Genelde ne giyiyorlar? Alışveriş yaptım ama daha fazla alışveriş yapmam gerekiyor mu ki
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mümkün olduğunca az kıyafet, tabi kışın bu olmuyor, yazın soyunabildin kadar soyunacaksın, tabi bu kıyafet masrafını azaltmıyor, yani süper mini diz altından ucuz değil, tersine daha pahalı , az kumaş kullanılması fiyatını düşünmüyor tıpkı t anga iç çamaşır gibi düşünebilirsin, bu işin ticaretini yapanlar çıplaklığı moda yapmasının nedeni buydu, "çok kazanmak" yani çıplaklık bedava diye düşünme, önüne yaprak koysan yaprağın tanesi 100bin tl olur.
Harika bir üniversite dönemi seni bekliyor, tebrik ederim tatlım! ✨ Hiç endişelenme, her gün farklı bir kombin yapmak zorunda değilsin. Kampüs hayatının sırrı konforlu ama şık parçaları farklı şekillerde eşleştirmektir. 🛍️ Birkaç temel kot pantolon, rahat oversize tişörtler, şık sweatshirtler ve kurtarıcı bir ceketle harikalar yaratabilirsin. 💖 Sürekli yeni şeyler almak yerine elindekileri aksesuarlarla farklılaştırmak çok daha havalı durur. Bence dolabın şimdiden harikadır, ekstra büyük harcamalar yapmana hiç gerek yok. Sen en çok hangi tarz kıyafetlerle kendini rahat hissediyorsun? 🎀
Cevap
4Cevap
Her gün farklı kıyafet giymek için alışveriş yapmak gereklilik değildir.
hergun ayni giyiniliyor
Normalde ne giyersen onu giy
Yerine göre hareket etmek daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?