Abime hediye alıcam ama ne alayım yav 😂
Çok güzel bişe olmasın küsüm kendisine konuşmak bile istemiyorum hdndjs ama doğum günü :))
Abime hediye alıcam ama ne alayım yav 😂
Çok güzel bişe olmasın küsüm kendisine konuşmak bile istemiyorum hdndjs ama doğum günü :))
Spor araba
Kol saati klasiktir ama alınabilecek en iyi hediyedir
O kadarını haketmiyo şuan😅
İstisnalar hep hariçtirrr gıcığım ona 🙄
Cevap
8Cevap
Bence parfüm olabilir biraz klasik olacak ama.. zaten başka hediye de pek alınmıyor erkeklere :D genelde kıyafet tişört falan
Kız veya erkek farketmez, tarzını bilmediğin kişilere hediye seçmek zor. Abinin zevklerini bilirsin, ona göre bisey alabilirsin.
Yani o kadar da zevkini biliyorum denemez :D
Gıcıkımsı bişey almak istiyorum vallahi çok kızgınım ona yok mu hem yüreğim soğusun hem onun hediyesi olsun :D
Ay giymez beyefendi 🙄
Takım giyiyo hep🤦🏼♀️
Koyu bir taraftar değil hepimiz öylesine beşiktaşlıyızz 😂 ama fikirler çok güzel :))
Onu bilerek yaptığımı bile anlamaz 😁 e sevmediği şeyi de giymez zaten
Anlamaz işte onu :D odun biraz
Saat, gözlük, tesbih, sigara içiyorsa şık bir çakmak bunlar olabilir
Sigarayı güzel güzel içsin diye miii 😂
beni hediye pakatine sar gönder başka hediye aramaz o kadar berbat hediye olurum ki nefret eder hediyelerden seninde cebin boşalmaz hem
Bebitom hiç gerek yok öyle şeylere
şimdi o kişinin karakterini söyle neleri sever neleri sevmez nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmax
Erkeklerin belli basli ilgilendigi seyler vardir futbol baska spor dali muzik araba motor vb. Seyler o ilgilendigi seyden hediye alman daha mantikli ve kolay olur
Yok ki öyle şeyleri🥲
Hediye alman icin abinmi olmamiz gerek arkadas 😳
Oltu tesbih al hemşo 😅
Aa çok mantıklı
pazardan bir boxer al siyah poşete koy ver :D hem komik olur gülersiniz barışırsınız
Saat parfüm olabilir
Güzel bir ayakkabı aln
Para ver😂
O evreye geçmedik daha 😂
PS5.
Oynamaz
Ben oynarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?