Ya bir şey yapıcağından değil adam olsaydı sana böyle söylemezdi kendisi de en az senin kadar korkuyordur git abine söyle hatta hemen ucunda ölüm olsa bile söyle böyle iğrenç rezil bir şeye sakın kalkışma. Abin ya da kuzenin kendini kime yakın hissediyorsan o kişiye anlat daha farklı olumlu çözüm yolları bulabilirsiniz bu konuyu tek başına çözemezsin çözmeyede kalkma yarın bir gün bir şey olur mazallah aman sakın yani hemen gidip anlatman gerek seninde için rahatlıycaktir emin ol ve sakın yalan söyleme sakın olayin her bir karesini doğru şekilde paylaş haklı olmasan bile böyle bir konuşma içerisinde haklı konumunda olacaksın sende tehdit mesajlarını ekran görüntüsü olarak al işi bitsin onun da fazla uzatmaya gerek yok içini ferah tut sen konuşarak kötü bir şey yaptım diyip kendink suçlama yinede elini çabuk tut hatta şimdi bu satte bile gidip anlat
Sakın korkma. Korkarsan daha çok üstüne gelir. Ekran görüntüsü almışta olabilir almamışta olabilir. Umrunda olmadığını belirt. Sonuçta ailen seni seviyor yaptığın hatanın cezasını çekersin en fazla ama o ite istediğini verirsen olaylar daha da büyür. Çünkü bu sefer daha da büyük tehditlerde bulunabilir. Nolursa olsun sakın dediğini yapma
17 yaşında olduğun için çocuk istismarından ve ayrıca özel hayatın gizliliğinin açığa çıkarılması ve santaj-tehdit yoluyla kişiyi alıkoyma gibi karşı tarafın sayısız suçu var.
karşı taraf ın seni tehdit ettiği tüm mesajları kaydet.. ilerde lazım olabilir.
sende onu mahkemeye vermekle tehdit et.. bu suç sayılmaz.. merak etme
eğer mesajları abin e atarsa abi benimle ilişkiye girmek istedi kabul etmeyince de böyle böyle bişey hazırlamış bunları ben yazmadım de... emin ol öyle bir konuşmanın ekran görüntüsünün montajla hazırlanması bir gün sürer.. herşeyi inkar edersin. abin e atarsa da savcılığa ailenle beraber suç duyurusunda bulunursun.. hem adli dava açılır (17 olduğun için) hemde sikayetçi olduğun için açılır. tazminat kazanırsın karsı tarafta 7 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle yargılanır
Sen sana guvenen birini tehdit etcek kadar serefsizmisin de polise ben gidicem ailemle arami bozabilirsin ama beni tehdit ettigin mesajlari silmedim bunlarla polise gidince sen cezaevine girersin bunu goze alabiliyosan gonder abime bekliyorum de gecmis olsun bu arada
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle yapıcam artık korktuğum için daha fazla gaza gelecek yoksa sağolasın
Abin sana bir kere kizacak ama onunla ilişkiye girersen sürekli suçlu hisssedeceksin hayatin mahvolacak bu kez de vidioya falan alir öyle tehdit eder seni boşver aldirma engelle gitsin ne yapabiliyomus hem abin onu ne yapar onu düşün bide yapamaz bence birşey sadece tehdit amaçli boşver ilgilenme bile
Rica ederim bir erkek kendisine zarar gelecek bir şeyi yapmaz canm korkmana gerek yok abin bu yüzden snei dovse onu ne yapar orasini düşün engelle her yerden konuşma bakalım nolcak cesaret bile edemez
Burdaki destek olan herkese teşekkür ederim sanada teşekkür ederim canım inan öyle yapıcam engelledim zaten ulaşamadım bir daha namusumu asla vermem öyle bir iğrenç birisine
Sen manyak misin neden korkuyosun ya. Abi ben bunu sevdim bir takim hatalar yaptim biraz uygunsuz konustum ama pisman oldum ayrildim de. Ama bu benimle iliskiye girmek istiyor girmezsen abine soylerim diyor de. Bak bakalim abin kimi dovcek. Sen in hic bir sucun yok sen guvenmissin o serefsize ama o senin sevginden yararlanmaya calisiyo. Korkma soyle abine ;)
Ondn önce sen abine sole ilişkiye girersen onu da kayıt altına alır daha kötü olur abin sana napa bilirki alt tarafı iki mesaj ili tokat atar okadar öldürecek değil ya
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız hata yaptım kandim kaldırdı bilsem yaparmiyim sevmezdim hiç
