yöresel lezzetler hadi bakalım neyiniz var görelim
desti kebabı
arabaşı
tava diyorum ben
desti kebabı
arabaşı
tava diyorum ben
Sangza'mız meşhurdur. link
İzmirimin köftesini ve meşhur boyozunu da unutmamak gerek ~
midyemizde güzel , hep mardinliler satsada :)
mantı var bizim oraların çok iyi satın alırım
evet
evet ama sevmem onu develi cıvıklısı güzel ama
Bu Dersim yöresine ait bir yemek. :)
beni hazır atmışken iyi fırlatıp avrupaya atabilirmisin
Etli değil kuzum ya:)
Cevap
0Cevap
Babuko. :) Duyan olduğunu hiç sanmıyorum ama. Bizim yörenin en meşhur yemegidir.:)
nerenin ki
hım etliyse kesin yerim ben :)
Malzemeleri un su tuz tereyağı sarımsaklı koyu ayran. Alışkın olanlar ancak sever. Herkes çok sevmez.:)
ama bu un su tuz yuğrulup fırında börek haline getiriliyor.
arabaşımı , yoksaa yoksa konyalımısın senn :(
ayy allahımm
tamam o zaman iii , yozgatı severim ufakken orda yaşamısıtım 4 yıl ama ben son yılı hatırlıyorumm, güzel bi köy, kocaman bahçeli bi okul ve karsında bi lojman , babam 5 sınıfı bi arada okutuyodu , cook sirin hatırlıyorum hala orayıı , hatta gecenlerde babamın bi öğrencisi aradıı, bulmus numarası düşün 20 yıl sonra falann ,çook vefalılar ... nerden nereye geldim yaa bi anda :)
kaşkışlaydı öyle biliyorum , cok yer dolaştıktaa
ama inan şu an orda olmak isterdim , hatırladığım ilk yeni yılı orda gecirmiştimm .babam gözlerini kapat noel baba sanada hediye getirsin demişti tam 12 de , ve getirmiştii ...hersey ne kadar güzeldii :( keşke hiç büyümeseydikk ... valla cok duygulandımm ,ağlamak geldi içimden okadar
hangel var karsın harikadır :)
bence kaz daha güzell sizin , sahsen ben müptelası oldumm , bütün etlerden daha güzell
yaa bizde 4 tane sipariş vermiştik , bugün geldii :) , 100tlden satılıyomuss öyle dediler , orda fiyatı daha uygunmu yoksa yine bu civardamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar