• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Alışveriş & Hediyeler

Erkeklere hediye ne alınabilir?

onunyolu
onunyolu Takip Et
Xper 2 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Erkeklere hediye ne alınabilir? Erkeğe hediye ne alınabilir? Erkeğe alınacak hediyeler neler olabilir? Farklı bişey olsun istiyorum ben saat düşünüyorum, nasıl? Erkeğe hediye neler alınabilir?
Erkeklere hediye ne alınabilir?
Hediye Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Lastiktokalı
    Lastiktokalı Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 79%
    +1 yıl

Erkeğe hediye almak zordur. Seçenekler kısıtlıdır ve çoğunlukla klişe hediyeler oluyor maalesef. Erkeğe alınacak hediyelerden oluşan birkaç önerim olacak.

Erkeklere Hediyeler:

- Kol Saati

Bence bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye kol saatidir. Casio, Samsung, Apple, Fossil ve Diesel gibi markalar bana göre erkek kol saatleri için en zevkli ürünleri üretiyorlar.

- Parfüm

Aşk kokulu sevgiliye, mis gibi bir parfüm almaktan daha güzel bir hediye olabilir mi? :) Hele ona daha önce kullanmadığı bir kokuyu hediye edersen tadından yenmez. Ben Privacy öneriyorum bu konuda, Let's Party olanı resmen kokla kokla dur.

https://www.youtube.com/embed/NiMdkqkvmJ8

- Akıllı Saatler

Apple Watch veya Samsung Galaxy Watch en iyi seçeneklerdir bu konuda. Birçok erkek akıllı saatlere bayılıyor. Örnek olarak sana bu saati öneririm; - Apple Watch Nike - Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Nike Spor Kordon. Fiyatı 3 bin civarı ve gps aktif çalışıyor. Ios programı kullanıyor.

- Polar / Kazak

Erkekler giyimlerinde rahatlığa çok önem verir. Bence rahat ve şık bir polar veya Kazak alarak gönlünü kazanabilirsin. Columbia ve Gap markalarına bakabilirsin. Soğuk havalar için en iyi hediye bu olabilir giyimde. :)

erkek kazak
    erkek kazak

- Baskılı Düz Tişörtler

Erkekler tişört giyiminde fazla renkli giyinmek yerine tek renk üstüne baskılı tişörtler giymeyi tercih ediyorlar. Erkeğe ne hediye alınır sorusunu soranlara iyi bir seçenek olur bu. Nasa logo baskılı tişörtler çok trend mesela.

- Kitap Seti

Kültürlü bir sevgiliniz varsa bence güzel bir kitap seti çok harika bir hediye seçimi olacak. Mesela Yüzüklerin Efendisi seti veya Game of Thrones kitap seti şahane olur.

- Oyun Konsolu

Erkeklerin vazgeçilmez tutkusu da oyundur. Ne kadar büyük olursa olsun erkekler oyun oynamayı sever. Oyun konsolu olan bir erkeği bırakın, 10 gün su vermeseniz de yaşayabilir :D

Erkek hediyeleri olabilecek önerilerim bu kadar. Umarım beğenir hediyeni şimdiden :)

9
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

saat

yüzük

tespih

atkı-bere takımı

takımının forması yada tshirtü yada takımla ilgili herhangibişeyi

parfüm ( çok klasik)

markalı kazak hırka vs

eğer playstationı varsa en sevdiği oyunu

şık bir spor ayakkabı

cüzdan

okula gidiyorsa çanta (adidas veya converseten)

güzel bir kalem

cebine adı soyadı başharfi yazan gömlek

kol düğmesi

... uzayıp gider. kişiliğine yaşına ve işine göre değişir

5
    0 Yorumla
  • tvity
    tvity Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben erkek arkadaşıma iskelet kafası almıştım :D gözünün orda gizli okuyucu vardı önünden geçince gözleri yanıp bağrıyodu :D Çok romantikti :D

18
    6 Yorumla
    • onunyolu
      onunyolu
      +1 yıl

:D

Yorumla
    • Mustirikkk
      Mustirikkk
      +1 yıl

işte bu ya :D

Yorumla
    • lucesmi
      lucesmi
      +1 yıl

nerden aldın ya:)ben de alim

Yorumla
    • tugraaa
      tugraaa
      +1 yıl

romantizm anlayışına hayran kaldım=))

Yorumla
    • nuyumm
      nuyumm
      +1 yıl

nerden aldinnn :)