Abine git kendin anlat en fazla dover seni sonrada gidip onun agzina sicar telefonundakileride siler hem sacmalama iliskiye girersen hicmi tehdit etmeyecek saniyorsun iyice azar mal. Abinin yerine koy kendini bir kardesin var ve boyle boyle yapmis gelip konusmasi daha iyi yoksa daha kotu secenekle iliskiye girip namusundan olmasimi sakin kardedim boyle bir hata yapma git ve abine anlat tehdidinide soyle
Rahat ol lütfen öyle bişi yapamaz hukuk kanun devleti var sonuçta bırak bekle bakalım sende onun Gözünü Korkut savcılığa başvurdum de şantajdan sana dava açılcak de bakalım hareketlerini Gör bak ne olcak emin ol işe yarar
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam bunu uygulayacağı gerekirse gerçekten başvurucam asla ilişkiye girmem teşekküre derim kararsızdim şimdi karar verdim cok sağolun
git abine sana attıgı mesajları goster böyle böyle de utanma eğer utanırsan daha kötu olur, ya da polise git ve şikayet et gözünü korkutmalarını söyle ama sorarlarsa mesajları gostermen gerekıcek kesinlikle deger obur turlu daha kotu olucaksın.
Haysiyetsiz herif sakin birlikte olayım deme simdi mesajlarla tehdit eden ilerde kamera koyar öyle tehdit eder sende onu tehdit et abim bana mi güvencek sana mi abime söylerim sonra da savcılığa veririm seni bütün mesajlarını bende kaydediyorum falan de korkut gözünü
şöyle düşünki bu tür konuşmalarla seni bu şekilde tehdit edip böyle birşeyi isteyen, sana öyle birşey yaptıktan sonra daha neler istemez. önce her istediği zaman onunla yatmak zorunda kalırsın, sonrasında her istediği kişiyle. onun için akıllı ol abine veya ailene bu konuda güven. yaşayacağın durumdan daha kötüsü olmaz.
Çok ama çok teşekkür ederim okadar zahmet edip ses kaydı yaptığın için senin dediğinde daha çok içim rahatladı konuşucam ailemden birisiyle gerekirse mahkemeye gidicem çok teşekkürler
konuş konuş sanal seks doğal görülebilcek birşeydir gerçek seks yerini alamasa da her erkek kız dener çünkü arzular karşı cinsiyetten biriyle seks yapmayı belli bir zamandan sonra bunu aileler bilir zaten ama ailenden en yakın olduğuna anlat derim ki bu ya annen ya da baban olsun. gerisine anlatman saçma sonuçlar çıkarabilir. detaya giremedim pek te ben seni anladım her insanın yaşadığı birşeyi yaşadığını düşün, çünkü öyle. o kanı bozuk ta donakalır napıcağını şaşırır hatta şikayet durumları olursa ki önermem uzar gider iş adli husus devreye girince
Evet herkesin başına gelir ama burada bile rahat bırakmıyor yapmasaydin diyorlar halbuki kendilerine yaptılar bunda kötü bir şey yok ne resim yolladım nede başka birşey abartiyorlar ailemden biriyle konuşacağım en mantıklı si o
yapmanı önericeğim şey de o kendini savunurken de gerçekten ilişkiye girmektense kendimi böyle tatmin ettim genç bir kızım bende sonuçta ben de arzuluyorum bazı şeyleri kabullenseniz de kabullenmesenizde sonra bir koca hop elinde 2 cocuk :D
harikasın , o puşta da şimdiden engeli mengeli hangi yerden ileişim kuruyorsan yapıştır hiç birşey demeden hadi sıkıyosa gitsin desin var mı o erkeklik onda o erkeklik olsa sahiplenirdi şantajla kadını olmanı istremezdi. namussuz ah işte bunları vericen benim elime neyse
Madem abin arkdasi serefsizlik yapdiginin farknda ve sende onu skştir ben sonucda senle bisey yapmadim kandirdi beni derim dersin iyi korkutursun ve uzak dur oyle şeref yoksunlarindan tm
sakın daha buyuk bir hata yapıp ilişkiye girme sonrada onunla tehtit edecek çünkü direk git abine anlat olanları yiyeceğin en fazla bir dayak olur diğer türlü daha kötü
Sakin iliskiye filan girme birak tedit etsin seni öyle elde edebilecegini düsünuyor sakin yapma. Polise git 17 yasindaymisin. Annenler abingil sana bisy diyecegini sanmiyorum ya da git ne yaparsan yap de ama sakin onun dedgine boyun eyme sakin...
