Erkeklere hediye ne alınabilir? Erkeğe hediye ne alınabilir? Erkeğe alınacak hediyeler neler olabilir? Farklı bişey olsun istiyorum ben saat düşünüyorum, nasıl? Erkeğe hediye neler alınabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılErkeğe hediye almak zordur. Seçenekler kısıtlıdır ve çoğunlukla klişe hediyeler oluyor maalesef. Erkeğe alınacak hediyelerden oluşan birkaç önerim olacak.
Erkeklere Hediyeler:
- Kol Saati
Bence bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye kol saatidir. Casio, Samsung, Apple, Fossil ve Diesel gibi markalar bana göre erkek kol saatleri için en zevkli ürünleri üretiyorlar.
- Parfüm
Aşk kokulu sevgiliye, mis gibi bir parfüm almaktan daha güzel bir hediye olabilir mi? :) Hele ona daha önce kullanmadığı bir kokuyu hediye edersen tadından yenmez. Ben Privacy öneriyorum bu konuda, Let's Party olanı resmen kokla kokla dur.
https://www.youtube.com/embed/NiMdkqkvmJ8- Akıllı Saatler
Apple Watch veya Samsung Galaxy Watch en iyi seçeneklerdir bu konuda. Birçok erkek akıllı saatlere bayılıyor. Örnek olarak sana bu saati öneririm; - Apple Watch Nike - Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Nike Spor Kordon. Fiyatı 3 bin civarı ve gps aktif çalışıyor. Ios programı kullanıyor.
- Polar / Kazak
Erkekler giyimlerinde rahatlığa çok önem verir. Bence rahat ve şık bir polar veya Kazak alarak gönlünü kazanabilirsin. Columbia ve Gap markalarına bakabilirsin. Soğuk havalar için en iyi hediye bu olabilir giyimde. :)

erkek kazak - Baskılı Düz Tişörtler
Erkekler tişört giyiminde fazla renkli giyinmek yerine tek renk üstüne baskılı tişörtler giymeyi tercih ediyorlar. Erkeğe ne hediye alınır sorusunu soranlara iyi bir seçenek olur bu. Nasa logo baskılı tişörtler çok trend mesela.
- Kitap Seti
Kültürlü bir sevgiliniz varsa bence güzel bir kitap seti çok harika bir hediye seçimi olacak. Mesela Yüzüklerin Efendisi seti veya Game of Thrones kitap seti şahane olur.
- Oyun Konsolu
Erkeklerin vazgeçilmez tutkusu da oyundur. Ne kadar büyük olursa olsun erkekler oyun oynamayı sever. Oyun konsolu olan bir erkeği bırakın, 10 gün su vermeseniz de yaşayabilir :D
Erkek hediyeleri olabilecek önerilerim bu kadar. Umarım beğenir hediyeni şimdiden :)90 Yorumla
En İyi Cevaplar
saat
yüzük
tespih
atkı-bere takımı
takımının forması yada tshirtü yada takımla ilgili herhangibişeyi
parfüm ( çok klasik)
markalı kazak hırka vs
eğer playstationı varsa en sevdiği oyunu
şık bir spor ayakkabı
cüzdan
okula gidiyorsa çanta (adidas veya converseten)
güzel bir kalem
cebine adı soyadı başharfi yazan gömlek
kol düğmesi
... uzayıp gider. kişiliğine yaşına ve işine göre değişir50 Yorumla
Ben erkek arkadaşıma iskelet kafası almıştım :D gözünün orda gizli okuyucu vardı önünden geçince gözleri yanıp bağrıyodu :D Çok romantikti :D
186 Yorumla- +1 yıl
işte bu ya :D
- +1 yıl
o yüzden ilişki durumuna İlişki Durumu: Yorumsuz yazıyor heralde :)
Her hediye olabilir sonuçta önemli olan onu düşünmen. Ama benim fikrimi sorucak olursan, bu bir parfüm bir ev süsü vs olmasın. onun sürekli yanında taşıyabileceği ona her baktığında seni hatırlatan bir hediye olmalı derim. Her sinirlendiğinde her üzgün olduğunda ona verdiğin hediyeye bakıp yüzünde birazda olsa gülücükler açması gerekir diye düşünüyorum. yani erkeğe bu şekilde alınabilecek en güzel hediye saattir. Onun önceden kendine aldığı saatlerden farklı kılmak istersende saatin içine 2 nizin ismini yazdırabilirsin ve son olarak arkasınada sonsuza dek seni sevicem yazdırabilirsin. bence çok hoş olur bu
101 Yorumla- +1 yıl
hangi marka saat önerirsiniz
+1 yılBence anlamlı birsey olsun. Güzel bir kitap alabilirsin ya da bir bileklik. Ben olsam bir kavonoza onla beraber geçirdiğim güzel anıları yazardım böyle renkli kâğıtlara kurdeleyle bağlardim bence en anlamlı bu hediye olurdu yanına küçük küçük seni seviyorum filN yazardım
50 Yorumla
+1 yılErkeklere alınabilecek hediye yaptığı hobi spor benzeri ilgi alanlarından birinden hediye alabiirsin.