Yorumla
    • necronomicon1461
      necronomicon1461
      +1 yıl

o yüzden ilişki durumuna İlişki Durumu: Yorumsuz yazıyor heralde :)

Yorumla
  • berdevil
    berdevil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Her hediye olabilir sonuçta önemli olan onu düşünmen. Ama benim fikrimi sorucak olursan, bu bir parfüm bir ev süsü vs olmasın. onun sürekli yanında taşıyabileceği ona her baktığında seni hatırlatan bir hediye olmalı derim. Her sinirlendiğinde her üzgün olduğunda ona verdiğin hediyeye bakıp yüzünde birazda olsa gülücükler açması gerekir diye düşünüyorum. yani erkeğe bu şekilde alınabilecek en güzel hediye saattir. Onun önceden kendine aldığı saatlerden farklı kılmak istersende saatin içine 2 nizin ismini yazdırabilirsin ve son olarak arkasınada sonsuza dek seni sevicem yazdırabilirsin. bence çok hoş olur bu

10
    1 Yorumla
    • havvanursade
      havvanursade
      +1 yıl

hangi marka saat önerirsiniz

Yorumla
  • BlackBeauty
    BlackBeauty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Bence anlamlı birsey olsun. Güzel bir kitap alabilirsin ya da bir bileklik. Ben olsam bir kavonoza onla beraber geçirdiğim güzel anıları yazardım böyle renkli kâğıtlara kurdeleyle bağlardim bence en anlamlı bu hediye olurdu yanına küçük küçük seni seviyorum filN yazardım

5
    0 Yorumla
  • whistlemiwok
    whistlemiwok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 42%
    +1 yıl

Erkeklere alınabilecek hediye yaptığı hobi spor benzeri ilgi alanlarından birinden hediye alabiirsin.

Benim tercihim kolleksiyon için mug bardak ve bisiklet ile ilgili ekipman çok hoşuma giderdi.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

99

Cevap

207

Cevap

• sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

bu konuda bır cok arkasımıza su fıkrı vermıstım ve cok begenılen bır onerı olmustu cunku ben yasadım ve gercekten bu duygu bambaska
    dogumgunu ozel gun tanısma evlılık falan bunların hepsıne kapsamlı en guzel cevap
    benım dogum gunumde herkeslerın oldugu guzel bır partıde ıdık herkes hedıyelerını verdıkten sonra sıra kız arkdasıma gelmıstı ve elınde yanlızca bır zarf yanıma yaklastı ve bana gozlertımın ıcıne bkarak herkesın ıcınde dedıkı
    ben sana hedıye almak ıstemedım cunku cok kez dusundum bugune kadar hedıyelerı sana verdım ama bunlar hepsı gelıp gecıcı ıdı ama ben kalıcı olanını bu sefer sana vermek ıstedım her defasında bana sen esı benzerı olmayan bır mutluluksun derdın ya hanı bana o zaman benım esımde sen olurmusun bır omur senın en guzel hedıyen ALLAH tarafından gonderılen benı hayatında bır omur kabul edermısın en guzel hedıyen ve en buyuk degerın ben olmak ısterım dedı ve yanagımdan opmustu
    aslında haklıydı sevdıgım ınsan benımle olduktan sonra en guzel hedıye aslında sevdıklerımızın yanımızda hayatımızda olması degılmıydı bence sende romantık bır konusma ıle en guzel hedıyenın sen oldugunu bellı et zaten anlayıslı senı seven bırı ıse manasını anlamını bılır cokta mutlu olur

18
    2 Yorumla
    • sila097
      sila097
      +1 yıl

Vooovvv bir insana verilebilecek en güzel hediyeyi vermiş bence sana. Cok şanslısınnn

Yorumla
    • sonsuz_ask
      sonsuz_ask
      +1 yıl

Tesekkur ederım ama bu cok sene once olan bır olay su an benım en buyuk sansım degerım ozelım bır baskası sıra onda sımdı ben ona surprızımı yapacagım ınsallah kısmetse zamanı geldıgınde ;)

Yorumla
  • niceyaslara
    niceyaslara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Çok seçenek var da ne kadar para harcamak istediğine göre bir şeyler önermek lazım.. Arkadaş statüsünde olduğu için 100 TL yi geçmeyeceğini farzediyorum ve kişiye özel hediyelerin çok revaçta olduğunu hatırlatmak istiyorum :)