android telefonda çekilen fotolar google photosta barındırılıyor yani hem internetten hem telefondan erişebilirsin fotolara yani telefon elinde değilse gmailini hackleyeceksin elemanın...
sende onu korkut eğer bunu yaparsan dava açarım ben zaten rezil olmus olacagım. ama senin yaptıgının cezası 3 yıldan baslıyor. Avukat ile görüştüm de :)
Abine diyemez, çünkü abine derse abin onu dayaktan komalık eder tabi bu durumda bile bişey yapmazsa abine ne diyeyim. Mahkemeyle tehdit et bunuda ona söyle abim seni gebertir falan de işte.
bak sakin iliskiye grme ilk yapacagin sey ne kadar utanc verici olsada ailen ile paylasman... kesinlik le iliskiye girme polise de gidebilirsin hatta direk polise git
ya boşver sen bence abine söle böle böle de bir hata yaptım de ama bakireliğimi almak istiyor abi de filan abin onun azına sçar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sende al k konusmalari deki babana aticam annene aticam hepsini de bakalim. nasil oluyormus kardesi filan varsa kiz sahte bir hesap ac ssnde aynilarini kardesine yap tehtid et
sende tehdit mesajlarının ekran görüntüsü al ve polise gideceğini söyle altına eder sakın ilişkiye girme ilişkiye girersen sana herseyi yaoptırır polisede gifemezsin
sakın ha istediğini yapma ben 22 yaşındayım benide böyle tehdit ederek başlamıştı bir kere ile bitmiyor 7 yıldır bu belanın içindeyim kurtulmak için herşeyi yaptım intihar bile ettim ama sakın ha sakın boyun eğme bunların hepsi korkak
Sakın korkma aynı şey benim de başima geldi engelle her yerden polise veririm de bi kaç gün yazma gör bak ne bok yiyo o zaman atarsa da abin fazla bir şey yapmaz korkma namusunu vermenden iyidir
sende bunları abıne anlat abın gerekenı yapar bence kesınıkle ılıskıye gırme o serefsiz bıde abının arkadarsı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişkiye gir de daha kötü tehditler al o zaman işte bu tehditlerin sonu gelmez sakin böyle bişey yapma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevince seks konuşmak mı gerekiyor. Yazık ki senin gibi kardeşe Yazık onun gibi bir arkadaşa.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kusura bakma şuanda bunu tartışacak biri ni alamıyorum yardım edecek birini arıyorum, ben burada senin gibi diyenler için atmadim hata mi bende biliyorum
SAKIN pes etme yani yagmurdan kacarken dolu bile degil asit yagmuruna tutulursun.. belli ki bu adam tam bir pislik yani eger iliskiye girecek olursan kesin gizli kamera ile cekim yapar ve bu defa şantajin alasi ile hem seni kullanmaya devam eder hem de arkadaslarina bile kullandirir ve bu durumda zaten ailene karsi asla kendini savinamazsin
mesela ona bu tarz bir mesaj gonder; abimle bu konuyu konustum bile !! abi dedim biri beni gizli numaradan arayip tehdit etti ya ya benimle iliskiye girersin ya da sahte bir ekran goruntusu montaji yapip senin benimle mesajlastigini gonderirim diye tehdit etti dedim abime ve o da cildirdi yani seni bulursa daha sen derdini anlatamadan seni yasatmaz…
En İyi Cevaplar