Hay Allah mezuna kal kal şimdi okula başla çok kötü zamanda başladık okula 🤣🤣 her şey çok pahalı.
Her gün giysen kıyafet çok kötü olur deforme olacak. Haftada 2-3 farklı iyidir.
Hay Allah mezuna kal kal şimdi okula başla çok kötü zamanda başladık okula 🤣🤣 her şey çok pahalı.
Her gün giysen kıyafet çok kötü olur deforme olacak. Haftada 2-3 farklı iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten haftada 3 gun gıdıyorum 2 gun aynı 1 gun farklı gıyıyorum
Hangi bölüm inşallah bende de her gün ders olmaz
Yok her gun ders olmaz üniversitede, haftada 3 olur imkansız ama 4te olabilir benim bölüm ameliyathane
Benim bölüm de makine bu yıl başlayacağım
Zaten kimse hatırlamıyor bile ne giydiğini salla gitsin ben haftanın 3 günüde aynı kıyafeti giyerim valla kime ne
Tamam ben şimdi yatay geçiş yaptım 31 Ağustos da kayıt başlayacak ama 28 inde kyk yurt başvuruları bitiyor kyk yıl aradım dedim böyle böyle dedi sorun olmaz sonradan dgs , Yatay geçiş , yüksek lisans vs okuyanlar için tekrar alım baslayacak ama emin olamadim
Yok sorun olmaz alırlar bende yatay geçiş yaptım ama kurum içinde bölümümü değiştirmiştim sen üniversite mi değiştirdin
Hem üniversite hem bolum
Çok zor yatay gecis yapmak ya yeni bi ortam falan gercekten her sey şansa oluyor ben bölümümü değiştirdiğim için çok üzgünüm ama derslerimi yapamıyordum değiştirmek zorundaydım, umarım sen mutlu olursun
Ben açıktan okuyordum değiştim örgün e geçtim mutluyum bu yıl okula başlayacağım inşallah
Yüksek lisans okuyacam. hafta 3 gün ders var
Hangi bölüm
Turizm
Onu açık mi
Bilmem. diploma olsun. zaten yurtdışına gidicem.
Nasıl gideceksin yurt dışına hangi ülke
Okulu bitirip Azerbaycana gidicem.
2 3 günde farklı olsun