Benim tercihim kolleksiyon için mug bardak ve bisiklet ile ilgili ekipman çok hoşuma giderdi.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
207Cevap
+1 yılbu konuda bır cok arkasımıza su fıkrı vermıstım ve cok begenılen bır onerı olmustu cunku ben yasadım ve gercekten bu duygu bambaska
dogumgunu ozel gun tanısma evlılık falan bunların hepsıne kapsamlı en guzel cevap
benım dogum gunumde herkeslerın oldugu guzel bır partıde ıdık herkes hedıyelerını verdıkten sonra sıra kız arkdasıma gelmıstı ve elınde yanlızca bır zarf yanıma yaklastı ve bana gozlertımın ıcıne bkarak herkesın ıcınde dedıkı
ben sana hedıye almak ıstemedım cunku cok kez dusundum bugune kadar hedıyelerı sana verdım ama bunlar hepsı gelıp gecıcı ıdı ama ben kalıcı olanını bu sefer sana vermek ıstedım her defasında bana sen esı benzerı olmayan bır mutluluksun derdın ya hanı bana o zaman benım esımde sen olurmusun bır omur senın en guzel hedıyen ALLAH tarafından gonderılen benı hayatında bır omur kabul edermısın en guzel hedıyen ve en buyuk degerın ben olmak ısterım dedı ve yanagımdan opmustu
aslında haklıydı sevdıgım ınsan benımle olduktan sonra en guzel hedıye aslında sevdıklerımızın yanımızda hayatımızda olması degılmıydı bence sende romantık bır konusma ıle en guzel hedıyenın sen oldugunu bellı et zaten anlayıslı senı seven bırı ıse manasını anlamını bılır cokta mutlu olur182 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederım ama bu cok sene once olan bır olay su an benım en buyuk sansım degerım ozelım bır baskası sıra onda sımdı ben ona surprızımı yapacagım ınsallah kısmetse zamanı geldıgınde ;)
+1 yılÇok seçenek var da ne kadar para harcamak istediğine göre bir şeyler önermek lazım.. Arkadaş statüsünde olduğu için 100 TL yi geçmeyeceğini farzediyorum ve kişiye özel hediyelerin çok revaçta olduğunu hatırlatmak istiyorum :)
Mesela tavla oynamayı seviyorsa onun isminin yazılı olduğu bir Ceviz Kaplama tavla olabilir :
Hem orijinal olsun hem teknoloji de olsun işin içinde dersen isme özel usb bellekli kalem alabilirsin:
Ya da şöyle tebeşirli bir kupa bardak alıp üstüne ona özel bir şeyler yazarak kendin kişiselleştirdiğin ekonomik ama hoş bir hediye de olabilir:
Şimcilik bu kadar :)20 Yorumla
+1 yılSıradanlıktan çıkma isteyenler traş makinesi düşünebilir.
m.n11.com/profesyonel-sac-ve-sakal-tras-makinesi-dearling-rf-128-P35370208730 Yorumla
+1 yılaklıma geldi belki kulanıyorsa olabilir :)
link00 Yorumla
+1 yılBence bu şiir , mektup yaz ya da karakalem yap.
Hem ne demiş büyüklerimiz " Dünya malı Dünya da kalır".
