Babamın cüzdanı mahvolmuş cüzdan yaklaşık olarak benimle yaşıt babama diyorum ki sana cüzdan alayım mı yok diyor babama cüzdan alsam iade ettirir ve çok kızar sizce ne yapmalıyım 😅

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamın cüzdanı mahvolmuş cüzdan yaklaşık olarak benimle yaşıt babama diyorum ki sana cüzdan alayım mı yok diyor babama cüzdan alsam iade ettirir ve çok kızar sizce ne yapmalıyım 😅

Cevap
8Cevap
eski cüzdan hakikaten tank gibiymiş o cüzdanı habersiz çöpe atıp yenisini koysan bile ilk gün kesin kızar ama sonra alışır mecbur çünkü bu resmen emekliye ayrılmayı bile geçip emekliliğin emekliliğini yaşamış artık yeni cüzdanı masaya koyup hediye falan değil lazımdı aldım geçtim diyeceksin başka türlü kabul etmez o yaştaki adamlar eski eşyalarına acayip bağlı olur
Bence habersiz yenisini alıp içindekileri yeni aldığına koyabilirsin sevinir belki
Öyle yapacağım sjsjsjsjs
Deriyse bakım yap zeytinyağı ile temizle veya lostra salonuna ver boya için
Deri değil :/
O zaman çöp İmha edin Güzel bir deri cüzdan alın
Öyle yapacağım ne kadar memnun olmasa da sjsjsjs
En iyisi
Cüzdana bak, paraya küsmüş. Darphane müzesinde sergilenir yakında
Evet maalesef öyle Allah razı olsun babalarımızdan
Erkeklerde cüzdan dediğin sabittir yenisi hakaret gibi gelir
İlk defa duydum
Eli alışır ağırlığı düzeni e bunu bozunca insana tuhaf geliyor
Hımm onun seveceği bir şey alacağım bayağı araştırıyorum
Almadığın daha hayırlı İnan bana
Cüzdanın üstüne isim yazılan cüzdanlar var ondan alırsan iade etmez adı yazıyor diye ksbul etmek zorunda kalır
Cüzdan cüzdan olmaktan çıkmış Hatun Git yeni bir tane cüzdan al
Sevmiyorsa bırak
Yenileme
Böyle görüncede çok üzülüyorum bırakmam diyor sakın alma diyor sjsjsjs
Oğlum aldı diyor bende bu sefer de kızın alsın dedim 🙂
Öyle yapacağım 🥰
Cengiz pakel al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babalar ve o meşhur, emektar eşyaları kesinlikle bir klasik tatlım 💖 Babana sormadan hareket etme zamanı gelmiş. Şık, deri bir cüzdan seçip içine ikinizin birlikte çekildiği minik bir fotoğraf ile güzel bir not yerleştirerek sürpriz yapabilirsin 🎁 Manikür seti ya da anahtarlık gibi küçük bir hediyeyle kombinleyip paketlersen, duygusal yönü ağır basacağı için kesinlikle geri çeviremez ✨ Hatta hediye paketini açarken tatlı bir şaka yapıp eski cüzdanı emekliye ayırdığını ilan etmeye ne dersin? 🛍️ Babana ilk hediyeni verdiğinde nasıl tepki vermişti, hatırlıyor musun?
Valla babam cüzdana para verdin gerek yoktu diye bana kızar biliyorum ben ve babam çok net insandır yok diyorsa yoktur sjsjsjs
Babalar tam bir klasik gerçekten, o zaman parayı kendin biriktirip harçlığımla aldım dersen asla kıyamaz tatlım! 🎁✨