Yeme & İçme Sahurda ne yiyeceksiniz bakalım? the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor :) Güncellemeler+1 yıl Keşke şu görseli koymasaydım, her baktığımda karnım gurulduyor Güncellemeler+1 yıl Çok lezzetli gözüküyor sofra:(( Sahurda ne yiyeceksiniz bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ufotakip Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ruh halime göre pide de yiyebilirim. Ya da tavada mantarlı omlette 🤔 1 2 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl nefis, bence şöyle güzelce sultanlar gibi kahvaltı hazırla ama zeytin yeme susatır Yorumla Ufotakip +1 yıl Haklısın. Zeytin uzak durulmalı😬 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kahvaltı Yiyeceğim Sucuklu Yumurta Sosis Salam Çokokrem 1 0 Yorumla
Romeommmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl tahin pekmez susamlı pide. yeşillik peynir zeytin. 3 2 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Zeytin yeme feci susuzluk yapıyor Yorumla Romeommmm +1 yıl haklısın tuz dolu içi. Yorumla
Xyxy19 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yemek yemeyi düşünmüyorum sahurda 1 17 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Sakınnn oruç tutacaksan sahuru atlama derim Yorumla Xyxy19 +1 yıl Neden? Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Metabolizma hızın yavaşlar çünkü, uzun süre aç kalacaksın. Ayrıca güne enerjik başlayamazsın, benden sana tavsiye yulaf ezmesi ye muzla ben öyle yapacağım hem hafif hem tok tutar :) Yorumla Xyxy19 +1 yıl Bi kaç kilo vermem gerekiyor o dediklerinide burda yemem çok zor köydeyim 😊 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Kaç kilosun ben de diyetteyim, 2 3 kg vermek istiyorum Yorumla Xyxy19 +1 yıl Ha zayıflamak içinde tutmuyorum yani onuda söylenyimde 😊 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Kaç gösteriyorum Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Zayıf gibisin aslında Yorumla Xyxy19 +1 yıl Göbek var sadece ya Yorumla Xyxy19 +1 yıl 85 kiloyum boyum 180 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Ee zayıfsın aslında ama 4 kilo versen tam ideal kiloda olmuş olursun, mesela benim boy 158 kg 53 ben de birkaç kg versem iyi olur Yorumla Xyxy19 +1 yıl Yani bence sende zayıfsın 😂 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Sağ ol 😅 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Iltifat etmedim ama neyse 😂😂 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Zayıf olmak iltifat ama bana göre (: Yorumla Xyxy19 +1 yıl Bana gorede öyle biri bana zayıflamışsın diyince mutlu oluiyrum 😀 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Bir şey yemeyeceğim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ruh halime göre pide de yiyebilirim. Ya da tavada mantarlı omlette 🤔
nefis, bence şöyle güzelce sultanlar gibi kahvaltı hazırla ama zeytin yeme susatır
Haklısın. Zeytin uzak durulmalı😬
Kahvaltı Yiyeceğim Sucuklu Yumurta Sosis Salam Çokokrem
tahin pekmez susamlı pide. yeşillik peynir zeytin.
Zeytin yeme feci susuzluk yapıyor
haklısın tuz dolu içi.
Yemek yemeyi düşünmüyorum sahurda
Sakınnn oruç tutacaksan sahuru atlama derim
Neden?
Metabolizma hızın yavaşlar çünkü, uzun süre aç kalacaksın. Ayrıca güne enerjik başlayamazsın, benden sana tavsiye yulaf ezmesi ye muzla ben öyle yapacağım hem hafif hem tok tutar :)
Bi kaç kilo vermem gerekiyor o dediklerinide burda yemem çok zor köydeyim 😊
Teşekkür ederim
Kaç kilosun ben de diyetteyim, 2 3 kg vermek istiyorum
Ha zayıflamak içinde tutmuyorum yani onuda söylenyimde 😊
Kaç gösteriyorum
Zayıf gibisin aslında
Göbek var sadece ya
85 kiloyum boyum 180
Ee zayıfsın aslında ama 4 kilo versen tam ideal kiloda olmuş olursun, mesela benim boy 158 kg 53 ben de birkaç kg versem iyi olur
Yani bence sende zayıfsın 😂
Sağ ol 😅
Iltifat etmedim ama neyse 😂😂
Zayıf olmak iltifat ama bana göre (:
Bana gorede öyle biri bana zayıflamışsın diyince mutlu oluiyrum 😀
Akşamdan kalma yemekleri
Kahvaltılık yerim, ya da tost 😅
Annem ne hazırlasa onu 😂
Allah ne verdiyse
kalkmayacağım
Bir şey yemeyeceğim
Annem ne yaparsa bilmiyom