Çok anlamlı bir hediye olsun mesela bir günlük hediye et ve üzerine " içinde hiç birşey tutma ilk önce bana anlatabilirsin anlatamazsan da her sayfayı yazarken beni hatırla" yaz ya da fotoğraf albümü yapıp ver.
☺☺☺20 YorumlaFarklı Bişi olmasını istiyorsan ona kolye ya da bileklik yapabilirsin :) hazır almak yerine hani şu kalpli kutular falan olur ya minik minik kağıtlara söz yazıp koyanlar ya da kutuya çikolata dolduran kızlarımız var yapmayın bence öyle şeyler her şey ayarında olsun aşırı olmasın küçük ama büyük anlam ifade etsin 😊 İçten sarılmanız bile yetecektir sizi gerçekten seviyorsa
00 YorumlaBen olsam bana alınacaklar www.ulysse-nardin.com/.../1186-126-3_63.html
01 Yorumla- +1 yıl
www.sierratradingpost.com/.../ sen konuya ayakkabı saat olarak bak..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıllı düşünmek gerek. Kız arkadaşıma ilk hediyem japonca sözlüktü... Bir türlü bulamamıştı bende de vardı. (Özel bir gün değildi). Sevgililer gününde kocaman ayıcık almıştım. (Pahalıya patlamıştı). Doğum gününde Vodka etrafınada iki tane milka çikolata bantlamıştım not olarakta... Şişeyi çöpe atabilirsen benim ve hele senin için çok güzel bir hediye olur yazmıştım ama içmiş :D neyse sağlık olsun. (Bunada çok ödemedim) :D
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkcası ne saat ne telefon aldım şimdiye kadar, her defasında daha önce almadığım, onunda aklına gelmeyecek birşey almaya çalıştım. eski sevgilim şantiye şefi olduğu için Ankara 'da soğuktan çok şikayet ederdi mesela ona sevgililer gününde
almıştım. hayret etmişti nerden aklına geldi diye. birde üstelik işe yarar bişey olmasını çok önemsiyordu. çok mutlu oldum bende. tüm kış kullandı ama sonra naptı bilemiyorum :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ona plaket yaptirmiştim bizim resmimizi koydum ve yazi yazdirdim çok sevindi :) bide çakmak yaptirmiştim resmimizle beraber yada buraya bak :) link çok guzel seylervar
13 Yorumla
Cevap sahibirica ederim
Cevap sahibiBuldun mu ne hediye alcaksn ?
+1 yılBir erkege alabilecegin en guzel hediye saat, tespih ve çakmaktır. Hattat hüseyin sayfasi var facede instagram da oraya bak istersen siyasi gorusu mesela mhp ise armasini tespihin ucuna falan koyuyorlar ccc işaretini mesela guzel fikir olur hem
00 YorumlaAlma bi şey.Kendi ellerinle yap,ne bileyim bi atkı ör mesela,veya onun beğeneceği herhangi bi şeyi yap. Onu o kadar mutlu eder ki,onu düşünüp çabalaman,kendi ellerinle ona sunman.Alma bence.
30 Yorumla
+1 yılKravat-dolma kalem-üzerinde döviz resmi buluna kalem+eğer pahalı birşey arıyorsan 150 liralık bir yazıcı alabilirsin. Yada fax makinası :-) yada 250 kontör bedeli konuşma hediye edebilirsin.
10 YorumlaBeyin al şimdi farkında değilsin ama ilişkinizin ilerleyen zamanlarında buna ihtiyacı olduğunu göreceksin 💋
150 Yorumla
+1 yılcüzdan, kol saati, tesbih, kol düğmesi gibi aksesuarlar daha güzel hediyeler bence.