Mesela tavla oynamayı seviyorsa onun isminin yazılı olduğu bir Ceviz Kaplama tavla olabilir :
    Hem orijinal olsun hem teknoloji de olsun işin içinde dersen isme özel usb bellekli kalem alabilirsin:
    Ya da şöyle tebeşirli bir kupa bardak alıp üstüne ona özel bir şeyler yazarak kendin kişiselleştirdiğin ekonomik ama hoş bir hediye de olabilir:
    Şimcilik bu kadar :)

2
    0 Yorumla
  • coiffeurcan
    coiffeurcan Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Sıradanlıktan çıkma isteyenler traş makinesi düşünebilir.
    m.n11.com/profesyonel-sac-ve-sakal-tras-makinesi-dearling-rf-128-P353702087

3
    0 Yorumla
  • EsmerMatkap
    EsmerMatkap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

aklıma geldi belki kulanıyorsa olabilir :)

link

0
    0 Yorumla
  • suskunbirkalbimvar
    suskunbirkalbimvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Bence bu şiir , mektup yaz ya da karakalem yap.
    Hem ne demiş büyüklerimiz " Dünya malı Dünya da kalır".
    Çok anlamlı bir hediye olsun mesela bir günlük hediye et ve üzerine " içinde hiç birşey tutma ilk önce bana anlatabilirsin anlatamazsan da her sayfayı yazarken beni hatırla" yaz ya da fotoğraf albümü yapıp ver.
    ☺☺☺

2
    0 Yorumla
  • Orianna0
    Orianna0 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Farklı Bişi olmasını istiyorsan ona kolye ya da bileklik yapabilirsin :) hazır almak yerine hani şu kalpli kutular falan olur ya minik minik kağıtlara söz yazıp koyanlar ya da kutuya çikolata dolduran kızlarımız var yapmayın bence öyle şeyler her şey ayarında olsun aşırı olmasın küçük ama büyük anlam ifade etsin 😊 İçten sarılmanız bile yetecektir sizi gerçekten seviyorsa

0
    0 Yorumla
  • orcoo2121
    orcoo2121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

Ben olsam bana alınacaklar www.ulysse-nardin.com/.../1186-126-3_63.html

0
    1 Yorumla
    • orcoo2121
      orcoo2121
      +1 yıl

www.sierratradingpost.com/.../ sen konuya ayakkabı saat olarak bak..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Akıllı düşünmek gerek. Kız arkadaşıma ilk hediyem japonca sözlüktü... Bir türlü bulamamıştı bende de vardı. (Özel bir gün değildi). Sevgililer gününde kocaman ayıcık almıştım. (Pahalıya patlamıştı). Doğum gününde Vodka etrafınada iki tane milka çikolata bantlamıştım not olarakta... Şişeyi çöpe atabilirsen benim ve hele senin için çok güzel bir hediye olur yazmıştım ama içmiş :D neyse sağlık olsun. (Bunada çok ödemedim) :D

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

açıkcası ne saat ne telefon aldım şimdiye kadar, her defasında daha önce almadığım, onunda aklına gelmeyecek birşey almaya çalıştım. eski sevgilim şantiye şefi olduğu için Ankara 'da soğuktan çok şikayet ederdi mesela ona sevgililer gününde
    almıştım. hayret etmişti nerden aklına geldi diye. birde üstelik işe yarar bişey olmasını çok önemsiyordu. çok mutlu oldum bende. tüm kış kullandı ama sonra naptı bilemiyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben ona plaket yaptirmiştim bizim resmimizi koydum ve yazi yazdirdim çok sevindi :) bide çakmak yaptirmiştim resmimizle beraber yada buraya bak :) link çok guzel seylervar

1
    3 Yorumla
    • noktaaa
      noktaaa

çok teşekkür ederim link için :) saol :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Buldun mu ne hediye alcaksn ?

Yorumla
  • gizemli_bayan
    gizemli_bayan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Bir erkege alabilecegin en guzel hediye saat, tespih ve çakmaktır. Hattat hüseyin sayfasi var facede instagram da oraya bak istersen siyasi gorusu mesela mhp ise armasini tespihin ucuna falan koyuyorlar ccc işaretini mesela guzel fikir olur hem

0
    0 Yorumla
  • maviaskk
    maviaskk Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Alma bi şey.Kendi ellerinle yap,ne bileyim bi atkı ör mesela,veya onun beğeneceği herhangi bi şeyi yap. Onu o kadar mutlu eder ki,onu düşünüp çabalaman,kendi ellerinle ona sunman.Alma bence.

3
    0 Yorumla
  • Doktoristancom
    Doktoristancom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Kravat-dolma kalem-üzerinde döviz resmi buluna kalem+eğer pahalı birşey arıyorsan 150 liralık bir yazıcı alabilirsin. Yada fax makinası :-) yada 250 kontör bedeli konuşma hediye edebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Bueno
    Bueno Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Beyin al şimdi farkında değilsin ama ilişkinizin ilerleyen zamanlarında buna ihtiyacı olduğunu göreceksin 💋

15
    0 Yorumla
  • sacaklilarprensesi
    sacaklilarprensesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

cüzdan, kol saati, tesbih, kol düğmesi gibi aksesuarlar daha güzel hediyeler bence.

özellikle isim yazılı olan ürünler daha anlamlı olur diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • islakzemintaramasi
    islakzemintaramasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Bunlar eskidi artık ya herkesin bileğinde bunlardan var bide tesbih bilemiyorum 🙄
    İyi bir markadan kemer, cüzdan ve saat gibi daha kaliteli kombin yapabilirsin diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • MeriçB
    MeriçB Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

Değişik ilginç hediyelik eşyalar alırken arasıra kullandığım bir site var hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler de var. Fikir edinmek için de işine yarayabilir belki

0
    2 Yorumla
    • Sude8181
      Sude8181
      +1 yıl

Site ad?

Yorumla
    • zeynepııııııı
      zeynepııııııı
      +1 yıl

Site adı nedir

Yorumla
  • Blueobsession
    Blueobsession Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 56%
    +1 yıl

Size ne almasını isterdiniz sorusuna cevap belki yardımcı olur. (Kadınsal şeyler dışında) O'nun gözlerini ışıl ışıl yapacak bir şey mesela. O sizin. O'nu en iyi siz tanıyorsunuz. Yoksa öyle değil mi?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bak 1. yılımızdı sevgilimizle. Ve bana bir böyle kutu ayarlamıştı. Renkli renkli kare kağıtları yuvarlak yapıp kurdele bağlamıştı üzerlerine. Bir sürü öyle kağıt vardı ve her birinde sana aşığım falan gibicesinden şeyler yazıyordu. Kutunun kenarında da klasik bir araba vardı oyuncak. Ve kutuyu şekerlerle çikolatalarla süslemişti. En altında da büyük bir kağıda not bırakmıştı bana. Çok mutlu olmustum

1
    0 Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 386 cevap paylaştı.

Bence hictr degisik birsey degil. Kendi elinle bisey hazirla pahali hediyeyi herkes begenirde siradan

1
    0 Yorumla
  • tinyantelope
    tinyantelope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Ben kulüpteki dostuma tanıdığımdan beri doğum günü hediyesi olarak kupa, saat, hırka gibi şeyler aldım.. tercih edebilirsin.

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

olabilir fakat basit kaçar bence

Yorumla
    • tinyantelope
      tinyantelope
      +1 yıl

Bence düşünmek almak yeterli, basitliğini düşünmedim aldığım şeylerin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

saat almayı düşünüyordum ama kıyafet türü şeyler hediye etmiştim farklı bişey istiyorum

Yorumla
    • tinyantelope
      tinyantelope
      +1 yıl

michael kors dan saat alırsan güzel olur mesela.. hiç de basit kaçmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

internet haricinde nerde bulabilirim

Yorumla
    • tinyantelope
      tinyantelope
      +1 yıl

büyük avm lerin mağazaları çok uygun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl

hatırlanmak bile güzel geliyor bana ama asosyal oluşumdan bu. ben sayılmam

3
    0 Yorumla
  • forneus35
    forneus35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Günümüzde; bir erkeğin kalbinden geçen yol parmakların ucundaki bir joystickte gizli. yani playstation :)

2
    0 Yorumla
  • bzkrTuğçe
    bzkrTuğçe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Hayır ya. Ben beğenmedim, herkes saat alıyor zaten. Boşver daha başka bir şey bul. Manevi değeri daha yüksek olsun canım

1
    0 Yorumla
  • şekerlibela16
    şekerlibela16 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

hazır bişey almaktansa kendi elinle yaptığın bişey olabilir el emeğini görünce daha çok hoşuna gidecektir

0
    0 Yorumla
  • Logialp
    Logialp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Bana hediyeden ziyade benim görüşüm içten bakıp sıkıca sarılması en güzel ve hiç birseye degismeycegim tek hediye olurdu

1
    0 Yorumla
  • Gülümseçekiyorumm
    Gülümseçekiyorumm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Erkeğe hediye almak çok çok zor. Saat cüzdan forma vs çok klasikleşti. O yüzden ne desem bilemedim 😕

1
    0 Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

şu soğuk kış günlerinde bir kazak al güzel birşey bence hoş olur.bence hediye güzel olduğu kadar kullanışlı da olmalı

1
    0 Yorumla
  • m0nalisa
    m0nalisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Herhangi bir beceriniz varsa elinizden çıkan bir hediye muhteşem olur ama şartlar elvermiyorsa bahsettiğiniz hediyeyi alabilirsiniz. Maksat düşünmüş olmak.

