , araba yarışlarına bilet ...
erkekler aç gözlü olduğu için ne alırsan beğenirler sonuçta hediye yani ama kol saati almanı tavsiye ederim
valla boyle bı zman da yanı sigaranın fıyatı tavan yapmıs en ıyısı bı karton winston sevındırıcı :D :D
şahsen ben hediyenin boyut ve maddi değerine önem vermediğim için bana çakmak ta alsa ben mutlu olurum :)
ben yastık almıştım o kafasını koyunca yastğa benimde yastığımda ışık beliriyor kalp sesini duyuyorum çok güzel bi duygu çok sevinmişti:)
:) hmm güzelmiş peki başka .s ne olabilir
bardak al sıcak su koyunca ikinizin resmi çıkyor senin ne tarz istediğin önemli bölemi daha klasikmi gömlek saat falanmı
yok onlar çok klişe kalıyo değişik farklı bşy olsun istiyorum bardak fikri güzel teşekkürler :)
ya bu yastık olayı nasıl bısı ve nerde yapılıyo.?
ben yurt dışından getirttim daa burda yok
Çok güzel hediyeymis nerden getirdiniz ve ne kadardı?
Hangi takımlıysa o takımın maç biletini alabilirsin ona sevinir bence. 😂😂
bilekliği beğenmedim ya hadi tesbih neyse ama bunlar pahalı biliyor musun :3
eğer evliyseniz gece jartiyerinizi giyin ona kendinizi hediye edin evli değilseniz sigara içiyorsa zippo olabilir. agır abiyse tesbih olabilir kuka tesbih alın. güzel bir güneş gözlüğü olabilir vb
Sevgılımın bana saat almasınınısterdım ya da taraftar forması mesela guzel bı besıktas formasına sevınırdımerkeklerın cogunlugu duygusal seylerden pek haz ede etmezler
Saat parfüm kol düğmesi ayakkabı pantolon ceket traş takimi cep telefonu
Bence erkeğe alıncak hediyeler basit saat gömlek parfüm bunların arasındna en iyi hediye saattir
saat bileklik hangi takımlıysa forma al thişört ya da
Tuttuğu takim la alakali bileklik, kolye, atki, bere, eldiven vs. kış ayindayiz iyi gelir bunlar..
Mektup yaz en anlamlı hediye. Anahtarlık yaptır adlarınız yazsın üstünde
erkekten "seni seviyorum" sözünü duyuyorsanız, hediyeye gerek yok bence
teşekkür ederim :)
ps3-xbox360-barça forması vs vs uzatılabilir.
Ama genel olarak güncel hediyeler olması lazım.
geciktirici tarzı ürünler,oda mutlu olur sendeeeee...
normal bir cevap verirdim ama cinsellik kısmına dikkat ceksin diye yazdığın için =) rus kirala cok mutlu edersin onu hehehe =)
gümüş bileklik al 60- 70 tl likler hem uygun hemde tarzına tarz katar..
hemde ağırlık katıyor insana. şahsen bana gelen hediye de bu. çok memnunum.
Sevgilinse ikinizin fotosunu çerçeveletip küçük bir hediye yapabilirsin
cinsel sorulara sorduguna göre verecegin hediyeyi biliosun sen :P
valla bana kazak alıyolar ben mutlu oluyorum :)ama sen tuttuğu takımın eşofmanını falan al
dirk nowitzki'nin imzalı formasını alırsa ölürüm ben ona (:
Ben hep Givenchy Blue Label aliyorum o mutlu ben mutlu :)
70'lik jackdaniels belkide hayatında alacağı en büyük hediyedir:))
çok bişey istemem
beyaz büyük bir araba al 6bin devirde gürültü kopsun ama !?
derbi maçına bilet
sadece ona özel bir parfüm
çok istediği bir oyun
parfüm al hatta hangisini alcağını da söleyim fahreneit modası hiç geçmio arkadaş
Her zaman kullanabileceği sevdiği tarzına uygun şeyler hoşuna gider mesela ben spor polar saat seviyorum sevgilim alınca çok mutlu olmuştum
Sevgilin mi arkadaşın mı? Şuradaki liste yardımcı olabilir bence
parası ver o neye ihtiyacı varsa onu alsın böylece nokta atışı yapmış olursun :)
ama bu yanlış anlaşılmaz mı yani senin paran yok al bu parayı kendine bişey al :) gibi olmuyo mu zaten asla almaz o parayı para veremem
düşündüm düşündüm alacak bir şey bulamadım dünya da sana verebilecek bir şey al şunu ne lazımsa sen kendin al de :)
olmaz deyemem :) neyse saol yorum için ben kara verdim zaten YORUMLAR İÇİN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ SAOLUN