özellikle isim yazılı olan ürünler daha anlamlı olur diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılBunlar eskidi artık ya herkesin bileğinde bunlardan var bide tesbih bilemiyorum 🙄
İyi bir markadan kemer, cüzdan ve saat gibi daha kaliteli kombin yapabilirsin diye düşünüyorum00 YorumlaDeğişik ilginç hediyelik eşyalar alırken arasıra kullandığım bir site var hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler de var. Fikir edinmek için de işine yarayabilir belki
02 Yorumla- +1 yıl
Site adı nedir
+1 yılSize ne almasını isterdiniz sorusuna cevap belki yardımcı olur. (Kadınsal şeyler dışında) O'nun gözlerini ışıl ışıl yapacak bir şey mesela. O sizin. O'nu en iyi siz tanıyorsunuz. Yoksa öyle değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak 1. yılımızdı sevgilimizle. Ve bana bir böyle kutu ayarlamıştı. Renkli renkli kare kağıtları yuvarlak yapıp kurdele bağlamıştı üzerlerine. Bir sürü öyle kağıt vardı ve her birinde sana aşığım falan gibicesinden şeyler yazıyordu. Kutunun kenarında da klasik bir araba vardı oyuncak. Ve kutuyu şekerlerle çikolatalarla süslemişti. En altında da büyük bir kağıda not bırakmıştı bana. Çok mutlu olmustum
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBence hictr degisik birsey degil. Kendi elinle bisey hazirla pahali hediyeyi herkes begenirde siradan
10 Yorumla
+1 yılBen kulüpteki dostuma tanıdığımdan beri doğum günü hediyesi olarak kupa, saat, hırka gibi şeyler aldım.. tercih edebilirsin.
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılolabilir fakat basit kaçar bence
- +1 yıl
Bence düşünmek almak yeterli, basitliğini düşünmedim aldığım şeylerin.
Gizli Soran+1 yılsaat almayı düşünüyordum ama kıyafet türü şeyler hediye etmiştim farklı bişey istiyorum
- +1 yıl
michael kors dan saat alırsan güzel olur mesela.. hiç de basit kaçmaz
Gizli Soran+1 yılinternet haricinde nerde bulabilirim
- +1 yıl
büyük avm lerin mağazaları çok uygun.
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim
hatırlanmak bile güzel geliyor bana ama asosyal oluşumdan bu. ben sayılmam
30 YorumlaGünümüzde; bir erkeğin kalbinden geçen yol parmakların ucundaki bir joystickte gizli. yani playstation :)
20 YorumlaHayır ya. Ben beğenmedim, herkes saat alıyor zaten. Boşver daha başka bir şey bul. Manevi değeri daha yüksek olsun canım
10 Yorumla
+1 yılhazır bişey almaktansa kendi elinle yaptığın bişey olabilir el emeğini görünce daha çok hoşuna gidecektir
00 YorumlaBana hediyeden ziyade benim görüşüm içten bakıp sıkıca sarılması en güzel ve hiç birseye degismeycegim tek hediye olurdu
10 Yorumla
+1 yılErkeğe hediye almak çok çok zor. Saat cüzdan forma vs çok klasikleşti. O yüzden ne desem bilemedim 😕
10 Yorumla
+1 yılşu soğuk kış günlerinde bir kazak al güzel birşey bence hoş olur.bence hediye güzel olduğu kadar kullanışlı da olmalı
10 YorumlaHerhangi bir beceriniz varsa elinizden çıkan bir hediye muhteşem olur ama şartlar elvermiyorsa bahsettiğiniz hediyeyi alabilirsiniz. Maksat düşünmüş olmak.
00 YorumlaAz çok hoşuna giden şeyleri biliyorsundur. herhangi bir eşya alacağına unutulmaz anlar yaşat ona :)))
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO klasik
Gizli Üye(30-35)+1 yılben şöyle düşünüyorum . hani şu tişörtler var yaa ; tencere yuvarlanmış , kapağını bulmuş. Bunun gibi bir tişört alabilirsin . Ve ya bir sürü delice fotograflar çekilin , çerçevelettir ve biri sende biri de onda olsun . Her özlediğinizde sarılırsınız çerçeveye . Ne kadar da tatlı :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanlamadım ?