0
    0 Yorumla
  • ozcan35
    ozcan35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 57%
    +1 yıl

Az çok hoşuna giden şeyleri biliyorsundur. herhangi bir eşya alacağına unutulmaz anlar yaşat ona :)))

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

O klasik

Yorumla
    • ozcan35
      ozcan35
      +1 yıl

alınacak hediyelerde klasik. Ama o anlar asla unutulmaz...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben şöyle düşünüyorum . hani şu tişörtler var yaa ; tencere yuvarlanmış , kapağını bulmuş. Bunun gibi bir tişört alabilirsin . Ve ya bir sürü delice fotograflar çekilin , çerçevelettir ve biri sende biri de onda olsun . Her özlediğinizde sarılırsınız çerçeveye . Ne kadar da tatlı :)

0
    2 Yorumla
    • onunyolu
      onunyolu
      +1 yıl

aptallık diz boyu olmuş bizede paçaları sıvamak düşer.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anlamadım ?

Yorumla
  • crazygirl2
    crazygirl2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

link kime hediye edersen et en iyi hediye bence

3
    2 Yorumla
    • kedicik00
      kedicik00
      +1 yıl

acıktın galiba:D

Yorumla
    • crazygirl2
      crazygirl2
      +1 yıl

acıkmadımda canım çok istedi

Yorumla
  • Seteea
    Seteea Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Elektronik. Ses sistemi, oyun oynuyorsa gaming aksesuarları, overclock ürünleri vs. Bayılırdım :P

2
    0 Yorumla
  • İcrakatibi
    İcrakatibi Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Parfum taraftar formasi gomlek gumus yuzuk kolye vs tesbih mp3 calar poverbank

1
    0 Yorumla
  • luckykiss
    luckykiss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence en iyi hediye bir günlük alıp ona bundan sonra seninle geçirdiğim her zamanı not edicem olurdaki ayrılmayı düşünürsen bunu gelip benden al ;)

0
    0 Yorumla
  • Astılavısta
    Astılavısta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

www​. surprizim. net/Benzer/ suprizim-net/

Burada bulursun inşallah bn hep burdan bakardım hem ucuz hem iyi ama Zahmetli iste :-)

0
    1 Yorumla
    • Astılavısta
      Astılavısta
      +1 yıl

www.surprizim.net

...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer sevgili falansa .. Kendini hatırlatacak hatta dokunduğunda kokladğnda orda kaybolmasını sağlayacak herhangi bişy ... 1 gün giyilmiş ve kokunun içine sinmiş oldğu bi tşört bile yeterli bnce

1
    0 Yorumla
  • rsmcan
    rsmcan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Erkekten erkeğe değişir bu. Nelerden hoşlandığını ve neler isteyebileceğini bilmen lazım o erkeğin. Bize sorduğuna göre bilmiyorsun o halde hediye almanda anlamsız. Aklını kullan biraz.

0
    1 Yorumla
    • dixoner
      dixoner

ahahah zeka küpü. hediye çekilişinde çıktıysa napıcaz ;)

Yorumla
  • sorter
    sorter Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

bak hatun araba alıyo :p :D

link

0
    1 Yorumla
    • JuliaTheHacker
      JuliaTheHacker

ahaha :D

Yorumla
  • Waitingforthend
    Waitingforthend Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Alma şöyle pahalı hediyeler güzelim. O da yapıyorsa bilemem, herşey karşılıklı...

