Eski sevgilim beni rezil edeceğini söylüyor?

Merhaba, ben eski sevgilimle 8 ay çıkmıştım. Ama çok fazla üstüme geldiği için 1 ay ayrılığımız oldu o yüzden 7 ay diyebiliriz. Her neyse ben ondan 1 hafta önce ayrıldım. Nedeni ise tekrar çok fazla üstüme geldiği için son haftalarda gerçekten soğuduğumu hissettim. Bu arada Ekim ayının başından beri bir çocuk dikkatimi çekiyordu. Ciddi bir şeyler hissetmiyordum sadece bakıyordum. Ama söylediğim gibi son haftalarda sevgilimden soğuduğum için ondan hoşlandığımı hissettim. Gerçekten düşündüğümde nefesim daralıyor görünce karnımın ağrıdığını hissediyordum. Bunun sevgilime haksızlık olduğunu düşündüm bunu açıklayarak ayrılmayı düşünüyordum ama uygun zaman gelmemişti ve bir kavgamız sırasında ayrıldım. Ayrıldıktan 3 gün sonra çocuğun numarasını bulup ona olanları anlattım ve eski sevgilimin samimiyeti olmasada eski bir arkadaşı (araları kavga ettikleri için bozulmuş) eski sevgilime de anlatmamı başka bir çekincesi olmadığını öyle olursa benimle konuşabileceğini söyledi. Ben de eski sevgilime durumu anlattığımda bana küfürler ve tehditler etmeye başladı. Bir sonra ki gün o çocukla kursta konuşmuş ve çocuk ikimizin konuştuğunu benim ona attığım mesajı göstermiş. Beni arayıp tekrar küfürler etmeye başladı ve o çocukta bana küfür etti mesajla. Eski sevgilim ya benimle bugün buluş ya da pazartesi sınıfına gelir seni rezil ederim diye tehdit etti. Tabii ki buluşmadım onunla ve başka bir arkadaşımı arayıp yardım istedim. Bana okulda teneffüslerde tuvalette bekleyebileceğimizi ama büyük ihtimalle sorun çıkarsa da onun konuştuğu çocuğun eski sevgilimle konuşabileceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım? O çocuktan gerçekten hoşlanıyorum ve küfürleri eski sevgi
Eski sevgilim beni rezil edeceğini söylüyor?