+1 yıllink kime hediye edersen et en iyi hediye bence
32 Yorumla- +1 yıl
acıkmadımda canım çok istedi
Elektronik. Ses sistemi, oyun oynuyorsa gaming aksesuarları, overclock ürünleri vs. Bayılırdım :P
20 Yorumla
+1 yılParfum taraftar formasi gomlek gumus yuzuk kolye vs tesbih mp3 calar poverbank
10 YorumlaBence en iyi hediye bir günlük alıp ona bundan sonra seninle geçirdiğim her zamanı not edicem olurdaki ayrılmayı düşünürsen bunu gelip benden al ;)
00 Yorumla
+1 yılwww. surprizim. net/Benzer/ suprizim-net/
Burada bulursun inşallah bn hep burdan bakardım hem ucuz hem iyi ama Zahmetli iste :-)01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Eğer sevgili falansa .. Kendini hatırlatacak hatta dokunduğunda kokladğnda orda kaybolmasını sağlayacak herhangi bişy ... 1 gün giyilmiş ve kokunun içine sinmiş oldğu bi tşört bile yeterli bnce10 YorumlaErkekten erkeğe değişir bu. Nelerden hoşlandığını ve neler isteyebileceğini bilmen lazım o erkeğin. Bize sorduğuna göre bilmiyorsun o halde hediye almanda anlamsız. Aklını kullan biraz.
01 Yorumlabak hatun araba alıyo :p :D
link01 Yorumlaahaha :D
+1 yılAlma şöyle pahalı hediyeler güzelim. O da yapıyorsa bilemem, herşey karşılıklı...
20 YorumlaHer erkeğin sevsigi hediye cesidi farkkidir. Saat olayına gelince cok goreceki
00 YorumlaAyakkabı al kış aylarında mont al üzerinde görebileceğin bir şey al yeterli 😊
00 Yorumla
+1 yılKitap yaz git bastır maatbada arada sayfalarda resimleriniz olsun kitabın baslıgınıda sirslayer koy :)
00 Yorumla
+1 yılTesbihi cikar keko degilse
Bence sadece orjinal zippo alabilirsin00 Yorumlabence saat çok klişe kötü değil ama telefon varken saat neye yarıcak :DD
00 Yorumla
+1 yıltuttuğu takıma göre bir hediye seçebilirsin. tabi orijinal olmalı :)
00 YorumlaCüzdan saat kalem şal anahtarlik kemer ayakkabi parfum vsvs
00 Yorumlaıphone 6 alınırsa çok sevinirim gerisini ben alırım
00 YorumlaBenim dogum günüm yakın siyah deri çeket siyah bot siyahlara büründüreçek sevgili ariyom işte :D
00 Yorumlavideo çekme de ne alırsan al. gına geldi o videolardan artık.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIy oda istemez zaten :)
+1 yılkişilige gore degişir ::) mesela arkadaşım var bana dünya da ki en güzel hediye mause demişti.. Bana göre de en güzel alınacak hediye telefon..
00 Yorumlaya oyuncak arabalar her zaman iyi gider ama bana içki matarası alan kişiyle evlenicem galiba.
00 Yorumlasevgiline alıcaksan git yanına onu ne kadr seviğini söyle yanağına bi masum öpücük kondur
herşey elle tutulan hediyeler değildir20 Yorumla
+1 yılhayalinde olan arabanın oyuncağını, maketini almak..
13 Yorumla- +1 yıl
gerçeğini al o zaman
+1 yılklasik hediyelerden almayın artık.. saaat, cüzdan, gömlek, parfüm ... azcık yaratıcı olun, değişik birşey bulun ...
20 YorumlaÖzel bir ihtiyacı yoksa ilginç hediyelik eşyalar satan sitelere bakıp fikir edinebilirsin. da hediyeler için birkaç kategori var mesela. Kapıda ödemeyle de alabiliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılşimdi yeni çıkan oscar tarzında yılın en iyi sevgilisi falan öyle hediyelik eşyalar var bencce çok güzel bi hediye olur
01 Yorumla
+1 yılbana bunu alırsa bi kız cok sevinirim
link02 Yorumla- +1 yıl
doğru oyuncağı vardır
+1 yılBense bir saat almayı babasıyla onun adını yazdırmayı düşünüyorm babası geçen sene vafat etmiş manevi olarak değerli olur gibi geşiyo ama sizce siz ne dersiniz bu olabilir mi sen de böyle bişe yapabilirsin
10 Yorumlasaat .
10 Yorumla- Devamını Gör (246)
Devamını Gör(291)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026