2
    0 Yorumla
  • nasibim1
    nasibim1 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Her erkeğin sevsigi hediye cesidi farkkidir. Saat olayına gelince cok goreceki

0
    0 Yorumla
  • ahmedi01
    ahmedi01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

Ayakkabı al kış aylarında mont al üzerinde görebileceğin bir şey al yeterli 😊

0
    0 Yorumla
  • sirrslayer
    sirrslayer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kitap yaz git bastır maatbada arada sayfalarda resimleriniz olsun kitabın baslıgınıda sirslayer koy :)

0
    0 Yorumla
  • Karanlıkruhlarr
    Karanlıkruhlarr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Tesbihi cikar keko degilse
    Bence sadece orjinal zippo alabilirsin

0
    0 Yorumla
  • SEVVAL28
    SEVVAL28 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

bence saat çok klişe kötü değil ama telefon varken saat neye yarıcak :DD

0
    0 Yorumla
  • geceprensesiyim
    geceprensesiyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

tuttuğu takıma göre bir hediye seçebilirsin. tabi orijinal olmalı :)

0
    0 Yorumla
  • my_ruLes
    my_ruLes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

Cüzdan saat kalem şal anahtarlik kemer ayakkabi parfum vsvs

0
    0 Yorumla
  • apallon35
    apallon35 Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 47%
    +1 yıl

ıphone 6 alınırsa çok sevinirim gerisini ben alırım

0
    0 Yorumla
  • Gökhantk
    Gökhantk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Benim dogum günüm yakın siyah deri çeket siyah bot siyahlara büründüreçek sevgili ariyom işte :D

0
    0 Yorumla
  • sebocarlo
    sebocarlo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 36%
    +1 yıl

video çekme de ne alırsan al. gına geldi o videolardan artık.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Iy oda istemez zaten :)

Yorumla
  • CaVaLRyMaN
    CaVaLRyMaN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

kişilige gore degişir ::) mesela arkadaşım var bana dünya da ki en güzel hediye mause demişti.. Bana göre de en güzel alınacak hediye telefon..

0
    0 Yorumla
  • hidaN
    hidaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

ya oyuncak arabalar her zaman iyi gider ama bana içki matarası alan kişiyle evlenicem galiba.

0
    0 Yorumla
  • gunessm20
    gunessm20 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

sevgiline alıcaksan git yanına onu ne kadr seviğini söyle yanağına bi masum öpücük kondur

herşey elle tutulan hediyeler değildir

2
    0 Yorumla
  • çikolataaa
    çikolataaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

hayalinde olan arabanın oyuncağını, maketini almak..

1
    3 Yorumla
    • onunyolu
      onunyolu
      +1 yıl

maketini almak bence hiç mantıklı değil neyse yorum için teşekkür

Yorumla
    • çikolataaa
      çikolataaa
      +1 yıl

gerçeğini al o zaman

Yorumla
    • onunyolu
      onunyolu
      +1 yıl

tamam alcam =)

Yorumla
  • herzamanbircocukgibi
    herzamanbircocukgibi Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

klasik hediyelerden almayın artık.. saaat, cüzdan, gömlek, parfüm ... azcık yaratıcı olun, değişik birşey bulun ...

2
    0 Yorumla
  • meriçBrk
    meriçBrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Özel bir ihtiyacı yoksa ilginç hediyelik eşyalar satan sitelere bakıp fikir edinebilirsin. da hediyeler için birkaç kategori var mesela. Kapıda ödemeyle de alabiliyorsun.

0
    0 Yorumla
  • sweetcurse
    sweetcurse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

şimdi yeni çıkan oscar tarzında yılın en iyi sevgilisi falan öyle hediyelik eşyalar var bencce çok güzel bi hediye olur

0
    1 Yorumla
    • onunyolu
      onunyolu
      +1 yıl

HAKLISIN

Yorumla
  • esmer-yarim3
    esmer-yarim3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

bana bunu alırsa bi kız cok sevinirim

link

0
    2 Yorumla
    • red1wine
      red1wine
      +1 yıl

Ondan benim var ya :D

Yorumla
    • esmer-yarim3
      esmer-yarim3
      +1 yıl

doğru oyuncağı vardır

Yorumla
  • Burjuwoman
    Burjuwoman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bense bir saat almayı babasıyla onun adını yazdırmayı düşünüyorm babası geçen sene vafat etmiş manevi olarak değerli olur gibi geşiyo ama sizce siz ne dersiniz bu olabilir mi sen de böyle bişe yapabilirsin

1
    0 Yorumla
  • sayuri
    sayuri Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

saat .

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (246)
Devamını Gör(291)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Erkeklere hediye ne alınabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklere ne hediye alınabilir? 15 cevap verildi
Erkeklere ne hediye alınabilir? 2 cevap verildi
Erkeklere ne hediye alınabilir? 10 cevap verildi
Erkeklere ne hediye alınabilir ya? 5 cevap verildi
Erkeklere ne hediye alinabilir? 10 cevap verildi
Erkeklere hediye olarak ne alınabilir? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